Uzeo je bronzu sa Slovenijom, mislim da ima puno pravo da sere.Kenonan je napisao/la:Kaze Vujovic koji je prije godinu dana prijetio napustanjem prvenstva, a na SP se nije ni kvalificirao.
Manje srati, Vujovicu.
Svjetsko prvenstvo u rukometu - Danska i Njemačka 2019.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko prvenstvo u rukometu - Danska i Njemačka 2019.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
"Ma, nema problema, poslat ćemo Norvežane kući. Njih ionako niko ne voli. Norveška nek ide kući", rekao je Mollgaard.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ostaje žal, opet. Izgubit od Brazila onako pa ajde, al Švabe su morali dobit. Da je napad 20% uigraniji polufinale bi bilo jer je obrana vrhunska. Šteta.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Uzeo je i Cervar desetak medalja.Penaltiky je napisao/la:Uzeo je bronzu sa Slovenijom, mislim da ima puno pravo da sere.Kenonan je napisao/la:Kaze Vujovic koji je prije godinu dana prijetio napustanjem prvenstva, a na SP se nije ni kvalificirao.
Manje srati, Vujovicu.
Vujovic non stop sere po Cervaru, a on je prvi plakao protiv sudaca i prijetio da vodi ekipu sa prvenstva zbog sudacke kradje. Sad pametuje.
Nije se ni kvalificirao na ovo SP.
Za gol se nije kvalifikovao. Sloveniju su klali, i upravo sam naglasio da je uzeo medalju sa Slovenijom, nije imao Džombu, Balića i Vorija. Červar je sam kriv što je ispao, greška je bila al jedna utakkica, Sloveniju su **** ko kesu.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Na kraju 5. ili 6. mjesto
sta ti je nas rukomet, pobijedis svjetske i europske prvake, a izgubis od nekakvog Brazila
moj Lino, u mirovinu, pusti Davora ili bilo koga da vodi momcad
sta ti je nas rukomet, pobijedis svjetske i europske prvake, a izgubis od nekakvog Brazila
moj Lino, u mirovinu, pusti Davora ili bilo koga da vodi momcad
Lino lada dinosaurus Červar, rukometni Mourinho
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Šta im lino uradi protiv Brazila bogtijadan...da su napadali 6 na 6 Brazil ih ne bi dobio 5 dana da igraju...ovi francuzi il su se danas zaebavali ili će sa ovakvom igrom po nosu dobiti u polufinalu
I koji sad rezultat treba biti dan-sve da norveška ispadne?
nema potpisa
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 07 mar 2019, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
3 razlike za Švedsku al da daju 30+ golova, ili 4+ bilo kojim rezultatom.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Tri razlike da Švedska dobijeAdmir_Sa je napisao/la:Šta im lino uradi protiv Brazila bogtijadan...da su napadali 6 na 6 Brazil ih ne bi dobio 5 dana da igraju...ovi francuzi il su se danas zaebavali ili će sa ovakvom igrom po nosu dobiti u polufinalu
Moze li Danska ikako ispastRiziko je napisao/la:3 razlike za Švedsku al da daju 30+ golova, ili 4+ bilo kojim rezultatom.
- JohnCleese
- Kontakt:
Pobjeda Svedske od 3 ili 4 razlike sigurno vodi Dance i Svede dalje.
Pobjeda Svedske od 2 gola razlike a da pri tome zabiju minimalno 30 golova takodjer, kao i pobjeda Svedske od 5 golova razlike a da pri tome zabiju minimalno 27 golova.
Ovo prepisujem sa ss.ba
Moze ispasti i Danska ako ih Svedjani dobiju sa 6 i vise golova razlike ili cak i 5 golova razlike ali ako zabiju manje od 27
Pobjeda Svedske od 2 gola razlike a da pri tome zabiju minimalno 30 golova takodjer, kao i pobjeda Svedske od 5 golova razlike a da pri tome zabiju minimalno 27 golova.
Ovo prepisujem sa ss.ba
Moze ispasti i Danska ako ih Svedjani dobiju sa 6 i vise golova razlike ili cak i 5 golova razlike ali ako zabiju manje od 27
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Zar neko misli da je Hrvatska bolja od Francuske?Francuzi su igrali sto su morali,a da su trebali dobit 6 razlike ili vise dobili bi bez problema
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jel ovo niko Njemacku ne prenosi?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 07 mar 2019, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
? $ се ¥ пуно тога / ? у ? ", $ сјајна " " " " " & (?, ", ?, &), ' " је $ је са ? " $ $ " ?, " се " " " % """ & " тренер, успеха јесте ?, ?, но $ $ је ? то све " ", " ? "?", " " & " ".
Не " ? " пуно $ на " за % а '-" се $ на
" " пуно тога %, те $ & ' ? & (па & ' стара, & ? & на " " $ " ?, на & " " $ Јагањца, " $ " су ? у ватру $ & на ' СП) па $ ' " $ $ у ", те $ на суђење, хвата се $ $, уз " " " ?, $ уз пуно уважавање свега % је ", ' $ " о ' ".
% - " & - $ са """ ", ствар је Хрвата, " " " ? у новој ", но & % " ? (а ' $ се са ' $ ' $), & - " " у $.
Не " ? " пуно $ на " за % а '-" се $ на
% је - ? $ $ по " ".Budite mirni, zabijte gol i igrajte dobru obranu
" " пуно тога %, те $ & ' ? & (па & ' стара, & ? & на " " $ " ?, на & " " $ Јагањца, " $ " су ? у ватру $ & на ' СП) па $ ' " $ $ у ", те $ на суђење, хвата се $ $, уз " " " ?, $ уз пуно уважавање свега % је ", ' $ " о ' ".
% - " & - $ са """ ", ствар је Хрвата, " " " ? у новој ", но & % " ? (а ' $ се са ' $ ' $), & - " " у $.
koji je klaun ovaj kepec od line,klasična hdz-va spodoba
francuzi mu puste tekmu jer se pipremaju i odmarali neke igrače za dance od nedjelje,a ovaj klaun počne lupetati sve živo i mrtvo
zadnji trener koji je znao posao je bio pokoljni Kljun,ovo ostalo gobčeva i hdz-va potrčkala koji uništavaju ekipe
čim dobe u roke malo lošiju ekipu vidi se da nemaju blage
0:33 Ja vjerujem u Ivu Sanadera,i pobijedit ćemo

0:33 Ja vjerujem u Ivu Sanadera,i pobijedit ćemo

Tekma 
Palicka

Palicka

15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.