Kazu da ce bit -6 Fahrenheit sad ne znam tacno to je oko -15 Celsius jel? Ne znam da li to igra u ruke nama ili njima, ne igra ni jednim ni drugim sto se mene tice

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Chiefsi imaju najvise penalty yards protiv sebe ove sezone, a znam vec sad da ces nam to ovdje prodat kao neku senzaciju kad im corneri popiju 2-3 PI zastavice... kao sto su i do sada...Edin TM87 je napisao/la:Vama, jer ce opet oni silit pas ali ovaj put bi moglo da ne prodje. A Bill ce vratit film i vidjet da je Mack imao 250 yardi, ali nije imao loptu, tako da ce Michael da se natrci itekako.
Cetiri, ti na gerijatriju.jestamaji je napisao/la:dogodine idu tri relokacije, mede u playoff a sirevi i cheateri u prosječnost
Pa da najvise. Ne pravi se glup.Edin TM87 je napisao/la:Kakva se opravdanje vec nalaze za potencijalne zastavice![]()
cuj najvise penalty yards, eto jer su imali najvise u regularnoj moraju im bacat sad. Protiv Coltsa niti jedan PI nije bacen a bilo je svega, vidjet cemo sad da li ide po standardnom kriteriju
evoga izašao iz rupesuperfreak je napisao/la:Cetiri, ti na gerijatriju.jestamaji je napisao/la:dogodine idu tri relokacije, mede u playoff a sirevi i cheateri u prosječnost
Ja ne vidjeh starog covjeka da je ovako naporan k'o sto si ti.
take my energyLillard je napisao/la:Mahomeboy igra za sve poštene ljude diljem amerike i svijeta
jedan na jedan sigurno ne, predebeo je andy za tako nešto, ali sreća pa neigraju oniMig_Mig je napisao/la:Samo da kazem, nema sanse da Andy moze dobit Bila.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.