FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Benkara21
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Benkara21 » 23 jan 2019, 17:33

skoroalen je napisao/la:
Benkara21 je napisao/la:U pm koliko ja volim ovo Sarajevo, ja radim, ostavim posao, čitam ovaj forum da vidim šta mi braća pišu. Nisam dobar sekunde..
Ja danas s ispita izašao, palim forum, raja izlazi i upoređuje rješenja, rezultate... Meni ni na kraj pameti, gledam da se nije šta novo desilo. :lol:
Brate ja ne mogu da učim, popadat ću sve živo, i Rim i Komparativnu i DIP, sve :mrgreen:
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 jan 2019, 17:42

@Benkara ja već halalio tri za februar, a od ta tri, zadaci s jednog idu u septembar, sad ću gledat da se teorije riješim. Haos. :rol:

Btw, meščini da je Stanojević naš David Luiz po ponašanju. Svaki story neke grimase, divlje frizure s ono malo kose, i drugi igrači ga kače na instagram... Djeluje kao velika dalabu, dvorska luda u svlačionici. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 jan 2019, 17:43

dobro ba Benkara ima tu i do tebe jarane ne mereš sad na forum svaljivat :rol: :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 jan 2019, 17:49

FK Sarajevo privodi kraju pripreme u Ljubuškom
slika

Ipak su uradili sve ono što su planirali, a prema riječima članova stručnog štaba kakav je njima teren bio, bio je i ostalima u našoj ligi.

Uslovi što se tiče smještaja i uslužnost domaćina u hotelu Bigeste bili su na najvećem mogućem nivou. U Bigesti očekuju da će i u budućnosti imati dobre goste i da će i druge ekipe dolaziti u Ljubuški.
"Teren na Babovcu ima odličnu drenažu ali ovoliku količinu kiše ne može neutralizirati. Što se tiče smještaja gosti su bili zadovoljni", govori nam jedan od domaćina koji je sve vrijeme bio na usluzi lideru Premijer lige, dok Emir Hadžić dodaje: "Zahvalili bismo se domaćinu. Doista su se potrudili kako bismo se osjećali kao kod kuće i u Sarajevo idemo zadovoljni".

Igrači su svaki dan trenirali dva puta, ujutro u teretani, popodne na stadionu, pa iako je fokus na što boljoj fizičkoj pripremljenosti Husref Musemić uigravao je i određene kombinacije.

"Bitno je tempirati formu. Prošle godine smo rano ušli u formu, već u Antaliji, ali kako zamjeriti igračima. Dobri tereni pa ih ponese. Onda se vratiš i dočeka te kaljuža...", priča Musemić.

Kada su u pitanju novi igrači, osim Lazića koji je potpisao na godinu i po trenirali su i Jahić i Crepaldi o čijim kvalitetama je rano govoriti dok se ne počnu odigravati pripremne utakmice. Prva takva će biti upriličena sutra protiv Veleža u Vrapčićima, na povratku u Sarajevo.

Stručni štab je zadovoljan jer nije bilo povrijeđenih igrača i što su momci pokazali maksimalno ozbiljan pristup. Nakon nekoliko dana u Sarajevu završni dio priprema Sarajevo će obaviti u Turskoj. Put u Belek planiran je za prvi februar, a tamo je planirano da ekipa odigra četiri utakmice.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 jan 2019, 17:50

Neće Rok doći, slobodno vi učite. :kafa:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 jan 2019, 17:55

AlfredNobel je napisao/la:Neće Rok doći, slobodno vi učite. :kafa:
Prođe Rok, a mi jok. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 23 jan 2019, 17:56

Sutra znači s vama utakmica na pomoćnom samo za sve one koji će gledati preko City TV ne ocekujete neki vrhunski prijenos jer ce se snimati sa zemlje prakticno jer ne ppstoji nikakva platforma za kameru a ne postoji ni volja da se napravi ali bitno je na kraju krajeva da je podloga za igru dobra i da treneri vide cime raspolazu za nastavak sezone.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 jan 2019, 18:03

Asimetric je napisao/la:Sutra znači s vama utakmica na pomoćnom samo za sve one koji će gledati preko City TV ne ocekujete neki vrhunski prijenos jer ce se snimati sa zemlje prakticno jer ne ppstoji nikakva platforma za kameru a ne postoji ni volja da se napravi ali bitno je na kraju krajeva da treneri vide cime raspolazu za nastavak sezone.
legendo, nama ovo prva tekma priprema, ne očekujte puno :D mislim i jedina prije Antalije...svi će dobiti priliku i + ovi na probi....ovo je nama samo za ritma malo...vi ste već dalje :kafa: :wave:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 jan 2019, 18:07

skoroalen je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:Neće Rok doći, slobodno vi učite. :kafa:
Prođe Rok, a mi jok. :lol:
:lol: :lol:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 23 jan 2019, 18:07

Baci lajk i klikni na reklamu

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 23 jan 2019, 18:10

lose si cuo
rus je dobijao batine jer je budala pa se zalijeto na jace od sebe a vecu batina je dobio od murije jer se takoder zalijeto na njih
nisu to muda on je jednostavno glup
i dobro je da je takvima tribina daleko

Asimetric
Kontakt:

Post Postao/la Asimetric » 23 jan 2019, 18:11

Denchi je napisao/la:
Asimetric je napisao/la:Sutra znači s vama utakmica na pomoćnom samo za sve one koji će gledati preko City TV ne ocekujete neki vrhunski prijenos jer ce se snimati sa zemlje prakticno jer ne ppstoji nikakva platforma za kameru a ne postoji ni volja da se napravi ali bitno je na kraju krajeva da treneri vide cime raspolazu za nastavak sezone.
legendo, nama ovo prva tekma priprema, ne očekujte puno :D mislim i jedina prije Antalije...svi će dobiti priliku i + ovi na probi....ovo je nama samo za ritma malo...vi ste već dalje :kafa: :wave:
Pa i nama ce biti druga s obzirom da smo protiv Mladosti igrali u lokvama nije se mogao pas odigrati, a i mi cemo isto tako isprobati sve igrace....

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 23 jan 2019, 18:18

kazu, navodno, da nike nije dao opremu koju nosimo i koja je boli glava, vec smo je kupili

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 jan 2019, 18:19

Asimetric je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Pa i nama ce biti druga s obzirom da smo protiv Mladosti igrali u lokvama nije se mogao pas odigrati, a i mi cemo isto tako isprobati sve igrace....
:D ne pikaju se porazi jel?
bit će vam treća a nama prva, brate nećemo ponovo učit brojat :rol: nemoj matere ti :D
da se niko ne ozljedi i sve fino, lagano :clap:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 jan 2019, 18:21

Pitaristok je napisao/la:kazu, navodno, da nike nije dao opremu koju nosimo i koja je boli glava, vec smo je kupili
ko Partizanu i Olimpiji isti nam ugovor :kafa:

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 23 jan 2019, 18:31

Denchi je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la:kazu, navodno, da nike nije dao opremu koju nosimo i koja je boli glava, vec smo je kupili
a jel istina ovo, bas me zanima, nemam pojma kakav je ugovor tih timova

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 23 jan 2019, 18:33

Pitaristok je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
a jel istina ovo, bas me zanima, nemam pojma kakav je ugovor tih timova
i jedan od razloga promjene u fanshopu...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 jan 2019, 18:53

Koliko ja znam, ne ide to direktno s Nikeom, već preko njihovih ovlaštenih regionalnih partnera. Suludo je i pomisliti da mi imamo nešto direktno s Nikeom. :D

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 23 jan 2019, 19:01

Samozdrsvlje. Brate ako ti kazem da nisma bio u kazni ako stari sazna da nisam u skoli vec na tekmk i da laze nesto razrednoj da opravda. :-D imam tih prica bruku. Na pitanje jednog covjeka mom starom: <<Jesi to i ti pitar?>> << nisam ja pitar, ja sam bolesnik fudbalskog kluba Sarajevo.>> nista nije slago.

Ja sam se nafuro na ove dresove sa ljiljanom i bordo i bijeli da uzmem, sad nista. Ovi su mi tanki. Za sad Marconovi dresovi su bili top, ni Umbro nije zaostajo, ali ovo sad samo sto je Nike pa ga dizemo. Nista specijalno. Zasto nema u ponudi i sorc da se uzme? Mislim da bi to bio pun pogodak.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jan 2019, 19:03

Imam ja šorc, možda je nestalo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.