Dobar si sa procjenom ,tu sam na pocetku pete decenijeBosnianKingdom je napisao/la:Rahma buraz, ako nije tajna, bgt, koliko imas godina?Rahmanovic je napisao/la:Ne vidim da sam te ijednom rijeci vrijedjao,jesi to ti neki lokalni kabadahija pa ono treba dozvola sta da se napiše?SedrenikHz je napisao/la: Ne psujem inaće, ali izpizdio me levat.
Pokušavam shvatiti sta nije u redu sa nekim?
Imam osjecaj da si stariji tip. Grijesim?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Rahmanovic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mi moramo braniti nasu djecu...Zukanovic je napisao/la:Mislim sto je neki bez veze camp zato "jos" sute.
Za koga oni igraju...????
Zar treba dopustiti da jedan ublehas na taj nacin podcjenjuje sve ono sto se radi u Akademiji i da poziva levate iz 16 lige Njemacke,a da ove momke koji su sve razbili u ligi ostavi na hladjenju?
Bio bitan ili nebio,ova djeca nisu zaslužila toliko podcjenjivanje i takav odnos i N/F Saveza BiH niti ljudi koji nisu dorasli nekoj funkciji,a obnasaju je...
- SedrenikHz
- Kontakt:
Gdje taj ROOKica ?
Hadzija čekamo ..
Hadzija čekamo ..
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Nedavno sam bio u Austriji i po povratku,rekoh "idem po Roka,do Rajvosa cu ja njega ubijediti da spusti cifre"...
Dodjem u Ljubljanu,kaže mu komsinica,neka baba "Ne,nema Rok...Rok u Sarajevo...",ja se obradovao pomislim "Majke mi ga Hadžija obradio"
Kad ona žena kaže "Roko ,šla na smučanje"...
E,jbaji ga...

Dodjem u Ljubljanu,kaže mu komsinica,neka baba "Ne,nema Rok...Rok u Sarajevo...",ja se obradovao pomislim "Majke mi ga Hadžija obradio"
Kad ona žena kaže "Roko ,šla na smučanje"...
E,jbaji ga...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Najjaci klipledesma je napisao/la:
Nek se ne desava, desavace se inshAllah u titovoj na proljece

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Arena prenosi nase dvije utakmice iz Antalije. 2.2 protiv Skhupi(Makedonija) u 11:00 i 11.2 protiv Astane u 18:30
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Rahmanovic
- Kontakt:
Super,evo i Velez objavio da je sa nama 24.01. u 14hmiky_hz je napisao/la:Arena prenosi nase dvije utakmice iz Antalije. 2.2 protiv Skhupi(Makedonija) u 11:00 i 11.2 protiv Astane u 18:30
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Da se primjetiti, samo opusteno, bez sikirancije...Rahmanovic je napisao/la:Dobar si sa procjenom ,tu sam na pocetku pete decenijeBosnianKingdom je napisao/la: Rahma buraz, ako nije tajna, bgt, koliko imas godina?
Imam osjecaj da si stariji tip. Grijesim?
Sabrine mi moje!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Opustite se malo raja ba, prvi smo na tabeli, imamo najjacu ekipu, uprava konacno pocela raditi razumne i planske stvari, borimo se za kup... stedite pare da uzmete polugodisnju ako vec nemate godisnju 
Ako posjeta na proljece bude kao u prvom dijelu sezone onda smo mi navijaci najslabija karika kluba ove sezone, necemo valjda to dopustit
Ako posjeta na proljece bude kao u prvom dijelu sezone onda smo mi navijaci najslabija karika kluba ove sezone, necemo valjda to dopustit
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Osttribine
- Kontakt:
FrancescoTotti je napisao/la:Opustite se malo raja ba, prvi smo na tabeli, imamo najjacu ekipu, uprava konacno pocela raditi razumne i planske stvari, borimo se za kup... stedite pare da uzmete polugodisnju ako vec nemate godisnju
Svaka čast, kada smo mogli kritikovati sve u i oko kluba kada nije islo sa rezultatima, onda trebamo kritikovati i sami sebe odnosno ove sto ne dolaze na tekme. Iskreno se nadam da ce se posjeta popraviti na proljece, igramo strasno, imamo sve u svojim rukama i idemo aBd do duple krune.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hoćel' bit protiv Tuzle prvo kolo na proljeće bar u pola kao onda u Gradačcu?? 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Nije to jedan ublehas, nego cijela organizacija. Ciljano se to radi, nije slucajno. AKADEMIJA je svima trn u oku. A nasi uposlenici su prezauzeti pisanjem i postavljanjem gluposti po fb i instagramu i zato nemaju vremena odreagovati na ovo kao i na mnoge druge mutne radnje pod okriljem kriminalnog saveza i njihovih poltrona.Vanja8 je napisao/la:Mi moramo braniti nasu djecu...Zukanovic je napisao/la:Mislim sto je neki bez veze camp zato "jos" sute.
Za koga oni igraju...????
Zar treba dopustiti da jedan ublehas na taj nacin podcjenjuje sve ono sto se radi u Akademiji i da poziva levate iz 16 lige Njemacke,a da ove momke koji su sve razbili u ligi ostavi na hladjenju?
Bio bitan ili nebio,ova djeca nisu zaslužila toliko podcjenjivanje i takav odnos i N/F Saveza BiH niti ljudi koji nisu dorasli nekoj funkciji,a obnasaju je...
Selam mom ahbabu @Samozdravlje
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
Ma vidi se da je Rahman stara garda. K'o i Beton, brzo se uklopio na Prepucavanja. 
Ne znam, meni lično su top ove priče o starim igračima. Neke stvari koje se ne mogu pročitat ni u Bordo vremeplovu, stvari koje samo možeš čut ovako, "s koljena na koljeno".
Ne znam, meni lično su top ove priče o starim igračima. Neke stvari koje se ne mogu pročitat ni u Bordo vremeplovu, stvari koje samo možeš čut ovako, "s koljena na koljeno".
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Dogovorena posudba Lelića u NK Čelik
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/do ... celik/5016
https://www.fksarajevo.ba/bs/vijesti/do ... celik/5016
Ja ocekujem finu invaziju u Tuzlu, ima nesto u ovom TK opet iz njega krecemo na titulu. 7 8 stoja je realna brojka sve preko bit ce jos bolje.BordoSarajevo je napisao/la:Hoćel' bit protiv Tuzle prvo kolo na proljeće bar u pola kao onda u Gradačcu??
Mislis da ce toliko raje otici? Koliko kod njih prima onaj gostujuci sektor?head88 je napisao/la:Ja ocekujem finu invaziju u Tuzlu, ima nesto u ovom TK opet iz njega krecemo na titulu. 7 8 stoja je realna brojka sve preko bit ce jos bolje.BordoSarajevo je napisao/la:Hoćel' bit protiv Tuzle prvo kolo na proljeće bar u pola kao onda u Gradačcu??
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-
Rahmanovic
- Kontakt:
Svaki proljetni dio kad smo otvarali gostovanjem bila je invazija ,raja se zazeli utakmica.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 15 gostiju.