FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

johnnyHZ
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la johnnyHZ » 21 okt 2010, 13:01

nego mi nije jasno nesto sinoc :D igrac zelje udara u glavu ili gdje vec igraca borca,i dobija ZUTI karton?????
da nije zalosno bilo bi smjesno!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 okt 2010, 13:04

još je bogam' žalosniji onaj penal koji je vama sviran protiv tog istog borca.

kod rezultata 0-1 za borac na početku utakmice.

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 21 okt 2010, 13:05

johnnyHZ je napisao/la:nego mi nije jasno nesto sinoc :D igrac zelje udara u glavu ili gdje vec igraca borca,i dobija ZUTI karton?????
A jesi se obradovo da ce dobiti crveni pa ga nece biti u derbiju, ha? :D

Dobio je isto sto i igrac Borca koji je uradio istu stvar u isto vrijeme. A u prvoj utakmici desio se slican incident, kada je jedan borcevac udario dva igraca Zelje, vec imao zuti karton, i nista nije dobio, nego je sudac podijelio kartone golmanima i crveni Amaru....

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 okt 2010, 13:06

johnnyHZ je napisao/la:nego mi nije jasno nesto sinoc :D igrac zelje udara u glavu ili gdje vec igraca borca,i dobija ZUTI karton?????
Ako ti je ono udarac onda si senzibilan ko emerik gudelj...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 21 okt 2010, 13:10

Seyo_TM je napisao/la:
izvini,ali sta god da je ono je CRVENI i borcevom igracu i zeljinom....onaj sudija blage nema,a tekonaj faul prije zeljinog prvog gola...pa ono ja sam sebi nebi svirao...nekazem da nista zesluzili pobjedu,ipak borac po IMENIMA ima najjacu ekipu,svaka cast al budite malo realni,nit je ono faul,nit je ono zuti ;)
isto tako ,jucer nasim protivnicima nije sudjen penal (istina ionako su tada vec gubiili) pa treba priznati jbg.
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 21 okt 2010, 13:17

snimak gledao nisam, ali sam vidio da je svraka odgurnuo jednom rukom gugana nakon cega je ovaj pao u anafalakticki sok...ako je bilo kakvog drugog desavanja, ja nisam vidio...

Edit, mislim da je svraka :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 21 okt 2010, 13:26

johnnyHZ je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
izvini,ali sta god da je ono je CRVENI i borcevom igracu i zeljinom....onaj sudija blage nema,a tekonaj faul prije zeljinog prvog gola...pa ono ja sam sebi nebi svirao...nekazem da nista zesluzili pobjedu,ipak borac po IMENIMA ima najjacu ekipu,svaka cast al budite malo realni,nit je ono faul,nit je ono zuti ;)
isto tako ,jucer nasim protivnicima nije sudjen penal (istina ionako su tada vec gubiili) pa treba priznati jbg.
Kao prvo igrac borca koji je dobio crveni prije toga je zaradio zuti tako da je ono bilo automatski crveni a svraka nije imao zuti pa zato nije ni dobio crveni.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 21 okt 2010, 13:28

Joj, bilo pa prošlo, šta se oko toga raspravljate. Suđenje je bilo solidno, jedina zamjerka mi je što je sudija puno sjeckao igru. A i znate da su na Grbavici uvijek odlični uslovi za igru, počevši od suđenja, pa do svega ostalog.

kole78
Kontakt:

Post Postao/la kole78 » 21 okt 2010, 13:33

Omar500 je napisao/la:Ne obazirite se na ove balavce. Sada u nedelju uzeti Sarajevo, igrom kao protiv Borca. Samo strpljenja i ne srljati. I ako kiša ne bude padala ovih dana, onda ćemo vidjeti još više od Višće, Zebe, Bešlije i ostalih. Kerla beton, ovaj Sušić bi ga morao u repku pozvati, ali Sušić nema pojma. Ne prodati nikog na polusezoni, pojačati par pozicija, a možda i neko iz omladinskog pogona dobije šansu. Ili možda Baljić, mali Hodžić sigurno će dobiti priliku u budućnosti. Bio bi prezadovoljan kada nikog ne bi prodali + doveli par pojačanja. Mogli bi nešto uraditi tada u Europi
O tome ko je balavac i ne želim da raspravljam sa tobom ali ako nas vi dobijete igrom kao protiv Borca onda ću da počnem vjerovati da ste vi najsretnija ekipa na svijetu. Čovječe pa vi i kada ste bili puno jači od nas igrali ste na kontre jer nikada niste imali muda da igrate otvoreno. Vaša najveća prednost pred ovaj derbi je Mirza Varešanović. Sebe smatram velikim ovisnikom o bordo boji ali moram da priznam da taj čovjek iako je bio dobar igrač, kao trener je velika neznalica. SAMO TO VAS MOŽE SPASITI.

LONG LIVE THE F.C. Sarajevo

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 21 okt 2010, 13:41

stela ba radi covjece stima nam se opet jbg stas ;)

sinoc momci dobro odradili posao, sto je najvaznije pokazali su borbenost, u par navrata igraci borca su morali bukvalno izbijati loptu jer nisu mogli iznjet ispred svog sesnesterca...

KUP, KUP, KUP JE NAS :twisted:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 21 okt 2010, 13:58

johnnyHZ je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
Zelio bih samo da ti odgovorim u vezi faula nakon kojeg je postignut pogodak. Igrac Borca je napravio klizeci sa dvije noge. Jednom nogom je isao izmedju nogu igraca Zelje (Besliji meni se cini) a svojom drugom nogom pored noge Beslije. Kontakta nije bilo, medjutim vise nego opasna igra i dovoljno za prekrsaj...

@ kole: bravo za nastavnika engleskog koji te ucio :lol:
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 21 okt 2010, 14:02

eno pise da je moguce povecanje cjene ulaznica za derbi , volio bih vise neg hljeb :mrgreen:

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 21 okt 2010, 14:06

Sudjenje Dominkovica jucer je svima islo na zivce, to je sigurno. Al sad nesto kontam, kad se sve sabere i oduzme, na utakmici nije bilo ni jednog grubo faula (barem ja ne mogu da se sjetim ijednog), a teren je bio izuzetno klizav i opasan po igrace kada na njih uklizava protivnicki igrac.

E sad, mozda je to samo do igraca koji nisu igrali grubo, a mozda je upravo do "kosarkaskog sudije" koji je odmah pokazao da je lagan na sviranju... U svakom slucaju, grube igre nije bilo.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 21 okt 2010, 14:06

Gledao sam skoro sve utakmice pitara kao domaćina na RTV Vogošća i ono što sam do sada vidio uopće me nije dojmilo. Igraju na ho-ruk sa pojačanom sredinom i neprestanim ubacivanjima lopte u šesneasterac protivnika. Kada imaju negativan rezultat, zadnja linija im je skoro na centru. U svakoj domaćoj utakmici su imali naklonost sudija, naročito protiv Borca i Olimpica. Veliku pomoć imaju i od pomoćnika i zbog toga im je zadnja linija vjerovatno tako visoko, jer su ubijeđeni da će im pomoćnici mahati, bez obzira da li se utakmica igra pred TV-e auditorijumom ili ne. Često pokušavaju i sa distanci, naročito Hamzagić i Džakmić. Sve u svemu prosječna igra i za takvu igru odlični rezultati, uzevši u obzir i obilatu pomoć sudija. Na strani ih nisam gledao, a i odigrali su čini mi se 2-3 van Sarajeva u ovom dijelu sezone. Uz korektno suđenje, trebali bi ih rutinski dobiti, a ako budemo igrali punom snagom i razvaliti. Bez sjekiracije, znaju oni dobro koje šampion, a odlično znaju i kako su do sada osvajali bodove. Jedino se plašim da nakon što uvide da su nedorastao protivnik, hordezle ne počnu praviti svinjarije s ciljem prekidanja susreta. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 21 okt 2010, 14:19

avlami97 je napisao/la:Gledao sam skoro sve utakmice pitara kao domaćina na RTV Vogošća i ono što sam do sada vidio uopće me nije dojmilo. Igraju na ho-ruk sa pojačanom sredinom i neprestanim ubacivanjima lopte u šesneasterac protivnika. Kada imaju negativan rezultat, zadnja linija im je skoro na centru. U svakoj domaćoj utakmici su imali naklonost sudija, naročito protiv Borca i Olimpica. Veliku pomoć imaju i od pomoćnika i zbog toga im je zadnja linija vjerovatno tako visoko, jer su ubijeđeni da će im pomoćnici mahati, bez obzira da li se utakmica igra pred TV-e auditorijumom ili ne. Često pokušavaju i sa distanci, naročito Hamzagić i Džakmić. Sve u svemu prosječna igra i za takvu igru odlični rezultati, uzevši u obzir i obilatu pomoć sudija. Na strani ih nisam gledao, a i odigrali su čini mi se 2-3 van Sarajeva u ovom dijelu sezone. Uz korektno suđenje, trebali bi ih rutinski dobiti, a ako budemo igrali punom snagom i razvaliti. Bez sjekiracije, znaju oni dobro koje šampion, a odlično znaju i kako su do sada osvajali bodove. Jedino se plašim da nakon što uvide da su nedorastao protivnik, hordezle ne počnu praviti svinjarije s ciljem prekidanja susreta. Željo je šampion.
da inace mi ganjamo nozevima igrace zelje huh (fijnica)

HORDAŠ-SAQQ
Kontakt:

Post Postao/la HORDAŠ-SAQQ » 21 okt 2010, 14:23

KAKO MALI KLUBOVI HOCE DA ZARADE NA VELIKIM PA POVEĆAJVAJU CIJENE,ALI NEMA VEZE KOLIKO GOD BUDU KARTE SJEVER ĆE PO OBIĆAJU BITI PUN I GRBAVICOM ĆE DA ORI PJESMA HORDI.
JA VOLIM,VOLIM,VOLIM SAMO TEBE....

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 21 okt 2010, 14:24

HORDAŠ-SAQQ je napisao/la:KAKO MALI KLUBOVI HOCE DA ZARADE NA VELIKIM PA POVEĆAJVAJU CIJENE,ALI NEMA VEZE KOLIKO GOD BUDU KARTE SJEVER ĆE PO OBIĆAJU BITI PUN I GRBAVICOM ĆE DA ORI PJESMA HORDI.
uz to kako bi obecanje jednog COVJEKA...ako nam budu dali samo onaj jadni dio tribine na kosevu ce utakmicu gledati bas kao i mi ...mali cosak juga od 1000 mjesta,sa cijenom kao nama ... BUJRUM ...oko za oko

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 21 okt 2010, 14:30

johnnyHZ je napisao/la:
HORDAŠ-SAQQ je napisao/la:KAKO MALI KLUBOVI HOCE DA ZARADE NA VELIKIM PA POVEĆAJVAJU CIJENE,ALI NEMA VEZE KOLIKO GOD BUDU KARTE SJEVER ĆE PO OBIĆAJU BITI PUN I GRBAVICOM ĆE DA ORI PJESMA HORDI.
uz to kako bi obecanje jednog COVJEKA...ako nam budu dali samo onaj jadni dio tribine na kosevu ce utakmicu gledati bas kao i mi ...mali cosak juga od 1000 mjesta,sa cijenom kao nama ... BUJRUM ...oko za oko
hahahahahahahahahah imacemo cijeli jug uvjek, e ba pojedi se sad cete dobiti cosak slijedeci put cete gledat sa betonskog igalista :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 21 okt 2010, 14:30

Fakat niđe veze ako povise karte. mada ne vjerujem da će biti toliko smradovi da to naprave a ne vjerujem vala svima. doduse, ako to naprave, na kosevu za jug trebna staviti kartu 25 km pa bujrum 8-)

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 21 okt 2010, 14:31

A vi pitari sto visite na ovoj temi samo par pitanja.
Jeste li to vi u upravi pa da nesto odredjujete. Jel' imate neke konkretne informacije o tome koliko cete dobiti mjesta i informacije o cijenama ulaznica, jos od nedjelje naglabajte o tome, pa ako imate podijeite to sa nama.
Uzeli balavci da serendaju po temi. Kad se samo sjetim kako se prepucavalo prije derbija, pa bolan sa strane ko je slusao to mogao je da sjedi i uziva u sarajevskom duhu.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []