To za posjetu gore nije samo zbog toga. Uzmi prosjek prije 3 godine i sada i vidjet ces. Cak sta vise, svake godine posjeta je sve losija. I to ne samo nedjeljom navecer kad je sutra radni dan.Furymaker je napisao/la:leorey je napisao/la:Meni je nevjerovatno da ti s ovakvim igracinama ne mozes stvorit sansu na Campu. Bas nevjerovatno.
I ne treba cudit onda posjeta.
nije posjeta povezana sa igrom ekipe, 80% toga je sto savez sugavi prodaje karte jako skupo za spanjolski standard, sto raspored utakmica objave samo mjesec dana unaprijed, to je obicno najveci razlog manje posjete.
Jos uzmi u obzir kasni termin nedjeljom, kisa + ekipa koja ne igra bas tako dobro i naravno ocajan protivnik.
Nisam pretjerano aktivan ovdje, al vidim da se nije puno promijenilo, neki ljudi i dalje istu pricu furaju, pljuje se po svemu bez obzira na sve.
Svi ovi sto pljuju sada po Coutinhu su pljuvali po Dembeleu i njegovog amaterskom ponasanju jer je kasnio na treninge i zbog toga su sami sebe ubjedili da nije dobar igrac i slicno.
Objavi se vezni red Arthur, Alena i Busquets, nije pretjerano dinamican ali perfektan za ovakvu tekmu, prica se o igri za k i tako to, apsolutne gluposti.
Barca je kontrolirala tekmu, nije se previse izglednih situacija stvorilo jer je Suarez uprskao sve sto je doslo u 16, a Leganes nije izasao iz svojih 16.
Kritikovao se nedostatak kontrole i tecnosti u igri, sad napokon igra izgleda malo dinamicnije i tecnije, Dembele i Messi svaku tekmu mogu prelomiti, Arthur i Alena iz svake utakmice izgledaju bolji i bolji, Lenglet vrhunski igra.
Semedo napokon proigrao i svima je ocito da je bolji fit od Romerta zbog brzine i defanzivne, a i dobro se kuzi sa Osmanom.
Boatenga ne treba previse komentirati, igrac borac, zna zabiti s obe noge, sa glavom, ima solidnu tehniku, jak, valjda ce tu svoju zahvalnost pokazati i na terenu i pruziti Suarezu odmor kad mu zatreba do ljeta.
Ja se slazem s tobom da ne treba sve gledat negativno, naravno da nismo pali pa da se recimo borimo za EL, ali najvise se i ocekuje kad imas najboljeg igraca jel?
Cinjenica je da ti imas u ekipi: Messija, Couthina, Dembelea, Suareza, Rakitica, Busquetsa, Arthura i da ne mozes stvoriti 3 sanse na Campu. To ko ne vidi, ili ne zeli vidjeti ili je slijep.
Pa meni neutralci govore koji su nekad voljeli Barcu pogledat, pitaju me sta se to desava pa samo kruzimo oko 16, a cim nam protivnik izadje u presing nadigra nas.
Poenta svega je da sam se godinama odmarao uz utakmice Barcelone, dodje ti kao praznik za oci, pa i kad izgubis. Medjutim, sada se UMARAM.