Svjetsko prvenstvo u rukometu - Danska i Njemačka 2019.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko prvenstvo u rukometu - Danska i Njemačka 2019.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 07 mar 2019, 22:20, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Prizeljkujem scenario u kojem Danci ispadaju.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kako je Hrvatska napadala (bez krila), Linin prazan gol protiv Brazila i noseni odlicnom odbranom i Segom mogu biti prezadovoljni, dobit Spaniju i Francusku. Covjek je tek danas skonto da ima krilo i odma se vidio laksi protok lopte i golovi. Ako nadodamo i izostanak vaznih bek sutera Mandalinica, Mamica, Sebetica i Jaganjeca mogu biti jos zadovoljniji i s novim trenerom se spremat za Olimpijadu, gdje ako se ukaze neko desbo krilo, mozda Vida (Horvat je jako tanak) mogu cak lagano do medalje.
The Nobles ⚔
Nzm u kojem scenariju oni ispadaju?Kaunas je napisao/la:Prizeljkujem scenario u kojem Danci ispadaju.
Ovo je onako ofirno da ce svedi dobiti i da ce izbaciti Norvezane, isto su danci o svedi uradili u fudbalu kad su odigrali 2-2 i izbacili italiju
Napisao je neko na prethodnim stranicamaronaldo99 je napisao/la:Nzm u kojem scenariju oni ispadaju?Kaunas je napisao/la:Prizeljkujem scenario u kojem Danci ispadaju.
Ovo je onako ofirno da ce svedi dobiti i da ce izbaciti Norvezane, isto su danci o svedi uradili u fudbalu kad su odigrali 2-2 i izbacili italiju
15.10.2013.
Sex čisti jebote
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ja koliko znam taj scenario nmz biti, ugl ovo ce skoro sam 100% sig svedi dobiti 2-3 gola razlike i tako ce ove dvije ekipe skupa izbaciti norvezane, jer ni jedni a niti drugi ih ne vole, pa sam igrac danske je rekao prije ovog zadnjeg kola izbacicemo norvezane njih ionako niko ne voli
Evo sad komentator rece pobjeda Svedske 5 razlike izbacuje Dansku.ronaldo99 je napisao/la:Ja koliko znam taj scenario nmz biti, ugl ovo ce skoro sam 100% sig svedi dobiti 2-3 gola razlike i tako ce ove dvije ekipe skupa izbaciti norvezane, jer ni jedni a niti drugi ih ne vole, pa sam igrac danske je rekao prije ovog zadnjeg kola izbacicemo norvezane njih ionako niko ne voli
15.10.2013.
Ubacuj Zlatana
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ne igraju Bosna i Hrvatska pa da izbace Srbiju jer mogu.ronaldo99 je napisao/la:Ja koliko znam taj scenario nmz biti, ugl ovo ce skoro sam 100% sig svedi dobiti 2-3 gola razlike i tako ce ove dvije ekipe skupa izbaciti norvezane, jer ni jedni a niti drugi ih ne vole, pa sam igrac danske je rekao prije ovog zadnjeg kola izbacicemo norvezane njih ionako niko ne voli
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Ma Francuzi smanjili gas evidentno, nisu mogli ni dole ni gore kako god da je tekma završila, idu na najnezgodnijeg mogućeg protivnika u polufinalu, čak se može reći i donekle očekivana pobjeda Hrvatske.
Uglavnom na kraju niko nije nezadovoljan sigurno.
Danci ispoštovali na kraju, igraju stvarno dobar rukomet i volio bih da odu do kraja, pokazali su najviše do sada.
Uglavnom na kraju niko nije nezadovoljan sigurno.
Danci ispoštovali na kraju, igraju stvarno dobar rukomet i volio bih da odu do kraja, pokazali su najviše do sada.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovo danska-svedska je poezija rukometa, ginu do kraja, trče, golmani brane, puna dvorana, sudjenje extra, baš uživanje bilo gledati
nema potpisa
Steta sto dvije najjace repke igraju u polufinalu.Danska ako prodje Francusku osvaja SP
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- JohnCleese
- Kontakt:
Belmin6 je napisao/la:Cmon norway
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- branimir85
- Kontakt:
Hansen dijeli balicevske asiste 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Kakve lopte covjek dijeli 

Hansen da je fudbaler bio bi Messi
- Nerminovic
- Kontakt:
kako smo jaki upm
Hansen za presjednika

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Nerminovic
- Kontakt:
Hansen

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.