Tebe za predsjednikaSarmelino je napisao/la:treba kakvu mongoloidnu stranku pravit

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Tebe za predsjednikaSarmelino je napisao/la:treba kakvu mongoloidnu stranku pravit

Osim13 je napisao/la:Tebe za predsjednikaSarmelino je napisao/la:treba kakvu mongoloidnu stranku pravit

Pohranjivanje je onemogućeno jer je datoteka koju si pokušao/la poslati identificirana kao potencijalno opasna.

Igra za Tom Cat na radničkim sportskim igrama.ASD je napisao/la:Salko Zildžić postaje sportski direktor Mladosti iz Kikača?
Da, normala sve isto, samo pazi kod njih imas vise vrsta dostave, nekad za neke jeftine artikle nece da dostavljaju besplatno.alan_kardec je napisao/la:Jel ko naručivao šta sa aliexpressa? Isporučuju li oni robu u BiH?
Vidise dautuzli studirašSarmelino je napisao/la:ali mi zvuci muslimansko, neb ja to
budi tuzlak makar smog jeoOsim13 je napisao/la:Vidise dautuzli studirašSarmelino je napisao/la:ali mi zvuci muslimansko, neb ja to
Sad ce doc Asteriks da ti sere o Komnenima i Bizantijskom carstvuDerdiyok je napisao/la:E cuj zove se Komnen
GOAT.Donnie Darko je napisao/la:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.