pa sam si odgovorio, prijavljena prije godinu dana, to je odrednica za dužinu. Valjda. Možda ti, kao što Ajla reče, imaš neke druge mjere za dužinu pa ti se pobrkaloSexmachineboy je napisao/la:NoName vidim koliko je dugo,prijavljena prije godinu dana a ima 18 postova
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- NoName
- Kontakt:
Re: Chat
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Odo i ja spavat .. Ajla javi nam se i sutra 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Sta tebe briga koliko ja imam postova.. I ne pisem radi takvih kao sto si ti..prijavljena prije godinu dana a ima 18 postova
Europe says NO for F.K. Nja*evo !!! 
- Sexmachineboy
- Kontakt:
wahahahahhhaaha..ayd dobro et sad ona se prijavila prije godinu dana i sad se sjetila foruma i ona veca faca od mene(sa ovakvim nadimkomNoName je napisao/la:pa sam si odgovorio, prijavljena prije godinu dana, to je odrednica za dužinu. Valjda. Možda ti, kao što Ajla reče, imaš neke druge mjere za dužinu pa ti se pobrkaloSexmachineboy je napisao/la:NoName vidim koliko je dugo,prijavljena prije godinu dana a ima 18 postova
u mene su jaro mjere za duzinu vece nego sto ti mislis ako si ti navikao mjeiti lenijarom od 20 cm,nekima treba i metar da moze izmjeriti i do 50 cm..kontas
btw.odoh spavat valja u 6 ujutro ustati...ehh..kakva burna noc..kad saznate koji brko je napravio ovaj profil javi te mi molim vas,bas me interesuje..pozz svima i laku noc(pardon lako jutro)
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Sexmachineboy je napisao/la:wahahahahhhaaha..ayd dobro et sad ona se prijavila prije godinu dana i sad se sjetila foruma i ona veca faca od mene(sa ovakvim nadimkomNoName je napisao/la:pa sam si odgovorio, prijavljena prije godinu dana, to je odrednica za dužinu. Valjda. Možda ti, kao što Ajla reče, imaš neke druge mjere za dužinu pa ti se pobrkaloSexmachineboy je napisao/la:NoName vidim koliko je dugo,prijavljena prije godinu dana a ima 18 postova)
u mene su jaro mjere za duzinu vece nego sto ti mislis ako si ti navikao mjeiti lenijarom od 20 cm,nekima treba i metar da moze izmjeriti i do 50 cm..kontas![]()
![]()
btw.odoh spavat valja u 6 ujutro ustati...ehh..kakva burna noc..kad saznate koji brko je napravio ovaj profil javi te mi molim vas,bas me interesuje..pozz svima i laku noc(pardon lako jutro)
HahahahahaHAHAHAahahhaHAHAhaaa.. ne mogu da vjerujem..
Europe says NO for F.K. Nja*evo !!! 
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pa ti nisi normalan, cuj metar..Sexmachineboy je napisao/la:wahahahahhhaaha..ayd dobro et sad ona se prijavila prije godinu dana i sad se sjetila foruma i ona veca faca od mene(sa ovakvim nadimkomNoName je napisao/la:pa sam si odgovorio, prijavljena prije godinu dana, to je odrednica za dužinu. Valjda. Možda ti, kao što Ajla reče, imaš neke druge mjere za dužinu pa ti se pobrkaloSexmachineboy je napisao/la:NoName vidim koliko je dugo,prijavljena prije godinu dana a ima 18 postova)
u mene su jaro mjere za duzinu vece nego sto ti mislis ako si ti navikao mjeiti lenijarom od 20 cm,nekima treba i metar da moze izmjeriti i do 50 cm..kontas![]()
![]()
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Nekad je ovo bio normalan i dobar forum
I jos se pitam sto nema vise one stare raje s foruma..
I jos se pitam sto nema vise one stare raje s foruma..
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Doista, pojedinci razoriše forum. Najgore od svega je što su to, većinom, stari forumaši (-18) koji su prethodno stotinjak puta banovani.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Tako je Ministre svi oni koji su prije pisali odlicne postove njih vise nema nazalost,ostalo je stavrno malo kvalitetnih forumasa.Kad se sjetim samo kako je prije izgledao ovaj forum,uzivao sam citajuci postove a toga vise skoro pa i nema.
Chelsea FC
Chelsea FC
Što je još žalosnije, i dalje iste gluposti pišu.MinistaR je napisao/la:Doista, pojedinci razoriše forum. Najgore od svega je što su to, većinom, stari forumaši (-18) koji su prethodno stotinjak puta banovani.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- sarajlija89
- Kontakt:
ma ima nemoj zezat..skoro na svakoj temi imas nekog normalnog i dobrog forumasa...naravno bolje bi bilo da su svi ili vecina takvi al opet moras i dvorske lude imat heheamEl_rooB je napisao/la:Tako je Ministre svi oni koji su prije pisali odlicne postove njih vise nema nazalost,ostalo je stavrno malo kvalitetnih forumasa.Kad se sjetim samo kako je prije izgledao ovaj forum,uzivao sam citajuci postove a toga vise skoro pa i nema.
Ja sam zadovoljan...ima dobre raje da sad ne imenujem..prepoznace se
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
hahaha nisam ja rekao da ih nemasarajlija89 je napisao/la:ma ima nemoj zezat..skoro na svakoj temi imas nekog normalnog i dobrog forumasa...naravno bolje bi bilo da su svi ili vecina takvi al opet moras i dvorske lude imat heheamEl_rooB je napisao/la:Tako je Ministre svi oni koji su prije pisali odlicne postove njih vise nema nazalost,ostalo je stavrno malo kvalitetnih forumasa.Kad se sjetim samo kako je prije izgledao ovaj forum,uzivao sam citajuci postove a toga vise skoro pa i nema.za potpun ugođaj
![]()
Ja sam zadovoljan...ima dobre raje da sad ne imenujem..prepoznace se![]()
...
Chelsea FC
Chelsea FC
- sarajlija89
- Kontakt:
Dobar je ovo forum...sigurno prvi ovakve vrste u BiH..pa mozda i sire...
Ne nedostaje dobrih informacija,konstruktivne rasprave i svega ostalog sto treba jednom dobrom forumu...a budala ima uvijek..to je najlakse

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Dobro, sada je ova stranica a i samim time forum popualarniji nego na samom početku ( eh kad se samo sjetim ) pa ima više i ljudi a i ovih spamera i kako da ih nazovem, pametnjakovića 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ma forum je odlican
Koliko sam se puta dobro nasmijao ovdje
aaa da ne govorim za ss.ba ligu 
Chelsea FC
Chelsea FC
-
njonjo3717
- Kontakt:
Ne **** lep,nego uporan ! 
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Joj likova ovdje , sve bolji od boljeg
AJLA NEDAJ SE , BAVARCI SU UZ TEBE
- Megamon
- Kontakt:
Ajlice koliko imas godina 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Šta si zagorio ?Megamon je napisao/la:Ajlice koliko imas godina
- majestic24
- Kontakt:
Ajlice duso,bjezi s ovog foruma-nahebala si. Znate sta,mene nezanima nista,al Lejla je moja. Vi ostali se podjelite na Lily i Ajlu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.