kada bi pratio fudbal u BiH koliko pratis nasu temu, znao bi o cemu pricam.Batistuta je napisao/la:Uh uh,molim ako ikako možeš da mi malo pobliže objasniš ovaj post,jer ovo sve što si naveo je imaginarno,i moraš biti totalno neupućen i prolaznik da ovako nešto napišeš.Pa onaj ko ima živaca da ti replicira te može smiješnim napravitiplava_pruga je napisao/la:Jedva cekam, nedelju. Igraci fenomenalni, navijaci kao i uvjek najjaci u BiH odkad postoje, mali se prepali ( to se vidi po ovim smjesnim postovima ), i Osim zeli osvetu. Kud ces slađu pobjedu. Cijena koliko god da je, neka je. Nije malo Želji dat ni 50 KM, jer GLEDATI IH KAKO PLAČU. NEPROCJENJIVO!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
Ide vlak, ide vlak, ide vlak...
A u njemu M A N I J A K !

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Jedinstvena prilika da se zaradi nesto na ovim nasim utakmicama...Zato samo naprijed sa vecim cijenama karata..
Sve to ide u Zeljinu kasu..
Ako bog da pobjeda uz pune tribine !!!
Sve to ide u Zeljinu kasu..
Ako bog da pobjeda uz pune tribine !!!
Kada bi ti posjetio neki od derbija,utakmica lige,pratio navijačku scenu,tokove u fudbalu,genezu naše lige uspone i padove, znao bi da sam sebe lažeš,ali cijenim to da živiš u svojoj zabludi i ubjeđuješ sebe da je istina,fakat to je super osobina bar ti je uvijek dobroplava_pruga je napisao/la:kada bi pratio fudbal u BiH koliko pratis nasu temu, znao bi o cemu pricam.Batistuta je napisao/la:Uh uh,molim ako ikako možeš da mi malo pobliže objasniš ovaj post,jer ovo sve što si naveo je imaginarno,i moraš biti totalno neupućen i prolaznik da ovako nešto napišeš.Pa onaj ko ima živaca da ti replicira te može smiješnim napravitiplava_pruga je napisao/la:Jedva cekam, nedelju. Igraci fenomenalni, navijaci kao i uvjek najjaci u BiH odkad postoje, mali se prepali ( to se vidi po ovim smjesnim postovima ), i Osim zeli osvetu. Kud ces slađu pobjedu. Cijena koliko god da je, neka je. Nije malo Želji dat ni 50 KM, jer GLEDATI IH KAKO PLAČU. NEPROCJENJIVO!

to najbolje pokazujete vi kada ste pukli cijenu 20 maraka jug 2004.HORDAŠ-SAQQ je napisao/la:KAKO MALI KLUBOVI HOCE DA ZARADE NA VELIKIM PA POVEĆAJVAJU CIJENE

na kraju ni para ni bodova

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Jug - 5 KM
Istok - 5 KM
Sjever - 10 KM
Istok - 5 KM
Sjever - 10 KM
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
I visok mu tlakAYAN je napisao/la:Ide vlak, ide vlak, ide vlak...

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- the scouser
- Kontakt:
@batistuta

Vas omiljeni,Alen Avdic cini mi se.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Vremeplov: 21. oktobar 1979 - 21. oktobar 2010
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/vr ... tobar-2010
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/vr ... tobar-2010
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Stole iz Bora
- Kontakt:
ZEMA: SRCE MI KO TREBEVIĆ KAD VIDIM PUN JUG
IZVOR
IZVOR
AMAR OSIM
Šeha- nije imao plaho posla
Marković- jedan od boljih na terenu probijao desnom stranom..., ma ODLIČAN!
Kerla- nema potrebe komentarisat igra za trojicu znaci.
Mešić- forma u usponu, još da je pogodio, sve u svemu KERLA-MEŠIĆ BETON ODBRANA!
Radovanović- Dobar
M. Bešlija- Capiten, motorna snaga ŽELJE, sve akcije kretale od njega... PALAC GORE!
Zeba- suvišno je ista govoriti, osim to da je zasluzio pogodak.
Višca -znaci mali je novi messi. ODLIČAN+
ČULUM- prekrasan pogodak, ovo mu je prvi prvenstveni pogodak od kad je u ŽELJI( ne brojeci onaj u generalci protiv OlimpiCa) Milan Medju najboljim!
Svraka- ODLIČAN!
Lazo- djelio lopte ,al ga nije htio go, gradio se trudio borben bio još da je zabio onaj cisti zicer ...
THE MANIACS

Marković- jedan od boljih na terenu probijao desnom stranom..., ma ODLIČAN!

Kerla- nema potrebe komentarisat igra za trojicu znaci.
Mešić- forma u usponu, još da je pogodio, sve u svemu KERLA-MEŠIĆ BETON ODBRANA!
Radovanović- Dobar

M. Bešlija- Capiten, motorna snaga ŽELJE, sve akcije kretale od njega... PALAC GORE!
Zeba- suvišno je ista govoriti, osim to da je zasluzio pogodak.
Višca -znaci mali je novi messi. ODLIČAN+
ČULUM- prekrasan pogodak, ovo mu je prvi prvenstveni pogodak od kad je u ŽELJI( ne brojeci onaj u generalci protiv OlimpiCa) Milan Medju najboljim!
Svraka- ODLIČAN!
Lazo- djelio lopte ,al ga nije htio go, gradio se trudio borben bio još da je zabio onaj cisti zicer ...
THE MANIACS

-
- Kontakt:
Nema vece ironije od one kad pitaice male kazu da su jace u bilo cemu.....
ili ona kad pite kazu: mi to zbog ljubavi.... hahahahahahahahahahahahaha
i opet dodje neko kao batistuta i kaze da zivim u zabludi. Dobro, samo ti to misli valjda ti je tako lakse...
ili ona kad pite kazu: mi to zbog ljubavi.... hahahahahahahahahahahahaha

i opet dodje neko kao batistuta i kaze da zivim u zabludi. Dobro, samo ti to misli valjda ti je tako lakse...
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
U nedjelju ide preslusavanje, da vidimo jeste li ista naucili od zadnjeg derbija na krmetnjaku
posto smo vam zadali zadacu, da vidimo jeste li se imalo spremali, i nadamo se da nece biti izostanaka, sto vam je postao glavni ultra fazon 

Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
-
- Kontakt:
ajd odleprsaj sa teme zivota ti...Gigant je napisao/la:U nedjelju ide preslusavanje, da vidimo jeste li ista naucili od zadnjeg derbija na krmetnjakuposto smo vam zadali zadacu, da vidimo jeste li se imalo spremali, i nadamo se da nece biti izostanaka, sto vam je postao glavni ultra fazon

bolje imat krmetnjak nego nista.Gigant je napisao/la:U nedjelju ide preslusavanje, da vidimo jeste li ista naucili od zadnjeg derbija na krmetnjakuposto smo vam zadali zadacu, da vidimo jeste li se imalo spremali, i nadamo se da nece biti izostanaka, sto vam je postao glavni ultra fazon

Svaka cast, mada dosta ovih novih huligancica i ne poznaje ovog momka.....Stole iz Bora je napisao/la:ZEMA: SRCE MI KO TREBEVIĆ KAD VIDIM PUN JUG
IZVOR
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Neprocjenjivothe scouser je napisao/la:@batistuta

Nella gioia e nel dolore per Inter amore... FC INTER !!!
jel moze neko upload saobracajni znak za voz!?
Ima li neko info. za Vasilića, da li je stigao certifikat ? 

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, Cwirek, drzgemboadislic i 54 gosta.