haha nema za njeg vise kapitenskeirfo je napisao/la:LjoZee je napisao/la:Ja bih ovom Sinisi kapitensku dao. Najvise mi lici na nekog lidera, a i dugo je tu. Po mom misljenju bolji bi bio izbor i od Kjosevskog ili Krpica.
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
23
- KongrateUK
- Kontakt:
Nece Vranješ nigdje i to je definitivno, prihvatio je nove uslove i Amar racuna na njega, inace on i Veselinovic imaju visak kilograma i mimo redovnih treninga rade po posebnom planu i programu, do odlasku u Tursku zajedno moraju skinuti deset kilograma
Sta se obistinilo od svega sto su nam baba Vange proricale? aposlutno ništa
- Amar u UO, nije trener
- Na klupi marionete, tandem Memic-Musa
- U klubu braca Terovic, Zujo, Imsirevic, Violina
- "Sudski procesi" protiv N.N. osoba obustavljeni
- Vecina sponzora nas napustila
- Sve se placa solarnom metodom, nema vise nista na papiru
- 1921 ne radi izvjestaje i otjerani su skroz, sve preuzeo sportsport.ba

Sta se obistinilo od svega sto su nam baba Vange proricale? aposlutno ništa
- Amar u UO, nije trener
- Na klupi marionete, tandem Memic-Musa
- U klubu braca Terovic, Zujo, Imsirevic, Violina
- "Sudski procesi" protiv N.N. osoba obustavljeni
- Vecina sponzora nas napustila
- Sve se placa solarnom metodom, nema vise nista na papiru
- 1921 ne radi izvjestaje i otjerani su skroz, sve preuzeo sportsport.ba
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
KongrateUK = hrasno1921, upamtite to, nemojte mu vjerovati, voli petljat vise nego se hljeba najesti.
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- KongrateUK
- Kontakt:
Ti si bas opterecen tim forumasem, administracija foruma moze provjeriti sve tvoje optuzbe i laži, krivo ti sto si dobio nogu i sto ti nisam podijelio neke informacije jer te licno ne znam, pa sada taj bijes iskaljuješ na takav nacin, psuješ mi familiju i djecu, vrijedjas me i svaki dan prozivaš, ako se ustanovi drugacije, ocekujem ili da se izvineš javno ili da se samo baniraš 
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
e cuj psujem mu
uglavnom raja ne vjerujte mu puno, petljaner je i to veliki. @Irfo, @Kompromis jedini imaju info, ostalo batalite. @Virtual nam nema a on je glavni insajder uz @Neymar 
Sutra bi trebo bit bacen jos jedan potpis inace krilo desno..kaze Amar da je dobar
..Samoo da napisem oko graovca da nije nemoguc povratak jer imaju mu duzni neke pare..
..Samoo da napisem oko graovca da nije nemoguc povratak jer imaju mu duzni neke pare..
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
kakvi ba info?Sve tuborg info hahahha jbt to znam i ja mrsko mi a i necu da pisem te mahalske price jer nikad nisi 100% siguran.Eto ti sto ih nabrajas su govorili da je osim novi trener repke 100% pa da ce talijan na celo kluba pa da amar nece bit trener ove sezone nego sledece bla bla,sto nam niko ne rece za transfer sabana?Zeljo92 je napisao/la:e cuj psujem muuglavnom raja ne vjerujte mu puno, petljaner je i to veliki. @Irfo, @Kompromis jedini imaju info, ostalo batalite. @Virtual nam nema a on je glavni insajder uz @Neymar
23
Ja sam cuo da je hrvat,jel nam isti izvorNeymar11 je napisao/la:Sutra bi trebo bit bacen jos jedan potpis inace krilo desno..kaze Amar da je dobar
23
- KongrateUK
- Kontakt:
Bitno je da je nekima rampa, da ne mogu saznati u koliko je sati trening a ne nešto više od toga, ne potcjenjujte Tuborg, sto zbog vlasnika sto zbog raznoraznih gostiju 
A dobro, upravu si od svega sto si nabrojao ali znam da u vecini slucajeva sto napisu je istina, tako da njima najmanje zamjeram ako pogrijese.GOAT je napisao/la:kakvi ba info?Sve tuborg info hahahha jbt to znam i ja mrsko mi a i necu da pisem te mahalske price jer nikad nisi 100% siguran.Eto ti sto ih nabrajas su govorili da je osim novi trener repke 100% pa da ce talijan na celo kluba pa da amar nece bit trener ove sezone nego sledece bla bla,sto nam niko ne rece za transfer sabana?Zeljo92 je napisao/la:e cuj psujem muuglavnom raja ne vjerujte mu puno, petljaner je i to veliki. @Irfo, @Kompromis jedini imaju info, ostalo batalite. @Virtual nam nema a on je glavni insajder uz @Neymar
Stana pokazao da ce biti od koristi i da cemo s njim imati univerzalne zamjene na vise pozicija. Drago mi je opet ga vidjeti u klubu,pravi borac. Stojan ako se fizicki spremi mislim da ce Amar s njim imati dobar vezni red.
Meni je bitno zbog atmosfere i miseva da pobjedjujemo i tako zacepimo usta planinarima. I ozbiljno kad napisa ovo planinari, zasto nismo otisli na planinu pa nema smisla!! Jos jedna greska i nemate podrsku
I da, sva cast Sinisi, iako da se nike zaljubio ne bi ovako pricao o Zelji al necemo o tome. Gine svaku utakmicu i to je to.
A po meni ako iko treba biti kapiten, to je Bogicevic. Iz dosta razloga..
Meni je bitno zbog atmosfere i miseva da pobjedjujemo i tako zacepimo usta planinarima. I ozbiljno kad napisa ovo planinari, zasto nismo otisli na planinu pa nema smisla!! Jos jedna greska i nemate podrsku
I da, sva cast Sinisi, iako da se nike zaljubio ne bi ovako pricao o Zelji al necemo o tome. Gine svaku utakmicu i to je to.
A po meni ako iko treba biti kapiten, to je Bogicevic. Iz dosta razloga..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Jel Moze neko ko je blizak upravi ili Amaru da Mi se javi?
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Reci ?Brackan je napisao/la:Jel Moze neko ko je blizak upravi ili Amaru da Mi se javi?
Ima vas vise,nemojte javno molim vas.....
- KongrateUK
- Kontakt:
Hoce covjek iz Amerike sa svojom firmom da bude sponzor Želji pa trazi kontakt, dao sam mu Violinin fb profil da se njemu javi 
Hvala,u svakom slucaju svima koji su se javili!
- invincible1921
- Kontakt:
I ja vjeruj, da zna on zna jbg dokazan je igrac trebao bi ovu nasu ligu bas dobar biti, mislim tako je i doveden jbg veliko je on ime za nasu ligu, a posto gore od onoga ne moze nadam se da ce nam on biti najveci pojacanje za proljeceinvincible1921 je napisao/la:Nesto kontam kad sad vranjes proigra kod Amara
I sto se tice kvaliteta ekipe vidim stalno se provlacimo da je losa ekipa, po meni imamo dobru ekipu, ekipu koja nije nista losija od Sarajeva i Zrinjskog i java od sirokog, jos sa amarom na klupi to ce biti top, titula je izgubljena ali jbg u igrati ekipu Europa je neupitna
I da treba stoper neki uz rodina, nadam se graovcu to bi bilo predobro
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma njemu je najveci problem motiv...jbg sta ce u godinama nema namjeru da se nesto prodaje negdje, dobre pare neka me tu sam. Ako ga motivise mislim da bi nam mogo valjat...jbg nije on beze igrac da se mi ne lazemo.Azpi je napisao/la:I ja vjeruj, da zna on zna jbg dokazan je igrac trebao bi ovu nasu ligu bas dobar biti, mislim tako je i doveden jbg veliko je on ime za nasu ligu, a posto gore od onoga ne moze nadam se da ce nam on biti najveci pojacanje za proljeceinvincible1921 je napisao/la:Nesto kontam kad sad vranjes proigra kod Amara
I sto se tice kvaliteta ekipe vidim stalno se provlacimo da je losa ekipa, po meni imamo dobru ekipu, ekipu koja nije nista losija od Sarajeva i Zrinjskog i java od sirokog, jos sa amarom na klupi to ce biti top, titula je izgubljena ali jbg u igrati ekipu Europa je neupitna
I da treba stoper neki uz rodina, nadam se graovcu to bi bilo predobro
=\_1921_/=