NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Najbolje ugasiti klub i krenuti od nule. Samo sto je sadaa kasno
Znači blizu je odlaska i ova Uprava... 

Momci kucama sa 2 plate minus, ljudi na stadionu 6 mjeseci bez marke I to neko zove investitorom. Sramota!
Hej isto je i kad grad vodi klub, sad se barem vidi rezultat...Topnikus je napisao/la:Momci kucama sa 2 plate minus, ljudi na stadionu 6 mjeseci bez marke I to neko zove investitorom. Sramota!
SR4 je napisao/la:Ismet stari prodavac magle i suplji prica,da to slucajno nisu investitoru tvoje pare sto su skinute sa racuna hajde reci javno da je to sportski savez tj grad bihac prebacio 30000 maraka,i reci ko je sve blokirao racun.
Objasni igracima sta je sa dvije plate kad racun nije blokiran bio jer blokade su aktivirane u ponedeljak.
Ako si investitor kako to da si do nove godine od grada uzeo 80000 maraka,sve to ima crno na bijelo a o donacijama necemo ni govoriti kao ni o parama od ulaznica,stolica i svega ostalog to je posebna prica.
Kako da si duzan za vodu,struju,hranu.
Pare od stolica kazes da si uplatio za sve hajde da i to vidimo
Covjek sve objasnio ne mogu da vjerujem da vi krajsnici vjerujete ismetu
Ovo vam je isti scenarij kad je Blekic snazni investitor dosao u Sarajevo, sreca ljudi ga skuzili
-
- Kontakt:
ima li ljudi ko kakvih informacija šta se tačno dešava, je li u srijedu prozivka?!

-
- Kontakt:
Kako bi volio da me ne zanima nogomet. Da me ne zanima ovo Jedinstvo. Zalosno je sta se sve radi. Svake godine isto sranje
Nista od Sere, ode u Travnik.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jel' bilo okupljanje danas ima li informacija
-
- Kontakt:
Nije ni danas bilo prozivke kako sam ja upucen, u 16:00 su imali sastanak, ne znam kako je prosao

Poštovani,
shodno današnjem sastanku Upravnog odbora na kojem su gostovali Šuhret Fazlić, gradonačelnik, Abid Topić, nekadašnji predsjednik, Goran Piralić, predsjednik udruženja navijača “Sila Nebeska”, a istom se nisu odazvali Mladen Šantić, predsjednik Gradskog sportskog saveza, Ermin Lipović, direktor JU za Sport, odmor i rekreaciju, a sa Emirom Mujadžićem u vezi aktuelne blokade Kluba sa mjenicama.
Skupština je jednoglasna da aktuelno rukovodstvo Kluba može prihvatiti Sporazum Abida Topića i Emira Mujadžića u vezi trajnog naloga 33 mjesečne rate po 3.000,00 KM, a da se na ime re/aktiviranja Sporazuma deblokira ŽR Kluba, ponište aktivirane mjenice sa kojima smo oštećeni sa 23.500,00 KM i da se isti iznos vrati do petka.
Aktuelno rukovodstvo prihvata reviziju pravnika Mirzeta Kasića, naručenu i finansiranu od UN “Sila Nebeska”, iako ne osporava, ali i ne može odmah prihvatiti finansijsko vještačenje Muhameda Hamidovića ekonomskog vještaka, naručenu i finansiranu od Emira Mujadžića, do okončanja sudskog spora, kojeg je najavio/pokrenuo Emir Mujadžić.
Radi tačnog informisanja igrača, navijača, medija i javnosti, molimo Emira Mujadžića da se sutra do 12:00 sati pismeno očituje u vezi Zaključka Skupštine.
Na kraju, Skupština je informisana u vezi prodaje karata, kao i dosadašnjim rezultatima akcije “Jedan navijč, dvije stolice”, koje su poručene, bila je jednoglasna da se uradi revizija/vještačenja pravnih i finansijskih aktivnosti zadnjih 10 godina Kluba, uključujući i posljednju polusezonu 2017./2018., te da je aktuelno rukovodstvo Kluba stavilo mandate na raspolaganju Skupštini, odnosno navijačima i Gradu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sapunica se nastavlja ovo samo rjesava tuzilastvo ostalo je suplja
A sta na to sve kaze Investitor hoce li platiti zaostale plate stanarine igračima, osoblju ,struju vodu itd ili ce pustiti da i ovo sto je ostalo igraca ode
Ma covjeku se duguje ogromne pare i to je cinjenica,godinama mu marka nije vracena a najvise ga se pljuvalo jos prosle godine spasi klub kad su svi digle ruke od njega i uvjek najgori,i ne vraca “investitor” pare vec grad.
Za sta mu se duguju pare, za kupovinu utakmica?SR4 je napisao/la:Ma covjeku se duguje ogromne pare i to je cinjenica,godinama mu marka nije vracena a najvise ga se pljuvalo jos prosle godine spasi klub kad su svi digle ruke od njega i uvjek najgori,i ne vraca “investitor” pare vec grad.

“Investitor” ceka pare od grada opet,samo malo mu ne odgovara da dio sredstava ide u dug,jer je nije nikom nista placeno izgleda da je opet trebalo preko emirovi ledja sve ici.Amex9 je napisao/la:A sta na to sve kaze Investitor hoce li platiti zaostale plate stanarine igračima, osoblju ,struju vodu itd ili ce pustiti da i ovo sto je ostalo igraca ode
Mislim da grijesis,danas na sastanku si bili i abid i gogo sve ima crno na bijelo,tako da ce uskoro sve biti jasnije al covjek je sam ulagao svoje pare to sto su nas prodali te sezone emdzo i par igraca e to je vec posebna prica al mi brzo zaboravljamo.harden je napisao/la:Za sta mu se duguju pare, za kupovinu utakmica?SR4 je napisao/la:Ma covjeku se duguje ogromne pare i to je cinjenica,godinama mu marka nije vracena a najvise ga se pljuvalo jos prosle godine spasi klub kad su svi digle ruke od njega i uvjek najgori,i ne vraca “investitor” pare vec grad.![]()
saberi se...
Klub se zbog licnih interesa pojedinaca gasi a mi raspravljamo o necemu sto svi znamo. Ti isti su doveli Jedinstvo u ovu situaciju i meni ne moze niko reci da to nije istina. Svi redom zadnjih 10 godina u klubu su sramota za Grad Bihac i ovaj kanton. Abida i momke sto su preuzeli na par mjeseci ne racunam, njima se nema sta prigovoriti. Minuta sutnje za propali ponos Krajine, skroz ga ugasite na 100ti rodjendan.
Ljudi prvo zalosno je da nasjedamo na ove gluposti o kojima se prica ko je ulagao ko je kome duzan itd to se nikad bez tuzilastvo nece raspetljati, ono sto je bitno jeste da invesitor Ismet objasni
gracima sta je sa dvije plate kad racun nije blokiran bio jer blokade su aktivirane u ponedeljak.
Ako si investitor kako to da si do nove godine od grada uzeo 80000 maraka,sve to ima crno na bijelo a o donacijama necemo ni govoriti kao ni o parama od ulaznica,stolica i svega ostalog to je posebna prica.
To nas navijace interesuje odlaze nam igraci zbog ovoga ljudima nije placeno vidjet ce te ko ce istrcati na teren ti ako si "investitor" ti ne smiješ sebi dozvoliti ovakve stvari bez obzira koliko je klub duzan nisu igraci krivi voda struja se mora placati osoblje itd jer osoba Investitor je dosla u klub da ga digne iz pepela ulozi svoje pare pa tek onda da ocekuje za nekoliko godina ulaganja isplativost i povrat uloženog .
Al ovdje je obrnuto daj odma da ja imam koristi
Sa 20000 h se ne moze biti investitor sve je ovo ubleha
gracima sta je sa dvije plate kad racun nije blokiran bio jer blokade su aktivirane u ponedeljak.
To nas navijace interesuje odlaze nam igraci zbog ovoga ljudima nije placeno vidjet ce te ko ce istrcati na teren ti ako si "investitor" ti ne smiješ sebi dozvoliti ovakve stvari bez obzira koliko je klub duzan nisu igraci krivi voda struja se mora placati osoblje itd jer osoba Investitor je dosla u klub da ga digne iz pepela ulozi svoje pare pa tek onda da ocekuje za nekoliko godina ulaganja isplativost i povrat uloženog .
Al ovdje je obrnuto daj odma da ja imam koristi
Sa 20000 h se ne moze biti investitor sve je ovo ubleha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.