FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Memara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 22 jan 2019, 14:49

:bow: :bow: :plac:

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 22 jan 2019, 14:51

BordoSarajevo je napisao/la:Hoćel' bit protiv Tuzle prvo kolo na proljeće bar u pola kao onda u Gradačcu?? :ljepota:
Nema sanse, necemo moci ponoviti ni najbolje gostovanje u tz(utakmica slucaj Gavaric)..
Bojim se da cemo u buducnosti moci samo prisjecati se tih gostovanja(Banovici, Gradacac, Tuzla...), jer opada interes raje za ovu ligu, pa evo ove sezone igramo mozda i najbolju sezonu odkad navijam za Sarajevo, a navijam odkad znam za sebe, i posjeta je nikakva, pogotovo ako pricamo o sjeveru, a nije to samo kod nas...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 jan 2019, 14:59

Onaj Sehic iz hajduka I Petrovic onaj zadnji vezni iz vozdovca od 1,90m potpisali za isti klub u ukrajini
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 jan 2019, 15:16

bordopoeta je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:

Simići, koliko ja znam, nisu ni u srodstvu,čak. Nije Dragan bio baš kakav čovjek. Velika je stipsa bio, možda je on jedini veća škrtica bio od Čobe-Janjuša, sa kojim sam bezbroj puta sjedio i vjerovao ili ne, nikada mi nije platio piće, vazda priča kako ima samo 20 din. (one dvije crvene) Da se razumijemo ovo druženje je bilo kada je Čobo branio kod nas. Odigrao je Harambašić par sezona za nas. Za Bošnjake si u pravu - braća su. Hamdo, vala nije bio Bog zna kakav igrač, bio je sklon povredama i šansu je dobivao više zbog imena, odnosno prezimena. Ih, kada bi Velkoski bio pola kao Jakovljević, bio bi igračina. Za Bobana si sve u pravu, Radeljaši su, možda porijeklom iz Foče, ali su oni sa Vrbanjuše, malo iznad, Ulica Cvijetina. Brat Edhema Šljive - Mehmed (pisao sam o njemu u nekom ranijem postu) je stariji, bio je u Želji gdje je odigrao možda par utakmica, a veći dio karijere proveo u sarajevskoj i bugojanskoj Iskri, moguće da ga je Etko nagovarao da dođe u FKS - nije mi poznato. Dobro ti je ovo "Selam za bihuzura, ma koji nick sad ima", baš si me nasmijao, i od mene Selam bihuzuru, ma koji sad nick ima. :D
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 22 jan 2019, 15:20

Kad bi nam dali sjevernu tribinu, vjerujem da bi bila brojka vrlo dobra, jer Sarajevo ima puno navijača u TK koji bi došli na utakmicu..
Bordo bijeli za život cijeli!!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 jan 2019, 15:54

Simići, koliko ja znam, nisu ni u srodstvu,čak. Nije Dragan bio baš kakav čovjek. Velika je stipsa bio, možda je on jedini veća škrtica bio od Čobe-Janjuša, sa kojim sam bezbroj puta sjedio i vjerovao ili ne, nikada mi nije platio piće, vazda priča kako ima samo 20 din. (one dvije crvene) Da se razumijemo ovo druženje je bilo kada je Čobo branio kod nas. Odigrao je Harambašić par sezona za nas. Za Bošnjake si u pravu - braća su. Hamdo, vala nije bio Bog zna kakav igrač, bio je sklon povredama i šansu je dobivao više zbog imena, odnosno prezimena. Ih, kada bi Velkoski bio pola kao Jakovljević, bio bi igračina. Za Bobana si sve u pravu, Radeljaši su, možda porijeklom iz Foče, ali su oni sa Vrbanjuše, malo iznad, Ulica Cvijetina. Brat Edhema Šljive - Mehmed (pisao sam o njemu u nekom ranijem postu) je stariji, bio je u Želji gdje je odigrao možda par utakmica, a veći dio karijere proveo u sarajevskoj i bugojanskoj Iskri, moguće da ga je Etko nagovarao da dođe u FKS - nije mi poznato. Dobro ti je ovo "Selam za bihuzura, ma koji nick sad ima", baš si me nasmijao, i od mene Selam bihuzuru, ma koji sad nick ima. :D
[/quote]

3/7 jedva prolazna 2-. No nisam ja ni bitan , desetak forumasa odusevljeno tvojim pisanjem , pa rekoh da te "isprovociram" da opises malo "maloj raji-a odanim navijacima" kako je bilo kad je na dresovima onim bijelim bila reklama "FDS" i "HENA" (sad ce nama dobri @MortemHz naci neke stare slike). Priznaj ovaj zadnji post si pisao na brzinu. Kad budes raspolozen i rahat napisi neku o voljenom FKS. Nisam ti ja imao prilike se druziti sa tadasnjim asovima , a Bogami i oni samnom. Ko je vise na gubitku ? Zasluzujes veliko postovanje i respect za pisanje , a ako imamo razlicito misljenje o nekim stvarima to je "normala" sto bi rekli mladi.LP (naucio od tebe) :thumbup:
Hvala @bihuzur-u sto postuje AKADEMIJU i sto je ispostovao sto je obecao. :bow:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jan 2019, 16:00

BordoSarajevo je napisao/la:Hoćel' bit protiv Tuzle prvo kolo na proljeće bar u pola kao onda u Gradačcu?? :ljepota:
Otprilike pola.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jan 2019, 16:04

Kakva su ti ovo slova? :puke:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jan 2019, 16:06

Benjolos je napisao/la:Kad bi nam dali sjevernu tribinu, vjerujem da bi bila brojka vrlo dobra, jer Sarajevo ima puno navijača u TK koji bi došli na utakmicu..
Jeste ali 90% ljudi ide na neutralnu tribinu i ne ulaze u broj Hordi. Pa u Bijeljini imaš 100 ljudi na neutralnoj i 150-200 Hordi.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 jan 2019, 16:08

revolt je napisao/la:Je li moze mala molba. Ove historijske "rasprave" par forumasa, o igracima, ko je supak ko raja, ko je legenda ko nije da se napravi neka tema pa ko voli i zeli citati neka ulazi. Meni je postalo malo smor... Nemojte me pogresno razumiti. Nista licno.
Eto o Belmi je prava tema.Nista protiv lijepih "Belmi" , ali ovo sto covjek u 2-3 posta napisa je emocija i istina(vjerovatno) ne mozes to procitati u "vremeplovu". OK ti tako vidis,ako jos dva-tri forumasa to tvoje podrze , ja necu vise o "DOBROM STAROM FKS".I ti ces za 20-30 god. aBd pisati o Mujakicu,Pidri i Kovacevicu . Tako to ide mladicu . Halali nemoj biti revolt :urnebes: :urnebes: :thumbup:

Gefufna
Kontakt:

Post Postao/la Gefufna » 22 jan 2019, 16:13

"Šokirani smo. Emiliano se trebao sinoć vratiti u Cardiff, a danas je trebao trenirati s momčadi. Uprava, treneri i igrači su u šoku pa je današnji trening odgođen. Naše misli su uz Salu i pilota. Molimo se za dobre vijesti", rekao je Cardiffov izvršni direktor Ken Choo.
Jel ovaj onaj vas Ken Choo? Jel jos uvijek u klubu ili mu je ovo karijera krenula silaznom putanjom? :mrgreen:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 jan 2019, 16:14

MortemHz je napisao/la:
[/quote][/quote]
Kakva su ti ovo slova? :puke:[/quote]

:urnebes: :urnebes: :urnebes: KAD POGRIJESIM , JA TO TAKO BOJIM U PLAVO . Nego ako ti nije tesko daj nam onih starih slika i koji video ako moze. Bio bih ti zahvalan (iz 70-80).Hvala , ako smeta necu farbat. :thumbup:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 jan 2019, 16:20

revolt je napisao/la:Je li moze mala molba. Ove historijske "rasprave" par forumasa, o igracima, ko je supak ko raja, ko je legenda ko nije da se napravi neka tema pa ko voli i zeli citati neka ulazi. Meni je postalo malo smor... Nemojte me pogresno razumiti. Nista licno.
Ima za to tema pod nazivom historija, ali ne benda to niko.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 22 jan 2019, 16:21

Pustite raju, nek pise ko sta hoce
Amer Dupovac!

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 22 jan 2019, 16:25

Pa neka pisu,niko ne brani nikome ali na odgovarajucoj temi.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 22 jan 2019, 16:27

Ma neka pišu, ali jbt kilometarski postovi, sjebaću scroll. Valjda imaju predviđene teme za svaku tematiku. Ako je historija, onda ima tema za to, ako je Akademija, ima tema i za to, ako je kamp, ima i za to, ako su neke fotografije iz prošlosti, zipa ima i to. Šta će mi smetati što neko piše, neka piše i romane, ima ljudi koji vole takve stvari.

Prvi put vidim pedesetogodišnjaka da piše 'tugy plaky'.. :lol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 jan 2019, 16:29

Benjolos je napisao/la:Kad bi nam dali sjevernu tribinu, vjerujem da bi bila brojka vrlo dobra, jer Sarajevo ima puno navijača u TK koji bi došli na utakmicu..
Jel ima kakve sanse da se sjever dobije sa Tuzlom .

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 22 jan 2019, 16:31

AlfredNobel je napisao/la:Ma neka pišu, ali jbt kilometarski postovi, sjebaću scroll. Valjda imaju predviđene teme za svaku tematiku. Ako je historija, onda ima tema za to, ako je Akademija, ima tema i za to, ako je kamp, ima i za to, ako su neke fotografije iz prošlosti, zipa ima i to. Šta će mi smetati što neko piše, neka piše i romane, ima ljudi koji vole takve stvari.

Prvi put vidim pedesetogodišnjaka da piše 'tugy plaky'.. :lol:
Ko je pedesetogodisnjak ?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jan 2019, 16:32

fks74 je napisao/la:
Jel ima kakve sanse da se sjever dobije sa Tuzlom .
Bi li ti došao, nije ti previše daleko?

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 22 jan 2019, 16:32

8999 članova :D
4.10.2009.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google [Bot], Laganini1986 i 8 gostiju.