Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la Devil » 21 okt 2010, 16:10

Steve je napisao/la:biti ce zenitovaca u splitu sigurno, samo je pitanje koliko.. meni se cini da ih je bilo ca. 500 na marakani protiv zvezde, a napali su bili i delije kad su oni gostovali u st.petersburgu..
To je bio pokusaj napada na Fratriu jer su mislili da su sa nama,u toku tekme je njihov vodja dosao na nasu tribinu i izvinuo se. ;)

Sto se tice vecerasnje tekme sve osim pobede Zenita bi bilo veliko iznenadjenje,Zenit igra veoma lep fudbal u Evropi a pogotovo u ligi i na pragu je osvajanja nove titule prvaka Rusije.Ekipa im je odlicna i sa pravom ulaze sa visokim ambicijama ove sezone u Evropi.
Hajduk se nece smeti ni preterano otvoriti jer ce preko Rossine i Dannya preko krila biti ubitacno.
Sa druge strane nece se smeti ni zatvoriti jer to onda znaci posed lopte od preko 70% Zenitu sto se ne sme desavati jer ce takvu priliku Kerzakhov zasigurno materializovati.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 21 okt 2010, 16:20

Devil je napisao/la: To je bio pokusaj napada na Fratriu jer su mislili da su sa nama,u toku tekme je njihov vodja dosao na nasu tribinu i izvinuo se. ;)
znam za motiv napada, jer je poznato da su oni tad bili 50/50 hoceli napasti delije radi bratstva rusija-srbija a bilo je i medjusobni sukoba bas radi toga ;)
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 21 okt 2010, 20:59

Ocekivan poraz Hajduka 0:2,mogli su primiti jos koji ,no dobro,i ovaj Zenit bez prakticki pola igraca is prve postave je bio prejak,Ivan Strinic po meni najbolji Hajdukovac veceras,odlican bek,a najbolji igrac Hajduka Ibricic..hmm nek drugi kazu :lol:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 21 okt 2010, 21:05

Opet su dobro igrali unatoč porazu, nije sramota izgubiti od ovakvog Zenita.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 okt 2010, 22:51

Hajduk bio dobar tek u posljednjih 10-ak minuta. Dobro su prošli obzirom na neznanje napadača Zenita(i to pričuvnih). Bukharov je promašio 3 stopostotne prilike, Subašić je skin'o još 2 šuta i to je to. Hajduk se ne može nositi sa jakim ekipama, ali na ruku im ide ostatak grupe, jer bi se vrlo lako moglo desiti da Zenit ima svih 6 pobjeda. Dakle, dobiti utakmice na Poljudu, pokušati barem do boda u jednoj gostujućoj utakmici i nadati se proljeću u Evropi. Ako to bude bezuspješno, opet kapa dolje zbog samog dolaska u ovo takmičenje.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 21 okt 2010, 23:40

Solidna utakmica Hajduka. Iskreno očekivao sam puno lošiju igru i puno više golova u njihovoj mreži (bar 3-4).
Subašić siguran, nije kriv niti za jedan gol. Rusi Maloču i Buljata izbacivali visokim loptama samo tako.. da je Bukharov malo kvalitetniji igrač utrpao bi barem još jedan gol. Strinić najbolji, dokazao još jednom svoju kvalitetu. Sharbini imao 2 isforsirana šuta, inače ništa kao ni Ibričić koji je u zadnje vrijeme u evidentnom padu forme.. ne znam što se događa. Vukušić u napadu pokušavao, imao odličan šut glavom ali Zevnov još bolje brani.
Sve u svemu, očekivana pobjeda Zenita.. Hajduk je odigrao hrabro i koliko im je Zenit dopuštao.
...što je više lome to je volim jače...

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 24 okt 2010, 20:03

Eto ga, došao je i taj dan, malo prerano, ali i to je moralo doći kad tad, u 12.kolu. Sasvim zasluženo smo izgubili u Vinkovcima od Cibalie 2:1. Jedini pogodak za nas dao je Vukušić (iz penala, njegov prvi sa kreča, ukupno deseti u prvenstvu).
Iako nam je nedostajalo 5 prvotimaca (Ibričić, An.Sharbini, Tomasov, Andrić i Buljat), trebalo se i moglo puno, puno bolje odigrati. Subašić je u par navrata spašavao grube propuste obrane, u nekim situacijama obrana je bila ko švicarski sir. Naravno, tko će nam dati golove nego naša bivša dica, Vitaić i Bartolović, a ovog potonjeg se odrekli poput krpe, skroz nezasluženo.
Špaco je izveo ovakav sastav; Subašić - Oremuš, Maloča, Vejić, Strinić - Bulku, Brkljača, M.Ljubičić - Trebotić - Vukušić, Čop.

Dinamo nam je sad pobjegao na 4 boda :( Sljedeća tekma protiv dragovoljca u Splitu.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 25 okt 2010, 00:35

Nista to Dubrava nije to puno ali ne smije se dogoditi da do kraja polusezone odu na neku vecu razliku... Ali zato na proljece moramo uci jaci za min. 3 igraca ali igraca a ne neke Rezice, Boljate i slicne... Kao prvo fali jedan desni bocni... Kao drugo fali jedan ofazivni vezni koji moze zamijeniti Tomasova ili Anasa a ne da Bulku koji je klasicni DM igrac mijenja njih na krilu ili Čop koji je napadač(ne Bog zna kakav ali je napadač) mijenja Anasa na njegovoj poziciji... A kao trece napadač ili spremiti Ahmada dovesti ga u red, fizicki ali sto je jos bitnije psihicki ga pripremiti... Uglavnom poraz je tu jbga morao je doci kad tad... Krivo mi je sto izgubimo od sugave Cibalije ali jbga previse igraca je falilo a mi trenutno nemamo neku sirinu da bi ih mogli zamijeniti pa barem upola...

HAJDUČE ZNAJ JOŠ NIJE KRAJ, IGRAJ I NIKAD SE NE PREDAJ...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 25 okt 2010, 14:24

Benfica želi Ivana Strinića, Manuel Rui Costa u siječnju dolazi po lijevog beka Hajduka

U najslavnijemu portugalskom nogometnom klubu, lisabonskoj Benfici, u ljevonogom bočnom braniču Hajduka i hrvatske reprezentacije Ivanu Striniću vide idealnog nasljednika za Fabija Coentraa...

Portugalski je reprezentativac trenutačno najpoželjniji lijevi bek na nogometaškom tržištu i žele ga mnogi vrhunski europski klubovi poput Manchester Uniteda, Manchester Cityja ili Juventusa.

S obzirom da će sportski direktor portugalskih prvaka Manuel Rui Costa uskoro sasvim sigurno unovčiti svog najatraktivnijeg igrača, stručni stožer želi pripremiti adekvatnu zamjenu. Iako je godinu dana stariji od 22-godišnjeg Portugalca, Strinić je po ukusu Portugalaca, piše portugalski sportski dnevnik Record.

- Ne bih govorio o vjerojatnostima, ali znam da Benfica motri Strinića već izvjesno vrijeme. Kontaktirali su me iz lisabonskog kluba i raspitivali se o uvjetima pod kojima bi ga mogli dobiti. U ovom trenutku, moguće je da Strinić već ove zime napusti Poljud – navodi Record izjavu Strinićeva agenta Aleksandra Vazića.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 27 okt 2010, 13:02

U prodaji su ulaznice za utakmicu 4. kola G skupine Europske lige između Hajduka i Zenita, koja će se na Poljudu igrati u idući četvrtak (4. studenog) s početkom u 21:05 sati...

Cijene ulaznica za Hajduk - Zenit:
Zapad (ulazi D i E): 150,00 kuna
Zapad: (ostali ulazi): 130,00 kuna
Istok (ulazi P i R): 130,00 kuna
Istok (ostali ulazi): 110,00 kuna
Sjever i jug: 70 kuna

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 27 okt 2010, 19:44

Kako je ovaj Špaco limitiran trener, tek sada vidim. Čovjek utakmicu protiv Istre, momčadi koja je uvjerljivo uz Dragovoljac najlošija momčad lige započinje sa jednim napadačem (Vukušićem), te dva defanzivna veznjaka (Brkljača i Ljubičić). Istra cijelu utakmicu bolja momčad barem po onome što se upratio na tekstualnom prijenosu i radiju.
Jedini igrač koji je danas pokazao nešto je golman Radošević, da njega nije bilo mogla ih je Istra osramotiti sa 2-3 komada još.

Ibričić jako pao u formi.. Vejiću je vrijeme za penziju čovjek više nije ni za Suhopolje. Vukušić danas premalo lopta dobivao inače jedini u nekakvoj formi u Hajduku.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 okt 2010, 23:55

Sta sam ja bio rekao? Tih par igraca koje si sam naveo na kraju jesu Hajduk, kao sto sam i sam istaknuo vise puta pri originalnoj raspravi, a to ce se sto bude sezona odmicala jos vise potvrdjivati kako god Ibricic ne bude mogao izdrzavati ovaj tempo, nivo utakmica, a Vukusic zapasti u krizu. Ono sto je sa nama igralo je zivi jad. Nikakva prijateljska - nemoc i neznanje/nekvalitetna tehnika veznog reda.
...Život za Široki...

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 okt 2010, 10:59

jacky09 je napisao/la:Kako je ovaj Špaco limitiran trener, tek sada vidim. Čovjek utakmicu protiv Istre, momčadi koja je uvjerljivo uz Dragovoljac najlošija momčad lige započinje sa jednim napadačem (Vukušićem), te dva defanzivna veznjaka (Brkljača i Ljubičić). Istra cijelu utakmicu bolja momčad barem po onome što se upratio na tekstualnom prijenosu i radiju.
Jedini igrač koji je danas pokazao nešto je golman Radošević, da njega nije bilo mogla ih je Istra osramotiti sa 2-3 komada još.

Ibričić jako pao u formi.. Vejiću je vrijeme za penziju čovjek više nije ni za Suhopolje. Vukušić danas premalo lopta dobivao inače jedini u nekakvoj formi u Hajduku.
Smjenise covjeka,navodno su se najbolji igraci Hajduka zalili na nacin treniranja sto je bilo kap koja je prelila casu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 28 okt 2010, 11:11

Ode Špaco. (napokon)
U konkurenciji za novog trenera su: Matjaž Kek, Zoran Vulić, Branko Karačić i Stanko Mršić.
100% sportski i krajnje opušten potpis

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 28 okt 2010, 12:20

RiNo je napisao/la:Ode Špaco. (napokon)
U konkurenciji za novog trenera su: Matjaž Kek, Zoran Vulić, Branko Karačić i Stanko Mršić.
kako su ljudi ne zahvalni.pa do juce su tog spacu dizali u zvijezde,i sad im ne valja.realno je sa prosjecnom ekipom usao u europsku ligu,o cemu su sanjali godinama.sve je sa spacom uredu,ne valja nesto u igrackom kadru.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 28 okt 2010, 12:38

Realno je iskoristio dinamov dugogodisnji koeficijent, bio nositelj u trecem pretkolu, a u cetvrtom dobio momcad u apsolutno kaoticnom bankrot stanju koju bi i Modrica prosla. Nije da im umanjuje to uspjeh, ne, velika stvar, al s obzirom da pratim jaako dobro i Hajduk i Dinamo, vec sam ja sve te neke stvari rekao, proanalizirao, i protiv nas kad su pojedini pravdali to kojekakvim izostancima (a realno zna se da tu momcad cine jedan-dva igraca, i nitko vise, sto se i vidi cim je jedan od njih, pa i dva, van forme), i u europskoj ligi, i u HNL-u, i stojim iza toga, a u konacnici, iza toga stoje i rezultati koji se s gore navedenim poklapaju. Dobra, korektna momcad, ali ni po cemu nikakva klasa za ostale u regiji. Dapace.
Smjena trenera ocekivana. A sad po 13553. put Vulic. Ili jos bolje, gustao bi sa ''the legend'' - Ivan Katalinic. :lol:
...Život za Široki...

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 28 okt 2010, 14:47

ENGLEZI su ozbiljno zagrizli za Hajdukovog lijevog beka Ivana Strinića, a prema pisanju "otočkih" medija, za njegove su usluge vrlo zainteresirani Birmingham i Blackburn. Otprije je poznato zanimanje Benfice koja je već kontaktirala igračevog menadžera.

Daily Mail piše da će Birmingham na ljeto pokušati dovesti Strinića za četiri milijuna eura. "Skauti Birminghama impresionirani su lijevim bekom Hrvatske koji je također na meti Lazija i Benfice. Strinićev ugovor istječe u lipnju 2012., ali u Hajduku kažu da 23-godišnjaka neće prodavati do ljeta."

"Ne volim nagađati o mogućnostima, više volim govoriti o konkretnim stvarima. Znam samo da je Benfica pratila Strinića, a Portugalci su me i kontaktirali pitajući za eventualne uvjete transfera. No, sve je još otvoreno, a Strinić bi mogao otići već u siječnju", prenose engleski mediji izjavu Strinićevog menadžera.

Blackburn dobiva nove vlasnike, bogatu indijsku korporaciju, i novac im ove zime neće biti problem. Očekuju se pojačanja koja bi pomogla popraviti status kluba u Premierligi. Strinić bi bio drugi bivši Hajdukovac u Blackburnu gdje već igra Nikola Kalinić.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 01 nov 2010, 18:30

Srpski huligani najavljuju pohod na Split: 'Zapalit ćemo grad!'

Navijači iz Sankt Petersburga, koji u četvrtak dolaze u Split na utakmicu Hajduka i Zenita, moguće je da budu pojačani beogradskim huliganima…Srpsko navijačko ludilo ne prestaje puniti medijske stupce. Huliganske skupine iz Beograda najavile su kako će, zajedno s braćom Rusima, u sklopu utakmice 4. kola Europske lige pohodit Split.

Nakon napada na Torcidu u Sankt Petersburgu, huligani iz Rusije u dogovoru s pristalicama beogradskih klubova namjeravaju putovati u Split kako bi izazvali nerede i obračunali se s navijačima Hajduka. K tome se najavljuje linčovanje pripadnika Torcide.

'Naša pravoslavna braća će prije dolaska u Hrvatsku svratiti u Beograd. A onda svi zajedno krećemo put Splita. Mogu samo reći da će nas biti dosta da zapalimo cijeli grad', rekao je za Kurir pripadnik jedne beogradske navijačke skupine.

No, niti Torcida neće sjediti prekriženih ruku. Već nekoliko dana najavljuje se osveta ruskim huliganima.

'Samo neka dođu u što većem broju. Mogu cijela Rusija i Srbija doputuju u Split, ali grad neće napustiti živi', jedna je od mnogobrojnih poruka na internet forumima.
:lol: :roll: drž'te se
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 01 nov 2010, 18:33

:lol: :lol: :lol:
Ko što su došli u Temišvar koji im je metar od Srbije kad je Dinamo gostovao.

Grohotom se nasmijah. :mrgreen:

Ti su najjači na internetu. :P

Steve
Kontakt:

Post Postao/la Steve » 01 nov 2010, 18:48

slicna prica ko i delije u zagrebu kad je igrao spartak. samo me interesuje hoce li doci firm zenita u split..
Everyone knows deep down that there's only one intimidating ground left in the country....The Den. The only place for big matches where it could go off big scale inside & outside...where over half the crowd would proper fight the oppo...

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.