Jedan jedini,my idol tata RaulRaul7 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbalp-45246.htm
Evo jedan prelijep text. Sta reci, Raul je najveci svih vremena, karijera bez mrlje. Kapa do poda. El Grande Capitano. VIVA RAUL!!
Najvise mi se svidja kraj.
"Uz dužno poštovanje fudbalskim veličinama poput Andriya Schevchenka, Filipa Inzaghija, Alessandra del Piera ili Thierry Henrya, posljednja decenija pripada samo jednom napadaču: Raulu Gonzalesu Blancu, gdje mu samo jedan igrač može parirati, a to je njegov nekadašnji saigrač iz Reala Ronaldo. Međutim, za razliku od Ronalda, Raul nema niti jedne crne mrlje u svojoj brlijantnoj karijeri i to je ono što ga čini posebnim" HALA MADRID!!
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
- Los Merengues
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid! Noble y bélico adalid, caballero del honor. ¡Hala Madrid!, ¡Hala Madrid! A triunfar en buena lid, defendiendo tu color ¡Hala Madrid!, Hala Madrid!, Hala Madrid!
Ovdje pridodaj napadač il ču ja nač' jedno 2 koji su bolji od njegaRaul7 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbalp-45246.htm
Raul je najveci svih vremena, karijera bez mrlje.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Haj idi prosetaj pa se tivraGunnerS je napisao/la:Ovdje pridodaj napadač il ču ja nač' jedno 2 koji su bolji od njegaRaul7 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbalp-45246.htm
Raul je najveci svih vremena, karijera bez mrlje.![]()
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Ozbiljan sam, jesil' mislio napadač il' uopšte igrač ?!
pa ako je njemu najbolji igrač svih vremena onda valda jest...kao što je i meni...sad realno Zidan je osvojio više i mnogi drugi fosili ali za mene i njega Raul je najbolji igrač ikada...nemožeš ne voliti Raula a pročiće još dosta vremena da se neko približi 68 golova u LP....GunnerS je napisao/la:Ozbiljan sam, jesil' mislio napadač il' uopšte igrač ?!
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Pa ako je mislio igrač, grdno se vara, tu jedan jedini Zizou a i iza njega je sigurno Rivaldo 
slažem se da je Zidan najbolji igrač ikad...ove ranije nisam upratio ali opet tvrdim da je on najbolji...ali razumi našu navijačku stranu za mene a vjerujem i za dosta ostalih prvo je bio Raul pa Real....a Raul je jedna posebna priča jedan od onih igrača za koje češ reči da koliko god da je bio dobar fudbaler bio je još veči čovjekGunnerS je napisao/la:Pa ako je mislio igrač, grdno se vara, tu jedan jedini Zizou a i iza njega je sigurno Rivaldo
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ne kažem da nije. Raul je sigurn u top 5 napadača na svijetu, ikad. Al opet, igrač najbolji nije 
Naravno da Raul nije najbolji igrac svijeta ili svih vremena. On naravno spada medju najbolje napadace svih vremena i dao je za Real sve sto je mogao, rusi rekorde i danas sto pokazuje koliko je velik igrac. Jedna Barcelona nikad nece niti je ikad imala takvog igraca, niti je Real ikad imao takvog igraca kao sto je on, osim njega samog.
Meni smetaju ljudi kao sto si ti. Mislis sto se cetiri-pet puta osvojili ligu vise od Chelseaja da ste od njih veci klub. Pa za par godina Chelsea ce uci u poviejst sa 7-8 osvojenih naslova Premiershipa i sa osvojenim naslovom Lige Prvaka, pa ces se ti onda pitati da li su to vjestacki klubovi ili ne
Zbog cega vjestacki klubovi? Sta sad, kad bi neko kupio Atletico od ovih seika pa tako doveo onda igracine koje ce Atletico odvesti do polufinala ili finala Lige Prvaka, drugi bi tebi govorili kako mozes navijati za takav klub, sta bi ti onda rekao?juznjak> je napisao/la:Kad im se moze zasto da ne ? 8-)meni smetaju ovi vjestacki klubovi Chelsea ili City do jucer niko danas neka silanezz kako neko za njih moze navijati
Meni smetaju ljudi kao sto si ti. Mislis sto se cetiri-pet puta osvojili ligu vise od Chelseaja da ste od njih veci klub. Pa za par godina Chelsea ce uci u poviejst sa 7-8 osvojenih naslova Premiershipa i sa osvojenim naslovom Lige Prvaka, pa ces se ti onda pitati da li su to vjestacki klubovi ili ne
Slažem se. Klub mora odnečeg počet. Chelsea i City su počeli sa jakim "leđima" i Bože moj. Danas je tako vrijeme, al ako jedan klub stalno osvaja i bude u samom vrhu i tako dugi niz godina on nije više vještački, kako ga nazivaju 
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Nema sada takvu politiku..ali opet nije toliko ni lose kad pogledas klubove tipa LFC, Man.U, Chelzi,Inter, Juve, Milan, eto recimo Arsenal radi nesto u mladjim i daje im priliku vise kao Barca, cak i Bayern.M je tusemony je napisao/la:Drugo je Barca, Barca ima svoju skolu i odatle uzima igrače svoje talente i samo oni mogu igrati, kupuju jedino ako je pojedinac bolji od njihovih šest puta, dok Real nema takvu politiku nego daj bruku para da nemogu odbiti i to je to, jos samo daj zvijezda nek ide i prodaja dresova, reklame, marketing, itd...
Generacija Mata, Negredom, Soldado, Grenero, De la Red..su izborili Real Madridu B ulazak u 2 ligu, bilo je tu kvaliteta
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Zidane, Ronaldo, Raul ta 3 igraca su za mene najbolja na svijetu svih vremena. Ne mogu se odluciti kojim redoslijedom pa zato uvijek kad me neko pita ko je najbolji ikada ja kazem, Zidane, Ronaldo,Raul sto i mislim da jeste. Ne mislim samo na partije, igre, golove, driblinge, nego na sve ukupno i jedan Raul koji je vlasnik svih mogucih rekorda na svijetu a pri tome nikada nije dobio crveni karton mora biti na ovom spisku.GunnerS je napisao/la:Pa ako je mislio igrač, grdno se vara, tu jedan jedini Zizou a i iza njega je sigurno Rivaldo
- Los_Blanos2
- Kontakt:
C.Ronaldo: "Sa Mourinhom smo puno sretni, hvala bogu da je dosao u Madrid" 
Ozil:" Sa ovom ekipom mozemo da osvojimo LP"
Ovako bi to nekako izgledalo, a takvu sliku zeli Mourinho 
Problem je sto Rooney zeli 14 mill 1 mill vise od CR7 godisnje
jedan od prestavnika Wayna je vec bio u kontaktu sa Realom ovih dana 
Ozil:" Sa ovom ekipom mozemo da osvojimo LP"
Ovako bi to nekako izgledalo, a takvu sliku zeli Mourinho Problem je sto Rooney zeli 14 mill 1 mill vise od CR7 godisnje
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 21 okt 2010, 16:01, ukupno mijenjano 3 puta.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Nažalost, ja nevidim sad nekog ko bi mogao ugrozit ovu 3...Raul7 je napisao/la:Zidane, Ronaldo, RaulGunnerS je napisao/la:Pa ako je mislio igrač, grdno se vara, tu jedan jedini Zizou a i iza njega je sigurno Rivaldo
Upravo tako, ovi igraci se jednom radjaju i mi imamo tu srecu sto smo ih mogli aktivno pratiti i uzivati u njihovim majstorijama. Svojoj djeci (ako ih budem imao aBdGunnerS je napisao/la:Nažalost, ja nevidim sad nekog ko bi mogao ugrozit ovu 3...Raul7 je napisao/la:Zidane, Ronaldo, RaulGunnerS je napisao/la:Pa ako je mislio igrač, grdno se vara, tu jedan jedini Zizou a i iza njega je sigurno Rivaldo![]()
Možda onaj Zidanov sin bude kao on 
Tesko ali mali je talenat na oca. Ako bude upola kao Zinedine bice najbolji na svijetuGunnerS je napisao/la:Možda onaj Zidanov sin bude kao on
- legenda reala
- Kontakt:
i meniRaul7 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbalp-45246.htm
Evo jedan prelijep text. Sta reci, Raul je najveci svih vremena, karijera bez mrlje. Kapa do poda. El Grande Capitano. VIVA RAUL!!
Najvise mi se svidja kraj.
"Uz dužno poštovanje fudbalskim veličinama poput Andriya Schevchenka, Filipa Inzaghija, Alessandra del Piera ili Thierry Henrya, posljednja decenija pripada samo jednom napadaču: Raulu Gonzalesu Blancu, gdje mu samo jedan igrač može parirati, a to je njegov nekadašnji saigrač iz Reala Ronaldo. Međutim, za razliku od Ronalda, Raul nema niti jedne crne mrlje u svojoj brlijantnoj karijeri i to je ono što ga čini posebnim" HALA MADRID!!
ma ja ,znamo mi sad koji smo ih upratili da su oni bili niko i ništa ,ali za jedno desetak godina kad djeca budu počinjala navijati za njih oni će biti za njih najbolji i najveći ,i neš im moći to dokazatiGunnerS je napisao/la:Slažem se. Klub mora odnečeg počet. Chelsea i City su počeli sa jakim "leđima" i Bože moj. Danas je tako vrijeme, al ako jedan klub stalno osvaja i bude u samom vrhu i tako dugi niz godina on nije više vještački, kako ga nazivaju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
eee ev ljudi da se i ja malo ukljucim u ovu temu jer nezmjero volim real i c.ronalda...

Cristiano Ronaldo "7" <3-forever
<3Cesc Fabregas,Real Madrid,Arsenal<3
I love MUSIC!!!
<3Cesc Fabregas,Real Madrid,Arsenal<3
I love MUSIC!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.