NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Matori Lazo ima viziju izgleda vrijedan je lik mozda nas izvadi iz gabule...
Ma kakva gabula ljudi. Jeste slusali/citali intervju sa Lazarevicem? Covjek jasno i glasno kaze da cilj nije premijer liga, vec da se zavrsi na nekoj finoj poziciji pri vrhu tabele.
Da se razumijemo i ja sam protiv toga sto rade Enesu i Prletu, ali nije ni smak svijeta. Bas bi sta drugacije bilo da su ostali. Izgubili smo dvije bitne karike u borbi za Premijer ligu za koju se svakako ne borimo
Bolje sutra za Zvijezdu lezi daleko od toga hoce li zadrzati trenutnu postavu ili ce nas napunit nekim igracima iz Srbije. Problem je puno dublje u strukturi i nacinu funkcionisanja kluba
Da se razumijemo i ja sam protiv toga sto rade Enesu i Prletu, ali nije ni smak svijeta. Bas bi sta drugacije bilo da su ostali. Izgubili smo dvije bitne karike u borbi za Premijer ligu za koju se svakako ne borimo
Bolje sutra za Zvijezdu lezi daleko od toga hoce li zadrzati trenutnu postavu ili ce nas napunit nekim igracima iz Srbije. Problem je puno dublje u strukturi i nacinu funkcionisanja kluba
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Ma daje ostat u ligi niko ni neprica o premijer ligi... nismo mi ni blizu sigurni od ispadanja... nek ti jos pet igraca ode eto borbe za opstanak
Covjeka se oproatio od fudbala otiso u firmu radit sta se tu moze ova seoska liga to moze igrat ko zeli
Nije donji dom lige nesto specijalno. Uvjeren sam da se sa onim juniorima i par pojacanja sa strane moze iznijeti ostatak sezone i izbjeci ispadanjecombe80 je napisao/la:Ma daje ostat u ligi niko ni neprica o premijer ligi... nismo mi ni blizu sigurni od ispadanja... nek ti jos pet igraca ode eto borbe za opstanak
Upravo citam clanak. Znaci nije uprava kriva, covjek se odlucio da radi i zaradjuje hljeb i to je to.fender13 je napisao/la:Covjeka se oproatio od fudbala otiso u firmu radit sta se tu moze ova seoska liga to moze igrat ko zeli
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- ASD
- Kontakt:
Mogao je naci neki profesionalni klub, dobar je on golman.fender13 je napisao/la:Covjeka se oproatio od fudbala otiso u firmu radit sta se tu moze ova seoska liga to moze igrat ko zeli
Kojim crnim juniorima. Igrala ih cetvorica protiv Kaknja zadnje kolo i mi primili 6 komada kuci. Zamisli da ih igra šest nebi boda osvojili. Mi zoni ispadanja bjezimo 11 bodova a ne 30. I onda spominju netreba ekipa. Kuci ti dolaze Olimpik i Velež gdje je realno da mozes izgubit. I zijani jos jednu kuci i eto vode u usima.
A mi rastjerali i ono sto si mogo zadrzat. Nisi jos iole spacnog igraca doveo sem Đekica a vec nas napustilo četvorica.
Samo smo mi kraj očiju coravi, raspad teski a mi vicemo bice to dobro.
A mi rastjerali i ono sto si mogo zadrzat. Nisi jos iole spacnog igraca doveo sem Đekica a vec nas napustilo četvorica.
Jel sezonu cini ta jedna utakmica? Na koliko drugih utakmica su nastupali isti ti juniori pa nisu primili 6 golova vec pobjedjivalicombe je napisao/la:Kojim crnim juniorima. Igrala ih cetvorica protiv Kaknja zadnje kolo i mi primili 6 komada kuci. Zamisli da ih igra šest nebi boda osvojili. Mi zoni ispadanja bjezimo 11 bodova a ne 30. I onda spominju netreba ekipa. Kuci ti dolaze Olimpik i Velež gdje je realno da mozes izgubit. I zijani jos jednu kuci i eto vode u usima.
Nabijem vise na **** i tebe i tvoj nacin razmisljanja. Koliko si naporan i odvratan, blago onom ko takve osobe ko sto si ti poznaje licno.
Identicno si sve pisao i za Sarica, Pecelja, Jacimovica, Jusufbasica i ostale kad su tek potpisali. Sto se malo ne vratis na to? Za tebe je svaki igrac koji potpise za Zvijezdu polovnjak, a kad se dokaze onda se pokrijes po usima i zavuces u misiju rupu dok se ne desi nesto lose. Na stranu i ovi gore, isto si pisao i za Brckalica kad je tek dosao, a sad yebes upravi sve jer su ga otjerali. Nemoj boga ti da ti rovim po postovima da vidis sta si pisao, dosta mi je muke i jednom sto ih moram procitat
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Propo si ko kauc. Jedini igrac kog sam ja licno ismijavao a pokazao se kao dobar je Cvijanovic. Sve ostale ne. Iz razloga jer se ja puno vise razumijem i pratim nase lige i igrace nego sto ti mislis.
I sto se juniora tice ja sam i pisao da se mogu isforsirati i igrati dvojica. I sa dvojicom smo i uspjeli pobjedivati.
A ti se ocigledno pronalazis u onom sto ja pisem pa na sve imas repliku.
I sto se juniora tice ja sam i pisao da se mogu isforsirati i igrati dvojica. I sa dvojicom smo i uspjeli pobjedivati.
A ti se ocigledno pronalazis u onom sto ja pisem pa na sve imas repliku.
Ti si znalac u rangu olimpikovog mancinija. Obicna debilcina
Zivi bili ako neko ima zivaca nek se vrati na prosli prelazni rok i combetove postove. Ja ne mogu, poslije ove lafine mi ga je za narednih 5 godina dosta
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Usput dok budes prelistavao, vrati se u nazad jedno 3-4 sezone pa vidi jel sve na kraju bilo onako kako sam rekao. Doveli nas skoro do gasenja.
dobro brt najjaci si
jos kad bi to znanje usmjerio na neke pozitivne stvari, kao da nekome pomognes, npr. klubu koji /navodno/ volis, umjesto sto ti je glavna zanimacija da ukucanima drkas zivce
jos kad bi to znanje usmjerio na neke pozitivne stvari, kao da nekome pomognes, npr. klubu koji /navodno/ volis, umjesto sto ti je glavna zanimacija da ukucanima drkas zivce
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Jaca Mionica izgleda od nas jos malo... Hoce u visi rang cim Prleta legendu dovode... al ima Zvijezda Aljkanovica nek ova nova patka grije klupu dok se nepokaze...
Combicu ti izgleda samo samnom jos nisi zasro... znas li ko su ta dva nova igraca lazina sto su juce dosla??? Ili je magla i to???
Combicu ti izgleda samo samnom jos nisi zasro... znas li ko su ta dva nova igraca lazina sto su juce dosla??? Ili je magla i to???
- ASD
- Kontakt:
Imaju dobrih igraca, ali nece u visi rang u skorije vrijeme jer nemaju omladinske kategorije.combe80 je napisao/la:Jaca Mionica izgleda od nas jos malo... Hoce u visi rang cim Prleta legendu dovode... al ima Zvijezda Aljkanovica nek ova nova patka grije klupu dok se nepokaze...
Hem što si nekulturan hem si smiješan.SMR187 je napisao/la:![]()
![]()
hljeb te yebo sta pise frajer
![]()
Ti si znalac u rangu olimpikovog mancinija. Obicna debilcina
Zivi bili ako neko ima zivaca nek se vrati na prosli prelazni rok i combetove postove. Ja ne mogu, poslije ove lafine mi ga je za narednih 5 godina dosta
A ja pratim bh fudbal vjerovatno duže od tebe. Tamo negdje od 1995. godine. I ti se nekome izruguješ.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
Dominantan
- Kontakt:
Tako je..ali bi ubrzo mogli imati sve selekcije
,
salu na stranu...trenutno izgleda katastrofalno u svlacionici i najavom odlaska sutra 3 najboljih klub se nalazi u takmicarskom i organizacionom problemu.,zimski prelazni je i najtezi prelazni rok jer je roster slobodnih igraca vrlo mali..a nesumnjam u brend koji nosi Zvijezda da slozijem ekipu i prikazem nove cari u polusezoni
salu na stranu...trenutno izgleda katastrofalno u svlacionici i najavom odlaska sutra 3 najboljih klub se nalazi u takmicarskom i organizacionom problemu.,zimski prelazni je i najtezi prelazni rok jer je roster slobodnih igraca vrlo mali..a nesumnjam u brend koji nosi Zvijezda da slozijem ekipu i prikazem nove cari u polusezoni
Gledam danima prepucavanje, Dominantog i ostalih istako tako combe pametuje ništa novo, čombe pravac u klub i pokazi im kako se vodi klub **** ti si najpametiji tvoje prognoze su ovakve evo ja vam garantujem i prognoziram da ce narod iselit se sav u Njemacku, tako si ti prognozirao propast kluba otiso Fadil i poceo si pisat nema nista nema nista i sad kao pametan. Drugo Denise spusti malo loptu na zemlju ti i tvoji igrači prvo uzeli ste pare na ruke i red je da se ispostuje ugovor do kraja drugo oblijetao si oko kluba kao ker oko nogu dok nisi doveo dole igrače, drugo Jacimović nije bio tvoj igrač ljetos nego je bio od Halila Hajtica pa smo mi napravili pritisak on je raskinuo sa tom budalom ugovor pa postpisao s tobom prema tome nemoj bit bezobrazn nisam htjeo prije da se ukljucujem u konverzaciju al sam morao.
Zadnja izmjena: spiska, dana/u 22 jan 2019, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
Konverzacija a ne konzervacija toliko o tome ko se pravi pametan. A ti ako mislis ako ti ode za Njemacku da ce svi otic grdno se varas. Ima nas koji nismo iz čarsije otisli 92 u Švabiju pa necemo ni sad.spiska je napisao/la:Gledam danima prepucavanje, Dominantog i ostalih istako tako combe pametuje ništa novo, čombe pravac u klub i pokazi im kako se vodi klub **** ti si najpametiji tvoje prognoze su ovakve evo ja vam garantujem i prognoziram da ce narod iselit se sav u Njemacku, tako si ti prognozirao propast kluba otiso Fadil i poceo si pisat nema nista nema nista i sad kao pametan. Drugo Denise spusti malo loptu na zemlju ti i tvoji igrači prvo uzeli ste pare na ruke i red je da se ispostuje ugovor do kraja drugo oblijetao si oko kluba kao ker oko nogu dok nisi doveo dole igrače, drugo Jacimović nije bio tvoj igrač ljetos nego je bio od Halila Hajtica pa smo mi napravili pritisak on je raskinuo sa tom budalom ugovor pa postpisao s tobom prema tome nemoj bit bezobrazn nisam htjeo prije da se ukljucujem u konzervaciju al sam morao.
Pisem sa mobitela glupane pa su moguce greske, citavo vrijeme solis pamet pravis se pametan nedostizan itd... Sta ces pljuvati i pametovat kad ugase Zvijezdu, jer vjerujem da ce i ovi ljudi dici danas sutra ruke, jer zasto da daju svoje pare i slusaju pametovanje ovakvih bolesnika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.