Ordagic bio prije par dana u Srebreniku, na pitanje da li ce u Zelju, odgovorio je da ima ugovor u Norveskoj i da ide na pripreme, tako je i bilo, nista od njega.Neymar11 je napisao/la:odlican igrac bar po imenu dobro ce nam doci.. Jel franjic sljedeci stoper s njim se isto preg ja ordagica prizeljkujemKongrateUK je napisao/la:Isamoposmatram je napisao/la:Ermin Zec kod nas! Hahaha
Odbio Zrinjski, Željo je ipak Željo, sad dva Zekana imamo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nema šta ti je, pa i Bogi jedinac je nastao umjetnom oplodnjom, niko mu nije smio yebat materLjoZee je napisao/la:Ima li Bogicevic mladjeg brata?

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Nemoj se zayebavati sa takvim stvarima. Ne mirisem sindikalca ali raspitaj se sta je prezivio u ratu.Raonffa je napisao/la:Nema šta ti je, pa i Bogi jedinac je nastao umjetnom oplodnjom, niko mu nije smio yebat materLjoZee je napisao/la:Ima li Bogicevic mladjeg brata?
Srdjan Stanic pitarski ker
Zec je dobar igrac. Uz kvalitetne pripreme moze biti bas pravo pojacanje, do njega je..
Šta je bilo, nisam upoznat?osobaodpovjerenja je napisao/la:Nemoj se zayebavati sa takvim stvarima. Ne mirisem sindikalca ali raspitaj se sta je prezivio u ratu.Raonffa je napisao/la:Nema šta ti je, pa i Bogi jedinac je nastao umjetnom oplodnjom, niko mu nije smio yebat materLjoZee je napisao/la:Ima li Bogicevic mladjeg brata?
Jbg zezancija, ništa loše nisam mislio

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Niko nije pojacanje dok se tako i ne pokaze. Niti sam skeptik niti sam sretan, sve je do njega. Znanje je neupitno, vazan je voljni momenat. Sretno Zeko, obraduj nas.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
- KongrateUK
- Kontakt:
Otac mu Bošnjak kojeg su četnici zaklali 1992 u Vlasenici, majka Srpkinja, i žena morala djeci (Jadranko ima i sestru) promijeniti u ratu imena i prezimena (Ima majcino prezime Bogicevic, ocevo Helja) da ih četnici nebi poklali ko i muža, zato kada se prica o Bogicevicu na ovaj ili onaj nacin uvijek se mora sjetiti ovoga, sta je covjek sve prozivio i dozivio i na sta je izasao kao covjek i kao sportista jednostavno ne zasluzuje to, 'ebote fudbal pored ovakvih stvari na kraju krajeva
Zadnja izmjena: KongrateUK, dana/u 21 jan 2019, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
http://www.vlasenica.info/index.php/vij ... dina-heljeRaonffa je napisao/la:
Šta je bilo, nisam upoznat?
Jbg zezancija, ništa loše nisam mislio
A jbt, nisam znao stvarno ovo, kontao sam da je on negdje iz Banjaluke, nije mi ni palo na pamet da ima ovakvu priču iza sebe.
Rokoko87 je napisao/la:Dva Zeca, još dva Vranješa i da ključamo!

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Intervju Ermina Zeca od prije nekoliko godina:
"Dok sam igrao u Iskri, jedne polusezone sam došao u Željezničar gdje sam na probi proveo 10-15 dana. Ne mogu se sada tačno sjetiti koja je to godina bila. Ljudi iz Želje su već na toj polusezonu htjeli sa mnom potpisatio ugovor, ali sam ja i moj menadžer željeli sačekati kraj sezone", prisjetio se Ermin. Naredna polusezona u redovima Iskre je samo potvrdila njegov veliki potencijal i kvalitet koji posjeduje. Nakon odličnih partija u Trećoj ligi, gdje je tada Iskra nastupala, Zec je bio već spreman za potpis ugovora sa Željezničarom. Svi detalji su već ranije bili dogovoreni, samo se čekao potpis.
"Ali, kad sam došao na potpis ugovora, mnoge ranije dogovorene stvari su bile izmijenjene. Recimo, umjesto dvije godine ugovora, tamo je stajalo četiri godine i slično. Na to nisam pristao, zahvalio se na ponuđenom i otišao dalje. U međuvremenu me zvalo Sarajevo, nudili su veoma dobre uslove, ali nisam pristao. Jednostavno sam bio razočaran time što se desilo u Želji, tako da više nigdje u BiH nisam želio da igram. Želio sam ići vani. Veoma držim do svojih principa, volim da se poštuje dogovoreno. Data riječ meni mnogo znači", kaže odlični napadač. Njegovo razočarenje je bilo umnogome veće što je Ermin veliki navijač Plavih sa Grbavice.
"Navijam za Želju, i dan danas volim taj klub, tako da me strašno pogodilo to što sam tamo doživio. Strašno je to bilo razočarenje za mene."
@Osim13 sredi jos Igraca br. 6. Da pocnemo tako sa tradicijom cuvanja rodbinskih veza.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- KongrateUK
- Kontakt:
braco je napisao/la:Intervju Ermina Zeca od prije nekoliko godina:
"Dok sam igrao u Iskri, jedne polusezone sam došao u Željezničar gdje sam na probi proveo 10-15 dana. Ne mogu se sada tačno sjetiti koja je to godina bila. Ljudi iz Želje su već na toj polusezonu htjeli sa mnom potpisatio ugovor, ali sam ja i moj menadžer željeli sačekati kraj sezone", prisjetio se Ermin. Naredna polusezona u redovima Iskre je samo potvrdila njegov veliki potencijal i kvalitet koji posjeduje. Nakon odličnih partija u Trećoj ligi, gdje je tada Iskra nastupala, Zec je bio već spreman za potpis ugovora sa Željezničarom. Svi detalji su već ranije bili dogovoreni, samo se čekao potpis.
"Ali, kad sam došao na potpis ugovora, mnoge ranije dogovorene stvari su bile izmijenjene. Recimo, umjesto dvije godine ugovora, tamo je stajalo četiri godine i slično. Na to nisam pristao, zahvalio se na ponuđenom i otišao dalje. U međuvremenu me zvalo Sarajevo, nudili su veoma dobre uslove, ali nisam pristao. Jednostavno sam bio razočaran time što se desilo u Želji, tako da više nigdje u BiH nisam želio da igram. Želio sam ići vani. Veoma držim do svojih principa, volim da se poštuje dogovoreno. Data riječ meni mnogo znači", kaže odlični napadač. Njegovo razočarenje je bilo umnogome veće što je Ermin veliki navijač Plavih sa Grbavice.
"Navijam za Želju, i dan danas volim taj klub, tako da me strašno pogodilo to što sam tamo doživio. Strašno je to bilo razočarenje za mene."

28.06.2007.
Zec: Željo nije ispoštovao dogovoreno
Iako su se pojavili na prozivci Željezničara, Ermin Zec, Mehmed Alispahić i Safet Kmetaš ipak neće potpisati ugovore sa sarajevskim klubom u kojem su tvrdili da ovi igrači nisu prošli ljekarski pregled.
Ipak, napadač iz Bugojna kaže da to nije istina…
Željo nije ispoštovao dogovoreno. Dogovorili smo se da bude jedno, a oni su željeli drugo, kaže Zec i dodaje kako već sada ima nove ponude iz Premijer lige za nastavak karijere.
Zajedno sa Zecom bio je i njegov mentor Miralem Kazić, koji nam kaže da je Željezničar krajnje nekorektno postupio prema igračima Iskre koji su trebali potpisati ugovore sa plavim timom.
Tri puta smo dolazili na potpis ugovora i tri puta se to nije desilo. Jedini koji je korektan sve vrijeme je Enver Hadžiabdić s kojim smo i dogovarali uslove prelaska. Tek nakon što smo ponovo došli u Sarajevo, uputili su nas na Sašu Vugdalića, a poslije toga su nas počeli prebacivati sa jednog čovjeka na drugog. Osjetili smo se poniženim, jer igračima ništa nije bilo obezbijeđeno, govori Kazić za Oslobođenje i objašnjava da se problem pojavio u vezi s trajanjem ugovora.
Dogovorili smo jedne uslove, tačnije potpis ugovora na dvije godine, a kada smo došli, pred nas su stavili ugovor u trajanju od četiri godine (dvije plus dvije), obrazlažući to nekim pravilnikom koji je donio Savez. Provjerio sam to i nije bilo istinito. Dakle, išlo se na klasičnu prevaru, a mi smo zbog Želje odbili mnogo bolje ponude.
Ostali klubovi dolazili su u Bugojno po Zeca, a mi smo došli na noge Želji, jer sam ja naginjao da Ermin igra u Želji, a to je bila i njegova želja. Dok je Hadžiabdić vodio pregovore, sve je bilo OK, a poslije se sve iskomplikovalo i ne postoji nikakva mogućnost da se ovaj nesporazum riješi. Imamo nove ponude za Zeca i on će vjerovatno u neki drugi klub u Premijer ligu. Propustili su vrhunskog igrača, kaže Kazić.
Inače, prema riječima nekadašnjeg igrača Olimpika i Iskre, sada mentora bugojanskom igraču, Željezničar je od svih klubova koji su zainteresovani za ovog napadača nudio najmanje.
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Lose rezultate nadoknaditi zvucnim imenima,treba navijace vratiti i ostale posmatrace.Al ipak dobar igrac ako razmisljamo o duzem boravku u Evropi.I od Vranjesa su bila velika ocekivanja....vidit cemo
Ja sam sve konto da je u tom periodu pored Zeca nekad i Ibričić bio na probi i onda provjerim i vidim da sam fulio jedno 4-5 godina...
Lete godine moj Braco...braco je napisao/la:Ja sam sve konto da je u tom periodu pored Zeca nekad i Ibričić bio na probi i onda provjerim i vidim da sam fulio jedno 4-5 godina...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Samo da se prisjetimo
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Biće aBdLjoZee je napisao/la:@Osim13 sredi jos Igraca br. 6. Da pocnemo tako sa tradicijom cuvanja rodbinskih veza.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- KongrateUK
- Kontakt:
Mi svi pišemo o transferima, prelaznom roku, pripremama, eventualnim pojacanjima i slicno, dok ti istovremeno i konstantno prenosiš ko gdje šta piše, ko je sta rekao i pri tome spominjes neke druge forume i forumaše, kao da ti je cilj zakuhati i napraviti problem te da se samo o tome piše i diskutuje, ne valja ti to bgmZeljo92 je napisao/la:Samo da se prisjetimo

Ovo ce biti standardno Amarov prelazni rok. Dovodjenje Zeca vidim kao birvaktile dovodjenje Beslije. Zavisno od trzista vidjet ce sigurno jos nekog dobrog igraca al nece biti neko koje standardno igrao.
Bitno je samo da se prica i pise o fudbali, da ne budemo kao ranije pronasli sredstvo za ciscenje stolica, i ostale šarane laze.
Samo fudbal, footbaal i to...
Bitno je samo da se prica i pise o fudbali, da ne budemo kao ranije pronasli sredstvo za ciscenje stolica, i ostale šarane laze.
Samo fudbal, footbaal i to...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], WeekendOffender i 50 gostiju.