aaaaa mi smo Horde zlaaaaa
volimo te Saraj'vo, vec godinamaaaa

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

15/15 za mir u kući.MortemHz je napisao/la:Raspored pripremnih utakmica:
Sarajevo - Velež (24.01)
Sarajevo - Skhupi (02.02)
Sarajevo - Napredak Kruševac (05.02)
Sarajevo - Astana (11.02)
Sarajevo - Saburtalo (12.02)
Kako je bilo lijepo biti dio ovog Sjevera tada, sjecam se jedne prilike krajem 90 tih derbi se igrao u Avgust/Septembar vec, tada je bilo prisutno oko 25 hiljada navijaca i mi kao pomalo razocarani posjetom jer su derbiji poslije rata strasno bili posjeceni, a taj derbi eto kao podbacioMortemHz je napisao/la:HORDE ZLA OLD SCHOOL
A najposjećeniji derbi na kojem sam ja bio je onaj iz 2015., kad je bilo tu negdje oko 25 hiljada, i to je rekord u zadnjih 15ak godina sigurno. Tuga...Osttribine je napisao/la:Kako je bilo lijepo biti dio ovog Sjevera tada, sjecam se jedne prilike krajem 90 tih derbi se igrao u Avgust/Septembar vec, tada je bilo prisutno oko 25 hiljada navijaca i mi kao pomalo razocarani posjetom jer su derbiji poslije rata strasno bili posjeceni, a taj derbi eto kao podbacioMortemHz je napisao/la:HORDE ZLA OLD SCHOOL
@AkademijaBenkara21 je napisao/la:Eh da ja počnem o anegdotama sa Istoka a?
Nije ni istok sav isti,zavisi iz kojeg dijela je pricaBenkara21 je napisao/la:Eh da ja počnem o anegdotama sa Istoka a?
Moj dio je bio onaj 7-8 redova iznad tunela.Rahmanovic je napisao/la:Nije ni istok sav isti,zavisi iz kojeg dijela je pricaBenkara21 je napisao/la:Eh da ja počnem o anegdotama sa Istoka a?

Jedino se poremeti taj dio kad je Derbi bio , ostalo jedan čovjek ode lijevo , onaj tamo se pomjerio malo više , svaku utakmicu bukvalno znam ko s kim dolazi na tekmuThrillerHz je napisao/la:Ja sam na istoku uvijek malo iznad tunela, negdje na sredini ni gore ni dole, ono sto mi je uvijek interesantno da su uvijek isti ljudi tu oko mene, ono ne pise nigdje gdje ko stoji, ali doslovno uvijek potrefimo, imam osjecaj istu klupu, tacno ne znam ko su ljudi, al koliko se cesto sretnemo, primjetim kad neko fali od njih![]()
![]()
Inace ove sezone kako je sjever zakazao, istok je pun anegdota, posebno kad atmosfera ponese pa svako pjeva sta mu je kur.cu cejf, samo daj da se navija
To je to hahahahaha, za derbi ne znam jeste li primjetili onog starijeg gospodina, bude bordo jakna, nazad torbica na ledjima neka s grbom Sarajeva i uvijek se popne na vrh one mreze na istoku i odozgo gleda. Divim se tom covjeku, 90 minuta okacen on gore izdrzi, jos kad zabijemo go il bude dobra prilika, par puta sam mislio spade s mreze, tacno mi srce na trenutak stane, a on nista. E to je ljubav...Suki46 je napisao/la:Jedino se poremeti taj dio kad je Derbi bio , ostalo jedan čovjek ode lijevo , onaj tamo se pomjerio malo više , svaku utakmicu bukvalno znam ko s kim dolazi na tekmuThrillerHz je napisao/la:Ja sam na istoku uvijek malo iznad tunela, negdje na sredini ni gore ni dole, ono sto mi je uvijek interesantno da su uvijek isti ljudi tu oko mene, ono ne pise nigdje gdje ko stoji, ali doslovno uvijek potrefimo, imam osjecaj istu klupu, tacno ne znam ko su ljudi, al koliko se cesto sretnemo, primjetim kad neko fali od njih![]()
![]()
Inace ove sezone kako je sjever zakazao, istok je pun anegdota, posebno kad atmosfera ponese pa svako pjeva sta mu je kur.cu cejf, samo daj da se navija
Ne mogu se sjetiti da li je bio okacen na tekmi protiv Radnika , ali dojma sam da nije bilo one policije iznad ulaza da bi one ograde njihove u teren pobacali , a i on sam preko one mreže proletioThrillerHz je napisao/la:To je to hahahahaha, za derbi ne znam jeste li primjetili onog starijeg gospodina, bude bordo jakna, nazad torbica na ledjima neka s grbom Sarajeva i uvijek se popne na vrh one mreze na istoku i odozgo gleda. Divim se tom covjeku, 90 minuta okacen on gore izdrzi, jos kad zabijemo go il bude dobra prilika, par puta sam mislio spade s mreze, tacno mi srce na trenutak stane, a on nista. E to je ljubav...Suki46 je napisao/la:Jedino se poremeti taj dio kad je Derbi bio , ostalo jedan čovjek ode lijevo , onaj tamo se pomjerio malo više , svaku utakmicu bukvalno znam ko s kim dolazi na tekmuThrillerHz je napisao/la:Ja sam na istoku uvijek malo iznad tunela, negdje na sredini ni gore ni dole, ono sto mi je uvijek interesantno da su uvijek isti ljudi tu oko mene, ono ne pise nigdje gdje ko stoji, ali doslovno uvijek potrefimo, imam osjecaj istu klupu, tacno ne znam ko su ljudi, al koliko se cesto sretnemo, primjetim kad neko fali od njih![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.