Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

T-MAC
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la T-MAC » 21 okt 2010, 01:32

AjlaCR7 je napisao/la:Kome da se obratim ako me neko vrijeđa????? Ovaj isfrustrirani sa slikom od nekog lika koji je izgleda pe*er me stvarno smara bespotrebno, haaaalllo dečko nisam ti ja kriva što si ti nervozan!!! I pusti me na miru više!!!!!!!
sto ajla ukopa masinu... :lol:

@Bosco
pa et..
uglavnom je da imamo nekoliko ajli ovde..samo treba nac pravu/og....malo je ovo izazvalo konfuzije... :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Zeljovka
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovka » 21 okt 2010, 01:33

AjlaCR7 je napisao/la:
Zeljovka je napisao/la:Neka ja cu.. :lol: :lol:

Ajla bona hajmo mi jedna na jednu.. :D :D
Šta na pojednu?
Pa kad kazu momci, hajmo jedan na jedan necega.. Hajmo ti i ja jedna na jednu da se ne dosadjujemo sa ovima ovdje.. :D
Europe says NO for F.K. Nja*evo !!! :)

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 21 okt 2010, 01:33

Dajte ba, prestanite s ovim, moram na spavanje, rano ustajem, a ne mogu da ne vidim kakav će biti kraj :D
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 okt 2010, 01:34

Sexmachineboy je napisao/la:
AjlaCR7 je napisao/la:Kome da se obratim ako me neko vrijeđa????? Ovaj isfrustrirani sa slikom od nekog lika koji je izgleda pe*er me stvarno smara bespotrebno, haaaalllo dečko nisam ti ja kriva što si ti nervozan!!! I pusti me na miru više!!!!!!!
harry :mrgreen: jel to ti meni nesto,sta ti ba radim i usput ko te ba drzi i kako da te pustim cccccccccc...jesmo napaljeni,veceras :lol:
[youtube][/youtube]

O cemu ti ?? sto mene spominjes uvijek .... sta ti Ajla radi,ja bi sam sebe banovao :lol: mala te dovela do ludilaa ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 21 okt 2010, 01:35

NoName je napisao/la:Dajte ba, prestanite s ovim, moram na spavanje, rano ustajem, a ne mogu da ne vidim kakav će biti kraj :D
kako se god okrene,bice sa hepi endom... :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 21 okt 2010, 01:35

NoName je napisao/la:Dajte ba, prestanite s ovim, moram na spavanje, rano ustajem, a ne mogu da ne vidim kakav će biti kraj :D
ma *ebo lud zbunjenog ovdje,vise 8-)
harry ba lakse malo...to nije mala nego mali... :roll:
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

AjlaCR7
Kontakt:

Post Postao/la AjlaCR7 » 21 okt 2010, 01:36

Zeljovka je napisao/la:
AjlaCR7 je napisao/la:
Zeljovka je napisao/la:Neka ja cu.. :lol: :lol:

Ajla bona hajmo mi jedna na jednu.. :D :D
Šta na pojednu?
Pa kad kazu momci, hajmo jedan na jedan necega.. Hajmo ti i ja jedna na jednu da se ne dosadjujemo sa ovima ovdje.. :D
Da nisi ti muško a pretvaraš se da si žensko???? :evil: :evil: :evil: Imam ja jedan na jedan koliko god hoću, nisam radi toga došla ovdje!!!

Sex, u gačama ti je mali!

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 21 okt 2010, 01:37

AjlaCR7 je napisao/la:
ja sam sad totalno zbunjen... :mrgreen:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 okt 2010, 01:38

hahaha..joj vukova :lol: :lol: 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 21 okt 2010, 01:38

AjlaCR7 je napisao/la:
Da nisi ti muško a pretvaraš se da si žensko???? :evil: :evil: :evil: Imam ja jedan na jedan koliko god hoću, nisam radi toga došla ovdje!!!

mali hoces li da vidis koliko mi je mali :lol:
i samo jedna ispravka gore kad si govorio ovo "da nisi ti musko" fali ti slovo "i"...pa bi onda glasilo ovako "da nisi i ti musko a pretvaras se da si zensko"...ispravi to molim te :lol:
Zadnja izmjena: Sexmachineboy, dana/u 21 okt 2010, 01:39, ukupno mijenjano 1 put.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 okt 2010, 01:38

Sexmachineboy je napisao/la:
ma *ebo lud zbunjenog ovdje,vise 8-)
harry ba lakse malo...to nije mala nego mali... :roll:
Otkud ti znas da je musko :lol: moze biti zensko,nikad se ne zna ... zato budi oprezan :mrgreen:

evo jedna od Hakale za tebe : [youtube][/youtube]

AjlaCR7
Kontakt:

Post Postao/la AjlaCR7 » 21 okt 2010, 01:41

hary, ti mi jedini ovdje djeluješ normalan, jel možeš molim te banirati ovog machineboy???? Biću ti veoma zahvalna, ne mogu ga trpiti, gad šovinistički, nikad u životu taj žensko nije vidjeo!!!! Budi srce i uradi mi ti, molim te!!??

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 21 okt 2010, 01:42

AjlaCR7 je napisao/la:hary, ti mi jedini ovdje djeluješ normalan, jel možeš molim te banirati ovog machineboy???? Biću ti veoma zahvalna, ne mogu ga trpiti, gad šovinistički, nikad u životu taj žensko nije vidjeo!!!! Budi srce i uradi mi ti, molim te!!??
Tu ti samo MinistaR može pomoći, i admin naravno. :)

Zeljovka
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovka » 21 okt 2010, 01:42

Sta ti je :?: :?: :?: Sto pricas o necemu sto pojma nemas.. Ja sam dugo na ovom forumu, a ti tek dosla i hoces da budes glavna treba foruma.. E pa neces :!: :!: :!:

Ne pricam ti o sexu balavice.. znam da imas, svaka Ajla je takva.. ;)

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 21 okt 2010, 01:43

AjlaCR7 je napisao/la:hary, ti mi jedini ovdje djeluješ normalan, jel možeš molim te banirati ovog machineboy???? Biću ti veoma zahvalna, ne mogu ga trpiti, gad šovinistički, nikad u životu taj žensko nije vidjeo!!!! Budi srce i uradi mi ti, molim te!!??
hary je inace ovde i zakonodavna,i sudska i izrsna vlast,,,zeheban lik pravo...on ti plaho moze pomoc.. :mrgreen:

ps:
imam jednu sovu ufatit,pa kad je ufatim docu na rasplet situacije...

Sexmachineboy
Kontakt:

Post Postao/la Sexmachineboy » 21 okt 2010, 01:43

harry_90 je napisao/la: Otkud ti znas da je musko :lol: moze biti zensko,nikad se ne zna ... zato budi oprezan :mrgreen:

evo jedna od Hakale za tebe : [youtube][/youtube]
ma siguran sam ja..jer nema zenskih na forumu toliko,a ona ajla davno na spavanac otisla..to se neki bradonja nalozio pa hoce da nas zeza malo... :roll: :mrgreen:
sto da me banuje majke ti,koji ti je qrac? :roll: :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 21 okt 2010, 01:45

Nemogu ga ja banovat,prijavis adminu ako ti smeta ...
T-MAC je napisao/la:
hary je inace ovde i zakonodavna,i sudska i izrsna vlast,,,zeheban lik pravo...on ti plaho moze pomoc.. :mrgreen:

ps:
imam jednu sovu ufatit,pa kad je ufatim docu na rasplet situacije...
Sto me nahvali :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 21 okt 2010, 01:46

ma Hary ti je ovdje jednom riječju bog i batina ,nego neće da ga banuje

ma bogami je nevjernik bio u pravu ovo je neka Haryeva ,i nas zahebaje
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 21 okt 2010, 01:48, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

AjlaCR7
Kontakt:

Post Postao/la AjlaCR7 » 21 okt 2010, 01:46

Bosco je napisao/la:
Tu ti samo MinistaR može pomoći, i admin naravno. :)
Što se ti javljaš!!? Harry će to uraditi za mene.

Željovka, oprosti nisam te razumjeal odmah, necu ja nista, samo da me ovaj ludi sa slikom pe*era popusti malo!! Čuj što bi ga banirali, halo bolan, smetaš mi!!!! :twisted: :evil: :twisted: :twisted: :evil:

Zeljovka
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovka » 21 okt 2010, 01:48

I ja bih banovala tog "boya", fkt lik je prenaporan, stalno mi se javlja u inbox i previse je dosadan sa tim pitanjima hocemo li izaci skupa.. Vrijeme je da ga se banuje..

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 382 gosta.