NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Pročitao ih Bill k'o bukvar. Ne trebaju mu ni zastavice, čuvati će za SB.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
NAJVEĆI i točka 

Shootout na poluvremenu u finalu AFCa na domacem terenu, kakvi debili iskreno, ne bi imali prvi down da Mahomes ne izvede ono cudo na 3rd and 2, a poslije toga opet usrao primivsi sek od 15 yardi.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Odlično poluvrijeme, ali ovdje još ništa nije gotovo, jer smo ih također u RS-u ubili u prvom poluvremenu, da bi ih u drugom vratili u igru sa zonskom odbranom i našim glupostima što se tiče ST-a...
Nadam se da će BB to imati na umu i da neće odmah na početku početi igrati preventivni napad i odbranu...
Nadam se da će BB to imati na umu i da neće odmah na početku početi igrati preventivni napad i odbranu...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kako vrijeme leti...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
znaš li ti uopšte šta je shootout?Edin TM87 je napisao/la:Shootout na poluvremenu u finalu AFCa na domacem terenu, kakvi debili iskreno, ne bi imali prvi down da Mahomes ne izvede ono cudo na 3rd and 2, a poslije toga opet usrao primivsi sek od 15 yardi.
Pa to se čekalo! 

41.21.1.
puščaj mahomesa s lanca .... gazi cheatere! 

Lillard je napisao/la:Brady nije bacio pas od 10 yarda jbt
Nije onaj TD drugi za onog polovnog WRa sam
bas i ja upratio da je tu sudija dotrcao i bacio u endzone.
Gazi citere jesi ti vidio kakve oni zastave dobise u njihovu korist?
Koriste gameplan Frank Reicha i Michel sluzi kao Mack koji je trcao za 280 yardi. aBd dogodine 120 milja cap space i 12 pickova pa da vidimo Citere onda...
Kad ostavis protivnika na nuli. Znam i sta ti mislis da je ali vise se koristi za ovo moje.jestamaji je napisao/la:znaš li ti uopšte šta je shootout?Edin TM87 je napisao/la:Shootout na poluvremenu u finalu AFCa na domacem terenu, kakvi debili iskreno, ne bi imali prvi down da Mahomes ne izvede ono cudo na 3rd and 2, a poslije toga opet usrao primivsi sek od 15 yardi.
Ima ona kompilacija neko napravio protiv Minnesote pasovi Bradya i komentarise sarkasticno sve po 2 yarda.Lillard je napisao/la:Brady nije bacio pas od 10 yarda jbt
Kad ostavis protivnika na nuli. Znam i sta ti mislis da je ali vise se koristi za ovo moje.Edin TM87 je napisao/la:jestamaji je napisao/la:znaš li ti uopšte šta je shootout?Edin TM87 je napisao/la:Shootout na poluvremenu u finalu AFCa na domacem terenu, kakvi debili iskreno, ne bi imali prvi down da Mahomes ne izvede ono cudo na 3rd and 2, a poslije toga opet usrao primivsi sek od 15 yardi.
ne koristi, to je shutout
Upravu si 

sad TD i sve je otvoreno!
Dobro ali sad sudije zatvaraju lagano evo sta hocesjestamaji je napisao/la:sad TD i sve je otvoreno!