ma to kume reci imamerosm je napisao/la:Zarucnica Vaseg kapitena je veliki navijac Atletico Madrida. Kaze da joj je taj klub u srcu i da je cijela njena porodica navija za isti.![]()
![]()
Molio bih da mi odogovorite je li istina da je Hierro otjeran jer se je "zakacio" s Perezom ? Ja koliko se sjecam isti je jedne prilike izjavio da nisu potrebne zvijezde, vec se treba graditi tim i "krpiti" rupe koje postoje, i da ga je Perez sistematki otjerao. Hvana unaprijed.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Ljudi u fudbalu(kosarci) sve se vrti oko para,klubovi kupuju prodaju igrace radi zarade,igraci igraju za novac...drugo su sad igraci kao raul,Del Piero,Gigs...koji zele igrati radi igre ali zaradili su oni desetine miliona.
Da vas pitam bili vi radili na enerogpetrol pumpi za 500KM ili u BH telecomu za 2000KM,bilo bi nam svejedno kad smo obezbjedili i sebi i praunucadima zivot pa onda cemo raditi ono bas sto volimo.
Veceras Madrid II pobjedi Hapoela(Mezelder,Huntelar,Raul i Jurado(bivsi Atletkovac i junior Reala))

Da vas pitam bili vi radili na enerogpetrol pumpi za 500KM ili u BH telecomu za 2000KM,bilo bi nam svejedno kad smo obezbjedili i sebi i praunucadima zivot pa onda cemo raditi ono bas sto volimo.
Veceras Madrid II pobjedi Hapoela(Mezelder,Huntelar,Raul i Jurado(bivsi Atletkovac i junior Reala))
RIP SALE VILENJAK
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Pa on je dolaskom Pereza i dosao u RM 2000g iz Celte, zelio je platu kao D.Beckham pa znam ja sta se to ljeto desavalo navijac sam RM od 98 pratim medije spanjolske svako ljeto itdlegenda reala je napisao/la:nebi ja rekao da je on otišao za novcem ,on je dolaskom Pereza otjeran a Chelsea je bio najkonkretniji kao i Del boske jer nisu imali zvučno ime ,a to su dva najveća promašaja Reala po meni ,odlaskom Makelela sve je propalo i vidimo gdje smo bili dok mu nismo našli pravu zamjenu ,mislim da tek ove sezone imamo prave zamjene za Makelela i tek imamo i šanse u LP.Los_Blanos2 je napisao/la:Ejj znas li ti da je klub Raulu platio 6 mill eura..imao je jos jednu godinu mogli su raskiniti ugovor i da ode, ali posto je legenda kluba dobio 100% kao zahvala za sve sto je u Madridu stekao u 16 tak godina provedeniSexmachineboy je napisao/la:ja sam rekao svaka cast navijacima ali klub(uprava i trener)nemaju dusu,ako me razumijete..i zbog toga nikad nebih mogao navijati za real jer nepostujem klubove koje samo novac zanima..navijacima svaka cast,posebno zbog robinja juce,tako mu i treba..
a kako klub RM nepustuje igrace svoje pokazuje samo odnos Zidane-Real, Mijatovic-Real, Valdano-Real, Carlos-Real, Suker-Real, Hiero-Real, Micheal-Real itdd ima ih puno koji nakon zavrst.karijere treniraju mladje uzraste RM o su u upravi..
De la Red koji nije stekao slavu, ali je bio u usponu napustio je nogomet zbog zdrv.problema ako znas o cemu pricam dovoljan ti je primijer sta je sada on u RM i nepostujupostuju one koji su postovali Real, a igraci tipa Makalele, Robinho koji su poletili za novcem RM normalno da se nepostuju..ma sta ja ovdje imam ovom d..treba mu crtati
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
A jesi to procitao u Svetu o Ekspresu o Corazon Mio???amerosm je napisao/la:Zarucnica Vaseg kapitena je veliki navijac Atletico Madrida. Kaze da joj je taj klub u srcu i da je cijela njena porodica navija za isti.![]()
![]()
Molio bih da mi odogovorite je li istina da je Hierro otjeran jer se je "zakacio" s Perezom ? Ja koliko se sjecam isti je jedne prilike izjavio da nisu potrebne zvijezde, vec se treba graditi tim i "krpiti" rupe koje postoje, i da ga je Perez sistematki otjerao. Hvana unaprijed.
jeste jeste zato nas kapiten "nebi smio" daje J**+ s guza zato sto je navijacica Ateletica
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
To je doticna izjavila u jednom TV showu. Jbg Iker je prolazan, a Atletico vjecan, sto vazi za svaki klub na svijetu.Los_Blanos2 je napisao/la:A jesi to procitao u Svetu o Ekspresu o Corazon Mio???amerosm je napisao/la:Zarucnica Vaseg kapitena je veliki navijac Atletico Madrida. Kaze da joj je taj klub u srcu i da je cijela njena porodica navija za isti.![]()
![]()
Molio bih da mi odogovorite je li istina da je Hierro otjeran jer se je "zakacio" s Perezom ? Ja koliko se sjecam isti je jedne prilike izjavio da nisu potrebne zvijezde, vec se treba graditi tim i "krpiti" rupe koje postoje, i da ga je Perez sistematki otjerao. Hvana unaprijed.![]()
![]()
jeste jeste zato nas kapiten "nebi smio" daje **** s guza zato sto je navijacica Ateletica![]()
![]()
"My Favorite Ring is Always the Next One"
mah jeebe se njoj, iker ima vise para nego atletico 
Brnjoo je napisao/la:mah jeebe se njoj, iker ima vise para nego atletico
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
I meni je uvjek više bio draži Atletico nego Real, samim time i Barca nego Kraljevi. Nije mi jasno kako neko može gotiviti klub koji kupuje igrače ko na manageru, rasipa se, a da nije Madrižanin, pored jednog Atletica koji za razliku od tog svog rasipluka osvoji Kup Uefa i Super Kup protiv Intera, što je stvarno za respekt i od samih igrača Reala.
Nella gioia e nel dolore per Inter amore... FC INTER !!!
Nije mi jasno kako neko može volit Farcu. F.C. Farcelona - "Less than a club".semony je napisao/la:I meni je uvjek više bio draži Atletico nego Real, samim time i Barca nego Kraljevi. Nije mi jasno kako neko može gotiviti klub koji kupuje igrače ko na manageru, rasipa se, a da nije Madrižanin, pored jednog Atletica koji za razliku od tog svog rasipluka osvoji Kup Uefa i Super Kup protiv Intera, što je stvarno za respekt i od samih igrača Reala.
Drugo je Barca, Barca ima svoju skolu i odatle uzima igrače svoje talente i samo oni mogu igrati, kupuju jedino ako je pojedinac bolji od njihovih šest puta, dok Real nema takvu politiku nego daj bruku para da nemogu odbiti i to je to, jos samo daj zvijezda nek ide i prodaja dresova, reklame, marketing, itd...
Real je svojim novcem osvojio 9 naslova Lige Prvaka i 31 naslova Primera lige. To dovoljno govori o velicini kluba i Atletico i Inter zajedno nisu ni pola uspjesni kao Real Madrid.semony je napisao/la:I meni je uvjek više bio draži Atletico nego Real, samim time i Barca nego Kraljevi. Nije mi jasno kako neko može gotiviti klub koji kupuje igrače ko na manageru, rasipa se, a da nije Madrižanin, pored jednog Atletica koji za razliku od tog svog rasipluka osvoji Kup Uefa i Super Kup protiv Intera, što je stvarno za respekt i od samih igrača Reala.
Da, svaka čast Realu za to, al nemožeš sve kupiti novcem, a i nije to onaj Real kakav je nekad bio kad je igro Raul, Ronaldo, Zidane, tada sam ih gotivio inekako, danas nemogu. Jest da su i tada bili drugaciji od ostalih, al opet u blažem obliku nego danas. Evo odma dvije stvari koje mi se nesvidjaju rasipanje za C. Ronalda i otpust Raula, žive legende kluba 
Nije otpust raula. Čo'ek je htio da igra a Mourinho mu je rekao vidjet ćemo i ovaj htio napustit i otišao, možda i boje što je otišao al uglavnom Raul-ova želja 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Raulu je ponuđena klupa. minuta na kapaljku, nije čovjek htio, rastali se u miru, našao novu sredinu ..
Vrata Real-a su mu uvijek otvorena i ne sumnjam da će se vratiti kad završi igračku karijeru
To za CR- može mu se najbolji je na svijetu !
Vrata Real-a su mu uvijek otvorena i ne sumnjam da će se vratiti kad završi igračku karijeru
To za CR- može mu se najbolji je na svijetu !
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
Nije tu bilo nikakvog otpusta. Ljudi vole pricati o onome o cemu nemaju pojma i onda imaju predrasude. Raul nije otisao iz Real Madrida jer je otjeran, nego je otisao jer je sam to htio, zelio je vise igrati.semony je napisao/la:Da, svaka čast Realu za to, al nemožeš sve kupiti novcem, a i nije to onaj Real kakav je nekad bio kad je igro Raul, Ronaldo, Zidane, tada sam ih gotivio inekako, danas nemogu. Jest da su i tada bili drugaciji od ostalih, al opet u blažem obliku nego danas. Evo odma dvije stvari koje mi se nesvidjaju rasipanje za C. Ronalda i otpust Raula, žive legende kluba
Rasipanje za Ronalda? Covjek zabio 40 golova u 45 utakmica Real Madrida, prosle sezone zabio 7 golova u 6 utakmica Lige Prvaka i zabio 27 golova u 29 utakmica Primera lige. Mislim da to nije nikakvo rasipanje i uvijek skoro igra na visokom nivou. 90 miliona eura mozda i jest velika cifra, ali nju smo vec vratili u 6 mjeseci njegovog nosenja Realovog dresa.
Informiranje je sve sto ti treba da bi s nekim zapoceo diskusiju. Ti si je pokrenuo sa dva argumenta koja su pobijena, dalje se nema sta pricati.
semony je napisao/la:I meni je uvjek više bio draži Atletico nego Real, samim time i Barca nego Kraljevi. Nije mi jasno kako neko može gotiviti klub koji kupuje igrače ko na manageru, rasipa se, a da nije Madrižanin, pored jednog Atletica koji za razliku od tog svog rasipluka osvoji Kup Uefa i Super Kup protiv Intera, što je stvarno za respekt i od samih igrača Reala.
Pa šta želiš reći kralju? Da Atletico M. ne kupuje igrače? Kupuju i oni, i to dobro, al nemaju pojma, zadnjih sezona Realova mušterija br. 1 !
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real je svojim novcem osvojio 9 naslova Lige Prvaka i 31 naslova Primera lige. To dovoljno govori o velicini kluba i Atletico i Inter zajedno nisu ni pola uspjesni kao Real Madrid.[/quote]
Real u zadnjih 2 g ulozio vise nego Atletico od osnivanja kluba,,dijete drago
Real u zadnjih 2 g ulozio vise nego Atletico od osnivanja kluba,,dijete drago
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kad im se moze zasto da ne ? 8-)meni smetaju ovi vjestacki klubovi Chelsea ili City do jucer niko danas neka sila
nezz kako neko za njih moze navijati 
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 21 okt 2010, 14:06, ukupno mijenjano 2 puta.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Los Merengues
- Kontakt:
Slažem se sa ovim komentarom,ali previše smo bacili para na pojačanja koja se dosad nisu dokazalaReal u zadnjih 2 g ulozio vise nego Atletico od osnivanja kluba,,dijete drago
tipa.Gago,Kaka,Benzema,a i kasnije nakon što prodamo neke igrače ispostavi se da će biti jedni od najboljih:Robben,Sneijder,Van der Vaart itd.
Kad im se moze zasto da ne ? meni smetaju ovi vjestacki klubovi Chelsea ili City do jucer niko danas neka sila
Ja to neću nikad smatrati nekom ekipom,to je samo kao što si i ti rekao obićni vještački klubovi!
¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid! Noble y bélico adalid, caballero del honor. ¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid! A triunfar en buena lid, defendiendo tu color ¡Hala Madrid!, Hala Madrid!, Hala Madrid!
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-45246.htm
Evo jedan prelijep text. Sta reci, Raul je najveci svih vremena, karijera bez mrlje. Kapa do poda. El Grande Capitano. VIVA RAUL!!
Najvise mi se svidja kraj.
"Uz dužno poštovanje fudbalskim veličinama poput Andriya Schevchenka, Filipa Inzaghija, Alessandra del Piera ili Thierry Henrya, posljednja decenija pripada samo jednom napadaču: Raulu Gonzalesu Blancu, gdje mu samo jedan igrač može parirati, a to je njegov nekadašnji saigrač iz Reala Ronaldo. Međutim, za razliku od Ronalda, Raul nema niti jedne crne mrlje u svojoj brlijantnoj karijeri i to je ono što ga čini posebnim" HALA MADRID!!
Evo jedan prelijep text. Sta reci, Raul je najveci svih vremena, karijera bez mrlje. Kapa do poda. El Grande Capitano. VIVA RAUL!!
Najvise mi se svidja kraj.
"Uz dužno poštovanje fudbalskim veličinama poput Andriya Schevchenka, Filipa Inzaghija, Alessandra del Piera ili Thierry Henrya, posljednja decenija pripada samo jednom napadaču: Raulu Gonzalesu Blancu, gdje mu samo jedan igrač može parirati, a to je njegov nekadašnji saigrač iz Reala Ronaldo. Međutim, za razliku od Ronalda, Raul nema niti jedne crne mrlje u svojoj brlijantnoj karijeri i to je ono što ga čini posebnim" HALA MADRID!!
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.