Opet bi ih preskočio
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ja se na taj mrtvi Brugge ne bi kladio sve kad bi bio vidovit, i vidio unaprijed da su pobijedili 
Opet bi ih preskočio
Eto toliko im vjerujem
Opet bi ih preskočio
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Zenit St Petersburg - Hajduk Split (0-1)
1 1.78
DVSC Debrecen - PSV Eindhoven
Total Goals Scored 2.5
Under 2.5 2.00
Napoli - Liverpool
Total Goals Scored 2.5
Under 2.5 1.62
Total odds 5.77
Total stakes kr 100.00
Total potential payout kr 576.72
Palermo - CSKA Moscow
X2 1.60
Atlético Madrid - Rosenborg
Away Team to Score (1=Yes, 2=No)
2 2.15
Total odds 3.44
Total stakes kr 100.00
Total potential payout kr 344.00
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...
Dortmund - Paris SG 1 1,65
Karpaty - Sevilla 2 1,90
Napoli - Liverpool 2 3,25
Besiktas - Porto X2 1,33
Salzburg - Juventus 2 1,80
Sparta P. - Lausanne 1 1,30
Dinamo ZG - Club Brugge 1 1,85
Karpaty - Sevilla 2 1,90
Napoli - Liverpool 2 3,25
Besiktas - Porto X2 1,33
Salzburg - Juventus 2 1,80
Sparta P. - Lausanne 1 1,30
Dinamo ZG - Club Brugge 1 1,85
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nakon jučerašnjeg katastrofalnog dana, nadam se današnjem "razvedravanju" i popravku salda. Evo par tiketića; ne znam koliko ću biti u mogućnosti poslije postati, tako da...
Debrecen - PSV 2
Napoli - Liverpool 1
Lille - Levski 1
Atl. Madrid - Rosenborg 1
Zent - Hajduk 1
Kvota 7.46
Dinamo Zg - Brugge 1
Young Boys - Odense 3+
Atl. Madrid - Rosenborg 3+
Man City - Lech 3+
Kvota 6.89
Bešiktaš - Porto PS1
Stuttgarg - Getafe PS1
Zenit - Hajduk PS2
Alkmaar - Dynamo Kyev PS1
Palermo - CSKA PS1
Kvota 13
Probati za nešto manji ulog
Anderlecht - Aek X/1 (4.3)
Young Boys - Odense 2/1 (27.0)
Sparta P - Laussane 2/1 (28.0)
Sheriff - Bate 1/2 (25.0)
I jedan euroligaški(košarka, naravno):
CSKA - Milano under 145
Unicaja Malaga - Charleoi(+9.5) 1
Caja Laboral - Maccabi 1
Pamesa - Panathinaikos 2
Kvota 8.21
Sretno svima.
Also, izvinjavam se @Miky_Hz jer je zbog mene izbacio Schalke, a ubacio golove na Barcelonu i Manchester.
Debrecen - PSV 2
Napoli - Liverpool 1
Lille - Levski 1
Zent - Hajduk 1
Kvota 7.46
Dinamo Zg - Brugge 1
Young Boys - Odense 3+
Man City - Lech 3+
Kvota 6.89
Bešiktaš - Porto PS1
Stuttgarg - Getafe PS1
Zenit - Hajduk PS2
Palermo - CSKA PS1
Kvota 13
CSKA - Milano under 145
Caja Laboral - Maccabi 1
Pamesa - Panathinaikos 2
Kvota 8.21
Sretno svima.
Also, izvinjavam se @Miky_Hz jer je zbog mene izbacio Schalke, a ubacio golove na Barcelonu i Manchester.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
jasko_juve
- Kontakt:
ja bi prije stavio dvoznak na Dortmund a cistog keca na Dinamo..Dylan Dog je napisao/la:Zenit -Hajduk 1/1
Lille-Levki 1
Atl.Madrid-Rosenborg 1
Dinamo-C.Brugge x2
Dortmund-PSG 1
Valencia-Panathinaikos 2
Caja Laboral-Maccabi 1
Stalo mi je da dobijem,ako ko ima realne razloge da misli da cu negdje pasti neka kaze,da na vrijeme izbacim
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Čak Noris
G.Rangers-Valencia X
Lyon-Benfica 1
NY tankees-Texas 1
Kolding-Aalborg 1
I ZELJO BORAC 1
Dobitni al mi je juce pravo nesigurna ponuda bila i ja odigram ovo
Lyon-Benfica 1
NY tankees-Texas 1
Kolding-Aalborg 1
I ZELJO BORAC 1
Dobitni al mi je juce pravo nesigurna ponuda bila i ja odigram ovo
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Andrlecht-AEK - X - 3,2
Utrecht-Steaua- X - 3,2
Dinamo-Brugge - X - 3,2
Uplata:2KM Dobitak:65 KM
Štutgart - Hetafe -1- 1.90
Jang Bojs - Odenze -1-1.80
Zenit - Hajduk -1-1.25
Atletiko M - Rozenborg -1-1.35
Lil - Levski-1-1.4
Sparta - Lozana Sport -1-1.35
Uplata: 5KM Dobitak: 27Km
Utrecht-Steaua- X - 3,2
Dinamo-Brugge - X - 3,2
Uplata:2KM Dobitak:65 KM
Štutgart - Hetafe -1- 1.90
Jang Bojs - Odenze -1-1.80
Zenit - Hajduk -1-1.25
Atletiko M - Rozenborg -1-1.35
Lil - Levski-1-1.4
Sparta - Lozana Sport -1-1.35
Uplata: 5KM Dobitak: 27Km
Rođen s tobom da budem
-
Čak Noris
Evo ovo kontam danas
Caja Laborall-Maccabi TA 1
Liverpool x
Young boys-Odense 1
Dortmund-PSG x
Zenit-Hajduk 1
na 10 km 340km
sta mislite
Caja Laborall-Maccabi TA 1
Liverpool x
Young boys-Odense 1
Dortmund-PSG x
Zenit-Hajduk 1
na 10 km 340km
Monolog je napisao/la:Nakon jučerašnjeg katastrofalnog dana, nadam se današnjem "razvedravanju" i popravku salda. Evo par tiketića; ne znam koliko ću biti u mogućnosti poslije postati, tako da...
Debrecen - PSV 2
Napoli - Liverpool 1
Lille - Levski 1
Zent - Hajduk 1
Kvota 7.46
Dinamo Zg - Brugge 1
Young Boys - Odense 3+
Man City - Lech 3+
Kvota 6.89
Bešiktaš - Porto PS1
Stuttgarg - Getafe PS1
Zenit - Hajduk PS2
Palermo - CSKA PS1
Kvota 13
CSKA - Milano under 145
Caja Laboral - Maccabi 1
Pamesa - Panathinaikos 2
Kvota 8.21
Sretno svima.
Monolog je li ovo CSKA - Milano manje od 145 koseva ??? izvini molim te sto te smaram ... xD
Ottovordemgentschenfelde
- _karabaja_
- Kontakt:
Pado na Genoi_karabaja_ je napisao/la:SCHALKE-HAPOEL TEL AVIV (F.S.) 12392 1 1,60
MANCHESTER Utd.-BURSA (d/n) 1589 2 1,70
BARCELONA-FC KOPENHAGEN (gdg) 1617 2 1,75
LYON-BENFICA 12 1X 1,27
INTER-TOTTENHAM 11 1X 1,12
GENOA-GROSSETO 11942 1 1,30
ŠIROKI BRIJEG-OMLA.MIONICA (0:2) 12535 1 1,10
Uk. koef.: 9,68 Uplata: 5 KM Ev.dobitak:48,40 KM
Danas pokusat ponovo i ako ne prodje nista ponovo jedna malo duza pauza od kladjenja.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
- Citizen-X
- Kontakt:
ako imate gdje 2 i vise golova prvo poluvrijeme hajduk trebalo bi da to prodje... prvo poluvrijeme zenit.
liverpul danas X/X
dinamo kec
borisov dvica ili X2.
liverpul danas X/X
dinamo kec
borisov dvica ili X2.
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 21 okt 2010, 10:43, ukupno mijenjano 2 puta.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
Ja mislim da je sigurnije Dinamo-Brugge x2 nego 1,opet to kaze osoba koja je zadnji put dobila na kladionici kada je BiH jos pod vodstvom Muzurovica dobila Tursku 3:2 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- _karabaja_
- Kontakt:
Razmisljam da bacim 100 KM na Manchester C. i Zenit. Dobitak 162 KM. Ako skupim hrabrosti jer prevelik mi je to rizik 
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Zenit ti je siguran,za City ne znam._karabaja_ je napisao/la:Razmisljam da bacim 100 KM na Manchester C. i Zenit. Dobitak 162 KM. Ako skupim hrabrosti jer prevelik mi je to rizik
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Eh danas objavljujem samo jedan par
a radi se o meču Napoli - Liverpool
Pošto sam navijač Liverpoola, pažljivo pročitajte šta ću reći i šta ću odigrati. U pitanju je naravno 1 ko kuća
1. Kao prvo u pitanju je sastav Liverpoola koji nimalo ne ulijeva povjerenja u remi na ovoj utakmici, a pogotovo pobjedu Liverpoola.
Reina, Kelly, Carragher, Kyrgiakos, Konchesky, Spearing, Poulsen, Maxi, Cole, Babel, Ngog
Ja vjerujem da se mnogi sada pitaju ne navijači Liverpoola kakav je ovo sastav, ali objašnjenje će uslijediti.
2. Ako prvi tim ( u ovoj utakmici zakaže ) onda se trener oslanja na klupu. Evo klupe Liverpoola u ovoj utakmici:
Jones, Aurelio, Skrtel, Wilson, Darby, Pacheco, Shelvey, Eccleston, Jovanovic
Ako opet ne navijaču Liverpoola nije jasno šta je ovo i kakvi su ovo igrači, vjerovatno za deset od 20 igrača koje je sa sobom poveo Roy, nikad nisu čuli, objašnjenje će naknadno doći.
Dakle, Liverpool u ovoj utakmici nije došao sa prvim timom, niti Liverpool ima na klupi igrača koji bi mu donio pobjedu kada bi stvari krenule nagore.
3. Roy sa sobom nije poveo Aggera, Gerarda, Torresa, Kuyta ( povrijeđen ), Glena ( povrijeđen ), Meiralesa, Lucasa ...
To su igrači za koje ste čuli iako niste navijač Liverpoola.
4. U pitanju je bojkot igrača ne engleza u timu, koji se nisu navikli i ne žele da igraju stari engleski stil igranja fudbala ( nabijanja lopte iz odbrane do napadača a koje Roy voli igrati
), a Gerard podržava Torresa. Naime, za neupućene, Torres je najveći zagovornik da Roy ode sa klupe Liverpoola 
5. Napoli je domaćin u ovoj utakmici i za njih je ovo praznik, računaju da im dolazi jaki peterostruku prvak evrope. Stadion će biti pun, dakle pred 70 000 navijača koji će im pružati podršku, Napoli će imati jak vjetar u leđima.
6. Hamšik i Lavezzi su igrači koji su spominjani kao nova pojačanja Liverpoola i naravno da se obadvojica žele dokazati u ovoj utakmici. Svi znamo i gledali smo sinoć kako se Gareth Bale pokazao pred Benitezom, Moratijem i navijačima Intera
7. Hvala Bogu ono najvažnije, Roy ako izgubi ovu utakmicu to će mu biti posljednja utakmica na klupi Liverpoola. Svakako treba napomenuti da su već počeli pregovori sa Pellegrinijem i Rajkardom oko preuzimanja Liverpoola. Tako da Roy svakako do sada nije imao pojma šta radi i u šta se upušta, a sada pogotovo. Hoda sa glavom u rukama.
8. Treba napomenuti Royov uspjeh, a to je da nije pobijedio u 21 - joj utakmici u gostima.
Ne rado ovo kažem, ali Napoli - Liverpool, sve sem 1 je ravno senzaciji
Sretno.
Pošto sam navijač Liverpoola, pažljivo pročitajte šta ću reći i šta ću odigrati. U pitanju je naravno 1 ko kuća
1. Kao prvo u pitanju je sastav Liverpoola koji nimalo ne ulijeva povjerenja u remi na ovoj utakmici, a pogotovo pobjedu Liverpoola.
Reina, Kelly, Carragher, Kyrgiakos, Konchesky, Spearing, Poulsen, Maxi, Cole, Babel, Ngog
Ja vjerujem da se mnogi sada pitaju ne navijači Liverpoola kakav je ovo sastav, ali objašnjenje će uslijediti.
2. Ako prvi tim ( u ovoj utakmici zakaže ) onda se trener oslanja na klupu. Evo klupe Liverpoola u ovoj utakmici:
Jones, Aurelio, Skrtel, Wilson, Darby, Pacheco, Shelvey, Eccleston, Jovanovic
Ako opet ne navijaču Liverpoola nije jasno šta je ovo i kakvi su ovo igrači, vjerovatno za deset od 20 igrača koje je sa sobom poveo Roy, nikad nisu čuli, objašnjenje će naknadno doći.
Dakle, Liverpool u ovoj utakmici nije došao sa prvim timom, niti Liverpool ima na klupi igrača koji bi mu donio pobjedu kada bi stvari krenule nagore.
3. Roy sa sobom nije poveo Aggera, Gerarda, Torresa, Kuyta ( povrijeđen ), Glena ( povrijeđen ), Meiralesa, Lucasa ...
To su igrači za koje ste čuli iako niste navijač Liverpoola.
4. U pitanju je bojkot igrača ne engleza u timu, koji se nisu navikli i ne žele da igraju stari engleski stil igranja fudbala ( nabijanja lopte iz odbrane do napadača a koje Roy voli igrati
5. Napoli je domaćin u ovoj utakmici i za njih je ovo praznik, računaju da im dolazi jaki peterostruku prvak evrope. Stadion će biti pun, dakle pred 70 000 navijača koji će im pružati podršku, Napoli će imati jak vjetar u leđima.
6. Hamšik i Lavezzi su igrači koji su spominjani kao nova pojačanja Liverpoola i naravno da se obadvojica žele dokazati u ovoj utakmici. Svi znamo i gledali smo sinoć kako se Gareth Bale pokazao pred Benitezom, Moratijem i navijačima Intera
7. Hvala Bogu ono najvažnije, Roy ako izgubi ovu utakmicu to će mu biti posljednja utakmica na klupi Liverpoola. Svakako treba napomenuti da su već počeli pregovori sa Pellegrinijem i Rajkardom oko preuzimanja Liverpoola. Tako da Roy svakako do sada nije imao pojma šta radi i u šta se upušta, a sada pogotovo. Hoda sa glavom u rukama.
8. Treba napomenuti Royov uspjeh, a to je da nije pobijedio u 21 - joj utakmici u gostima.
Ne rado ovo kažem, ali Napoli - Liverpool, sve sem 1 je ravno senzaciji
Sretno.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
-
jasko_juve
- Kontakt:
radi se o 100 KM,al ako te dvije ekipe ne dobiju veceras onda se stvarno vise ne treba kladit..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Moji danasnji parovi su Man City 1, Zenit 1, Napoli 1x, Zalgiris (Kosarka) 1 , Cska M (Kosarka) , Unicaja 1 (Kosarka) ! Ulog ce biti malo jaci bice slika veceras
A za singla pokusati Barcelona - Cibona hendikep 24,5 +. Mislim da ce biti preko veoma lagano.
A za singla pokusati Barcelona - Cibona hendikep 24,5 +. Mislim da ce biti preko veoma lagano.
Slažem se za hendikep za Barselonu, a isto mislim da će Žalgiris dobiti više od 7 razlike, Partizan još nije ni oformio ekipu, trenutno loše igra.
Hajd mi objasni samo, jel' sada ako hoču odigrat ovaj henikep na Žalgiris protiv Partizana, trebam odigrat h1 ( to znači da če žalgiris dobit 10 razlike ? ) ( u premier kladionici )
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.