Ili se i prepao?Chandrian je napisao/la:I povrijeđen, ali i umoran. Meni je izgledao mrtav, dok je izlazio na terenronaldo99 je napisao/la:Jel ovo japanac povrijedjen, nmg gledati na poslu al kontam da nesto nije uredu sa njim?
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ma nema se sta bojati, hebu njega povrede to je svima jasno, steta sto je kao od stakla, kao recimo i Delpo.Mancini je napisao/la:Ili se i prepao?Chandrian je napisao/la:I povrijeđen, ali i umoran. Meni je izgledao mrtav, dok je izlazio na terenronaldo99 je napisao/la:Jel ovo japanac povrijedjen, nmg gledati na poslu al kontam da nesto nije uredu sa njim?
Nadati se da ce barem 1/2 biti zanimljiva
Pa s obzirom kakav mu je omjer do sada bio, na to sam mislio.ronaldo99 je napisao/la: Ma nema se sta bojati, hebu njega povrede to je svima jasno, steta sto je kao od stakla, kao recimo i Delpo.
Nadati se da ce barem 1/2 biti zanimljiva
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
koliko vidin djokovic i puille nisu igrali do sad, bice zanimljivo moze to otici i u 5 setova, imam osjecaj da su 4 minimalna u ovom mecu
3:0 za noleta
ili 3:1?jestamaji je napisao/la:3:0 za noleta
- LlullSergio
- Kontakt:
Osaka 
Jel mozemo vec reci da je prvi set gotov?? Ili postoji nada da se grk vrati, nekako mi ne napada kao do sada cini mi se samo jednom je na mrezu izasao, a imao je bas par prilika da izlaskom zavrsi dobro pripremljen poen.
Sa druge strane Rafa je naspanovan max
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
5-2.ronaldo99 je napisao/la:Jel mozemo vec reci da je prvi set gotov?? Ili postoji nada da se grk vrati, nekako mi ne napada kao do sada cini mi se samo jednom je na mrezu izasao, a imao je bas par prilika da izlaskom zavrsi dobro pripremljen poen.
Rafa je svakim kolom sve bolji i bolji. Prvi set je perfekcija.
bogami ako rafa uzme AO plus njemu zagarantovani RG imaćemo diskusije do bola na forumu .... elem nole spašavaj! 
Nzm ja da ovakvom Rafi i Nole moze ista vise od mozda jednog seta.
Ovo je gotovo, nista nadati se da ce Novak ispostovati i proci Poulia pa da gledamo barem jedan dobar mec
Ovo je gotovo, nista nadati se da ce Novak ispostovati i proci Poulia pa da gledamo barem jedan dobar mec
samo lakapo...
- Romagnoli13
- Kontakt:
Šamara ih Rafa kao malu djecu. Niko se ne ibreti kao onomad kad je bilo riječ o jednom drugom igraču. Nisam još vidio da je neko napisao kako se čudi da čovjek sa 33 godine i načetim koljenima pravi ovakvu sprdnju na jednom GSu. I to podloga koja njemu kao ne odgovara. I ako je taj mit srušen godinama unazad.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
e moj fedex, oprosti se, molim te...ja ovo ne mogu vise trpiti, yebao li te ciciban, da te yebao..
Bolje sto je ispao nego da ga Nadal samara kao ovog malog.babino je napisao/la:e moj fedex, oprosti se, molim te...ja ovo ne mogu vise trpiti, yebao li te ciciban, da te yebao..
Tsitsipas kao i svi next gen igraci, samaraju ih ovi “vanzemaljci” kako hoce samo sto je Roger odsvirao svoje pa ne samara redovno kao prije.
Ovo je razlog zašto sam rekao da Fedja izbjegava Rafana. Isto bi mu se desilo. Kakav tenis, kakav sampion. 
Brutalno.
Mora ovo osvojit .Servis Nadala i agresivnost udaraca na nekom novom levelu.
Mora ovo osvojit .Servis Nadala i agresivnost udaraca na nekom novom levelu.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Šteta što Roger nije bio sposban proći ovog momčića. Pa da ga Rafa istuče ko očuh ženino dijete iz prvog braka. Već dvije godine bježi od njega kad je sezona šljake, a evo sad je počeo i na drugim podlogama. Svjestan da će ga ovaj stići vjerovatno po GS titulama. Pa makar da međusobni omjer ostane koliko toliko gledljiv.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Strasan Rafa
Grk je igrao odlicno u drugom setu ali ga je Rafa ukrotio kod prve break lopte kad ovaj nije savrseno servirao i to bi bilo to. Da se oslo u TB,ko zna u kakvom pravcu bi se mec odvijao. To je ono što je Federer trebao uraditi i tamo bi treci set bio vjerovatno rutiniranje. Ali njemu trebalo 20 break lopti.
Grk je igrao odlicno u drugom setu ali ga je Rafa ukrotio kod prve break lopte kad ovaj nije savrseno servirao i to bi bilo to. Da se oslo u TB,ko zna u kakvom pravcu bi se mec odvijao. To je ono što je Federer trebao uraditi i tamo bi treci set bio vjerovatno rutiniranje. Ali njemu trebalo 20 break lopti.
Trenutno korisnika/ca: RobertHrkac555 i 1 gost.