FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
samoposmatram
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bit ce interesantno vidjeti ko ce igrati na jednoj od najvaznijih pozicija u Osimovoj igri ( oba Osima). Poziciju koju su igrali Culum, Nyema, Zolotic i Hasanovic.
Osmanović/Hajdarević.samoposmatram je napisao/la:Bit ce interesantno vidjeti ko ce igrati na jednoj od najvaznijih pozicija u Osimovoj igri ( oba Osima). Poziciju koju su igrali Culum, Nyema, Zolotic i Hasanovic.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
I ja sam mislio da je iz BL jer ga se sjecam kad je poceo igrati za mladu repku jos u vremenu kada su srbi 'stidljivo' pocinjali se odazivat' pozivima. Sjecam se da mi je bilo drago vidjeti ga u prvoj tekmi iako je odigro katastrofalno tad. I tek sad saznah da je frajer ustvari pravi Bosanac ... i to s plaho fucked up lajf stori ...Raonffa je napisao/la:A jbt, nisam znao stvarno ovo, kontao sam da je on negdje iz Banjaluke, nije mi ni palo na pamet da ima ovakvu priču iza sebe.
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Dosao zeko 2

Hajmo jos taj Franic i Ordagic i to je to imamo super ekipu
Hajmo jos taj Franic i Ordagic i to je to imamo super ekipu
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Slabo ovdje imamo strucnjaka da nam daju svoj osvrt na utakmice, vise se bavimo glupostima. De da udaramo aplauze. Neka neko bar pregleda sanse, pa napise da su najlosiji Stana i Bogi 
Nesto razmisljam a karijera mu u padu, kad bi mogli dovesti Milana Djurica uuuuuuu.
Nesto razmisljam a karijera mu u padu, kad bi mogli dovesti Milana Djurica uuuuuuu.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- osobaodpovjerenja
- Kontakt:
Beslija je doso prije AmaraBezideja je napisao/la:Ovo ce biti standardno Amarov prelazni rok. Dovodjenje Zeca vidim kao birvaktile dovodjenje Beslije. Zavisno od trzista vidjet ce sigurno jos nekog dobrog igraca al nece biti neko koje standardno igrao.
Bitno je samo da se prica i pise o fudbali, da ne budemo kao ranije pronasli sredstvo za ciscenje stolica, i ostale šarane laze.
Samo fudbal, footbaal i to...
Srdjan Stanic pitarski ker
-
samoposmatram
- Kontakt:
Iskreno nebi volio da i jedan od ove dvojice igra tu poziciju volante, ili naski zeljeznicara, vise bi volio da ih skolujemo kao izrazito vezne igrace. Vidimo po karijeri Zolotica i Hasanovica da nisu daleko dogurali. U danasnjem fudbalu je rijetkost da ekipa igra sa volante, Casemiro u Realu i Busquets u Barci, Rahimic u CSKA od nasih.Rokoko87 je napisao/la:Osmanović/Hajdarević.samoposmatram je napisao/la:Bit ce interesantno vidjeti ko ce igrati na jednoj od najvaznijih pozicija u Osimovoj igri ( oba Osima). Poziciju koju su igrali Culum, Nyema, Zolotic i Hasanovic.
Osmanovic voli igrati prema naprijed i ima dobar osjecaj za pas, steta bi bilo njega usmjeravati na ovu poziciju. Hajdarevic ima osjecaj odgovornosti u defenzivni, ali stasom je vise centralni igrac.
Mozda na ljeto dovedemo igraca za tu poziciju.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Fuj, kad se sjetim one domacinske lige i utakmice u Modrici. Beslija se vratio iz inostranstva, konta gdje sam se ja vratio.osobaodpovjerenja je napisao/la:Beslija je doso prije AmaraBezideja je napisao/la:Ovo ce biti standardno Amarov prelazni rok. Dovodjenje Zeca vidim kao birvaktile dovodjenje Beslije. Zavisno od trzista vidjet ce sigurno jos nekog dobrog igraca al nece biti neko koje standardno igrao.
Bitno je samo da se prica i pise o fudbali, da ne budemo kao ranije pronasli sredstvo za ciscenje stolica, i ostale šarane laze.
- DobojskiManijak
- Kontakt:
sutra dolazi jedan ,desno krilo, mlad momak .Mislim da ima dobar potencijal
Beslija je dosao u januaru 2009, kad su dosli Bekric, Simic itd. Tad osvojili titulu, Amar bio trener.osobaodpovjerenja je napisao/la:Beslija je doso prije AmaraBezideja je napisao/la:Ovo ce biti standardno Amarov prelazni rok. Dovodjenje Zeca vidim kao birvaktile dovodjenje Beslije. Zavisno od trzista vidjet ce sigurno jos nekog dobrog igraca al nece biti neko koje standardno igrao.
Izvještaj sa jučerašnje utakmice
Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
1921ba je napisao/la:Izvještaj sa jučerašnje utakmice
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Hajd nemoj se provaljivati svega ti.... beslija je dosao kod hotica ili koga vec kad smo osvojili golu kit.u a ne titulu... a bekric je dosao puno prije amara (prije i hotica) jer mu je to ljeto kad je amar dosao istekao ugovor, i ovaj ga ubijedio da ostane barem jos godinu... a bekric je tada produzio na duze od godinu...Bezideja je napisao/la:Beslija je dosao u januaru 2009, kad su dosli Bekric, Simic itd. Tad osvojili titulu, Amar bio trener.osobaodpovjerenja je napisao/la:Beslija je doso prije AmaraBezideja je napisao/la:Ovo ce biti standardno Amarov prelazni rok. Dovodjenje Zeca vidim kao birvaktile dovodjenje Beslije. Zavisno od trzista vidjet ce sigurno jos nekog dobrog igraca al nece biti neko koje standardno igrao.
Sad sam nasao u pravu si. Dao bih ruku da je Amar dosao u januaru, al je on u augustu onda dosao. Nasao sam clanak ipak 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Lijepo je cuti da ih Amar gazi, samo tako! Ako nemamo kvalitet, barem cemo biti spremniji od protivnika!
Daj nam ime i prezimeDobojskiManijak je napisao/la:sutra dolazi jedan ,desno krilo, mlad momak .Mislim da ima dobar potencijal
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Sinisa majstore.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Eh neko nije skonto da stvarni zivot nije kao football manager i da postoji nesto sto se zove ljudski odnosiTaman sam se bio navikao na Stanu, na Nedu Turkovića... i onda kažu nema atmosfere. Pa kako će biti atmosfere kad sve moraš isponove opet. Koliko mi je žao što nema Blagojevića sada sa nama, toliko mi je drago da je otišao u Tursku.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Bravo Siniša, koliko je samo bitnih stvari rekao vezanih za protekli period. Dugo otvoreniji intervju nisam pročitao sa nekim našim igračem.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.