NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Kod nas je klub postao drustvo 3 lica. I oni rade sta hoce i lagano pisaju i po nama i po carsiji. Prvo su Denisa sutnuli iz omladinskog pogona(zna se radi cije sincine) sad noga i Mrkiju. Ma bravo vesela druzino.
Sad nam jos dajte koje pojacanje tipa ovog golmana sa 100 proba i dan moze bit upotpunjen.
Sad nam jos dajte koje pojacanje tipa ovog golmana sa 100 proba i dan moze bit upotpunjen.
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Fali flasa piva u ruci i undergraundSMR187 je napisao/la:Sta fali njegovom pulenu?crvenobijeli je napisao/la:Haha kadija zvani clanarina. Ubacio je svog pulena u prvi tim sebe uhljebio u zvijezdi.....
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Fali mu da bude dobar igracSMR187 je napisao/la:Sta fali njegovom pulenu?crvenobijeli je napisao/la:Haha kadija zvani clanarina. Ubacio je svog pulena u prvi tim sebe uhljebio u zvijezdi.....
Gdje zapese ta trojica? Da ih nije snijeg pomeo???zvijezda1 je napisao/la:Danas dolaze stoper vezni i krilni u narednim danima jos 2 igraca
Izjalovilo se nesto izgleda... deremo ove prijateljske sto dolaze... Znal neko sta je sa Mrkija? Jel stvarno odkaz ili ce vodit mladje kategorije?
Stigli su stoper i krilo
Vjerujem da ste ga svi pomno pratili i skautirali dok je igrao u Mladosti, pa znate sta mu fali a sta ne.
U jednom postu pljujete sto dovode ljude sa strane, onda pljujete nase. Ne znate ni vi sta hocete. Ja bar mislim da zasluzuje sansu jer je Zvijezdino dijete. Nije los igrac
U jednom postu pljujete sto dovode ljude sa strane, onda pljujete nase. Ne znate ni vi sta hocete. Ja bar mislim da zasluzuje sansu jer je Zvijezdino dijete. Nije los igrac
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Sto ne objave ako su stigli. Il su na probi rodila ih majka?zvijezda1 je napisao/la:Stigli su stoper i krilo
A sto se tice Kadije i njegovog dijeta nemam nista protiv. Malom Kadiji ne mozemo davati ocjene dok ga ne vidimo na djelu. Po meni je samo ruzan nacin na koji je Mrki šutnut i kako mu je to šupacki saopsteno.
I ti combicu sve znas garant si neki iz uprave... znal neko imena ta dva nova igraca??
Dominantan, sta mislis jesul se ovi nasi iz uprave naucili pameti???

Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Čombrero nemaju oni imena. Njih ni googl nemoze naci. Ko ni onog golmana transfmark.combe80 je napisao/la:I ti combicu sve znas garant si neki iz uprave... znal neko imena ta dva nova igraca??
Definitivno Lazo glavni krivac sto je Mrki dobio nogu.
Sa takvim elanom najavi danas trojicu a mi dobismo rinaku.
Mrkija nisu trebali dirati kao i prije toga Denisa. Mrki je imao rezultate i iskustvo keje je prenosio djeci. Isto tako je Babura cesto bio u nemilosti a svojim radom je stvorio dosta kvalitetnih golmana. Koliko je Prle nepravdi dizivio u Zvijezdi kao i Eso Jasar i mnogi drugi.. Bez veze gubimo i trosimo kvalitetne ljude. Pogresna je politika Zvijezde. Previse je promjena u igrackom i trenerskom kadru. Velez tri godine pravi ekipu i rezultat se vidi kao i Zvijezda kada se plasirala u PL
Joj jesi se nagovorio mrki je otisao sto nema licencu covjek vodi ekipu sa tribina lako je vodit klub sa jakim financijama pun forum strucnjakaProgres je napisao/la:Mrkija nisu trebali dirati kao i prije toga Denisa. Mrki je imao rezultate i iskustvo keje je prenosio djeci. Isto tako je Babura cesto bio u nemilosti a svojim radom je stvorio dosta kvalitetnih golmana. Koliko je Prle nepravdi dizivio u Zvijezdi kao i Eso Jasar i mnogi drugi.. Bez veze gubimo i trosimo kvalitetne ljude. Pogresna je politika Zvijezde. Previse je promjena u igrackom i trenerskom kadru. Velez tri godine pravi ekipu i rezultat se vidi kao i Zvijezda kada se plasirala u PL
-
Dominantan
- Kontakt:
Orhan je napisao/la:Dominantan, sta mislis jesul se ovi nasi iz uprave naucili pameti???![]()
Zvijezdasi moji pozdrav...
vjeruj da ne razumijem pitanje,odnosno ima drugo pitanje ali opet ce krenuti j.e.nje
Oni neznaju gdje udaraju vjeruj...
Moj “ljetni” prijedlog je bio a i dan danas..imate dobru mozda i ponajbolju infrastrukturu 1.FBIH a sad i teren abd...
Svake godine mislim da 90% igraca iz Zvijezde krene put Premijer lige da li na polusezoni ili na kraju i nebitno.,uraditi omasovljenje i sporazum sa skolama fudbala u radijusu Gradacca i najbolje u Zvijezdu i eto ti akademije...i jedino to moze biti samoodrzavanje kluba jer u najvecem rangu BiH su SAMO profesionalni ugovori i vani u vecini slucajeva i eto ti novac od trening kompenzacije koje nisu male...ako pogledamo sta vam nekada Gradina uradi sa blokadom pa niste mogli odigrati u Sarajevu premijerligasku utakmicu! “Amer Ordagic”
To vam je spas obzirom da ne zeli nitko se prihvatiti novcanika od domacih mocnika...
Sve ostalo je prezivljavanje na nekim platama igraca koje su za Upravu visoke a za igrace prezivljavanje.
Previse puta se ustane na lijevu nogu pa trabunjaju puno
Mrki je navodno istjeran zbog licence. I kada je dovodjen prosle polusezone znalo se da nema licencu. A sta je sa ostalima??fender13 je napisao/la:Joj jesi se nagovorio mrki je otisao sto nema licencu covjek vodi ekipu sa tribina lako je vodit klub sa jakim financijama pun forum strucnjakaProgres je napisao/la:Mrkija nisu trebali dirati kao i prije toga Denisa. Mrki je imao rezultate i iskustvo keje je prenosio djeci. Isto tako je Babura cesto bio u nemilosti a svojim radom je stvorio dosta kvalitetnih golmana. Koliko je Prle nepravdi dizivio u Zvijezdi kao i Eso Jasar i mnogi drugi.. Bez veze gubimo i trosimo kvalitetne ljude. Pogresna je politika Zvijezde. Previse je promjena u igrackom i trenerskom kadru. Velez tri godine pravi ekipu i rezultat se vidi kao i Zvijezda kada se plasirala u PL
Svjestan sam nedostatka finansija ali stalne promjene kadra su krenule jos kada smo imali novca i bili u PL. O tome govorim kada pominjem pogresnu politiku. Naravno ima toga jos ali malo je prostora za analize
I šta bi odlazel ovi tvoji ili ipak ostaju?
Tako je dominantni napokon nesto pametno od tebe...
Dugorocno ako ce mo ovako mijenjat ekipu ko matori combe carape nema od nas nista
Dugorocno ako ce mo ovako mijenjat ekipu ko matori combe carape nema od nas nista
Dominantan je napisao/la:Orhan je napisao/la:Dominantan, sta mislis jesul se ovi nasi iz uprave naucili pameti???![]()
Zvijezdasi moji pozdrav....,
vjeruj da ne razumijem pitanje,odnosno ima drugo pitanje ali opet ce krenuti j.e.nje!
Oni neznaju gdje udaraju vjeruj...
Moj “ljetni” prijedlog je bio a i dan danas..imate dobru mozda i ponajbolju infrastrukturu 1.FBIH a sad i teren abd...
Svake godine mislim da 90% igraca iz Zvijezde krene put Premijer lige da li na polusezoni ili na kraju i nebitno.,uraditi omasovljenje i sporazum sa skolama fudbala u radijusu Gradacca i najbolje u Zvijezdu i eto ti akademije...i jedino to moze biti samoodrzavanje kluba jer u najvecem rangu BiH su SAMO profesionalni ugovori i vani u vecini slucajeva i eto ti novac od trening kompenzacije koje nisu male...ako pogledamo sta vam nekada Gradina uradi sa blokadom pa niste mogli odigrati u Sarajevu premijerligasku utakmicu! “Amer Ordagic”
To vam je spas obzirom da ne zeli nitko se prihvatiti novcanika od domacih mocnika...
Sve ostalo je prezivljavanje na nekim platama igraca koje su za Upravu visoke a za igrace prezivljavanje.
Previse puta se ustane na lijevu nogu pa trabunjaju puno
Da se i mi slozimo. Dobra ti je ideja pod uslovom da neces pokupiti te nase igrace
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
Dominantan
- Kontakt:
Taj plan i misljenje je bio ljetni sa ulaskom odredjene cifre i DA drugim trenerom (nemam nista protiv Mileta cak vise dobro smo saradjivali ljetni prelazni)., vecini je bilo to ok., ali nekima nije i zato ogromna hajka na ovaj profil..a jbg klasicna trgovina odnosno ideja koju su neki podrzavali a neki ne.combe80 je napisao/la:Tako je dominantni napokon nesto pametno od tebe...
I idemo/idete dalje....
Imali ste turbulencija i vecih i uvijek se izborili sa tim pa nije ni ovo nista strasno...
I da neko pogresno ne shvati da pojedini odlasci nisu neki inat vec zelja i mogucnost u boljoj ligi za napretkom tako da JA nemogu natjerati nekoga za odlaskom ako to igrac sam ne zeli..
A pratim Vas i u buduce naravno jer ste sredina sa kvalitetom i potencijalom samo sto to “cirkulise” negdje a tamo gdje treba NEMOZE!
Lp
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Ma ostaju bre kud ce bez para niti ovi daju platu niti igraci i dominantni donosi kess.combe80 je napisao/la:Tako je dominantni napokon nesto pametno od tebe...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.