FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Zeljo92
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Zeljo92 » 20 jan 2019, 21:33

KongrateUK je napisao/la:
Zeljo92 je napisao/la:Amar zakine za 500KM ekipu dok Misimovic za 80% plate, i kazu ne smijes im "bozanstvo" dirati. Ko ce sa anamo onima :rol: :rol:

Ocemol oprostit Amaru za uzimanje kamate? :cry:
Nema potrebe da ko neka mahaluša prenosis gdje ko sta piše, koga to briga? jedino ako tebe toliko interesuje pridruzi im se, svakom svoje, nebitni su od 23.12 po svakom osnovu
Vidi hrasnog, mrzitelja Zelje a ljubav gaji prema analnom otvoru :lol:. Iz cijeg shupka sad viris?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 20 jan 2019, 21:44

Ti si covjece bolestan, neki dan mi psuješ familiju i djecu, vrijedjas me i optuzejes me da sam neki hrasno i konstantno pokusavas da se prepucavas samnom, ako ti administracija foruma to dozvoljava okej ja na ovom forumu više necu pisati, ti ako si Željovac evo moja glava
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 20 jan 2019, 21:50

Lomi njih Brko, otprilike normalni treninzi. Problem je sto su oni svi komplet nespremni pojedinicno jedan po jedan. Zapusteni itekako.Po meni bice puno povreda, samo treba dovesti igraca koji ce moci odmah uletiti i koji nece biti proljevi.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 20 jan 2019, 21:55

KongrateUK je napisao/la:Ti si covjece bolestan, neki dan mi psuješ familiju i djecu, vrijedjas me i optuzejes me da sam neki hrasno i konstantno pokusavas da se prepucavas samnom, ako ti administracija foruma to dozvoljava okej ja na ovom forumu više necu pisati, ti ako si Željovac evo moja glava
:thumbup: :wave:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 20 jan 2019, 21:56

Hoću Stojana i Bogija 90 minuta sutra i poštedu treninga do početka polusezone, hvala.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 20 jan 2019, 22:00

Osim13 je napisao/la:Hoću Stojana i Bogija 90 minuta sutra i poštedu treninga do početka polusezone, hvala.
120 minuta* :mrgreen:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 20 jan 2019, 22:30

Sutra ko bude imao snage da sutne Hloptu dalje od metar kapa do poda
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 20 jan 2019, 22:42

Bezideja je napisao/la:Lomi njih Brko, otprilike normalni treninzi. Problem je sto su oni svi komplet nespremni pojedinicno jedan po jedan. Zapusteni itekako.Po meni bice puno povreda, samo treba dovesti igraca koji ce moci odmah uletiti i koji nece biti proljevi.
Normalni ali malo sutra, dva kondiciona ih lome, u Sarajevu teretana prije podne, poslije podne trening, dole dva treninga dnevno, gledaj Zeca stomačine i šlaufa samo :lol:
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 20 jan 2019, 22:46

Bezideja je napisao/la:Lomi njih Brko, otprilike normalni treninzi. Problem je sto su oni svi komplet nespremni pojedinicno jedan po jedan. Zapusteni itekako.Po meni bice puno povreda, samo treba dovesti igraca koji ce moci odmah uletiti i koji nece biti proljevi.
Normalni ali malo sutra, dva kondiciona ih lome, u Sarajevu teretana prije podne, poslije podne trening, dole dva treninga dnevno, gledaj Zeca stomačine i šlaufa samo :lol:
To su normalni treninzi u normalnim klubovima. Samo sto mi do sad smo bili sve samo ne fudbalski tim. Kad klub gledas kao privatnu prciju, onda ti ovakav trening sad izgleda nesto wauuuuu.. :stop: :stop:
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

KongrateUK
Kontakt:

Post Postao/la KongrateUK » 20 jan 2019, 22:50

Bezideja je napisao/la:
To su normalni treninzi u normalnim klubovima. Samo sto mi do sad smo bili sve samo ne fudbalski tim. Kad klub gledas kao privatnu prciju, onda ti ovakav trening sad izgleda nesto wauuuuu.. :stop: :stop:
Ja koliko sam skonto mi smo bili privatna prčija do 23.12., danas smo ipak fudbalski klub otvoren prema svima, ko sto nam rece i potvrdi i predsjednik kluba :D

Ne pamtim ovakve treninge iskreno, pogotovo ne dva angazirana kondiciona trenera, vjerujem da ti to mogu potvrditi i drugi, žestok tempo nema šta

Stana mesar :kafa:

slika

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 20 jan 2019, 23:23

Iz Matejove izjave je sve jasno kako se radi. :mrgreen:

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 20 jan 2019, 23:30

Koja milina biti navijac Zelje. Mirise mi plavo proljece.

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 20 jan 2019, 23:31

a muka im garant a ne smiju zucnut :mrgreen: tako treba, vjerujem da oni svi imaju zelju da se dokazu Amaru, big +

DobojskiManijak
Kontakt:

Post Postao/la DobojskiManijak » 21 jan 2019, 08:04

Brko im objasnio na bolan način da su loši :-)

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 21 jan 2019, 09:52

Izgleda da im nije do zivota a tek pocelo. Kakvi ce biti za pet dana?

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 21 jan 2019, 09:56

Bez zayebancije sanjao sam da smo prodali Stojana, sav sam se u goloj vodi probudio
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 21 jan 2019, 10:09

Bezideja je napisao/la:
Tačno tako,javašluk na pripremama,a vrhunac javašluka su bile ljetne.
Ovo sad je malo iznad normale,da nadoknade propušteno.
Tek ćemo nakon još jednih priprema,biti u "normali".
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 21 jan 2019, 12:46

Pregledajte ovaj isječak od neki dan kad je Zeba gostovao kod Ligate u emisiji, anegdote kako im je Amar u nebitnim utakmicama odbijao 500 KM :lol:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 21 jan 2019, 13:05

Ovi ce odmah bojkot opalit ko sto su prosle godine.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 21 jan 2019, 13:06

Kakvi bojkoti kod Amara, sta ti je :rol:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.