FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Lotto dresovi su bili perverzija.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Haad i kragna 
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Obuces HAADalj i izadjes na kisu, kad se vratis kuci i skines dres, izgledas ovako

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
- AlfredNobel
- Kontakt:
-
bordopoeta
- Kontakt:
Ne mogu nikako shvatiti da neko, a deklariše se kao navijač Sarajeva, ne voli pročitati neke kratke crtice iz karijere i života naših bivših fudbalera, pogotovo naših legendi. Dobro, što ono ne voli to pročitati, nego mu smeta i zabranio bi i drugim forumašima da to čitaju, iako to (bar većina) sa odobravanjem dočekaju i pročitaju takve postove. ZA BORDO BIJELE I SARAJEVO GRAD!!!revolt je napisao/la:Nek ne pisu raja sta hoce. Ako vec za to imaju predvidjene teme nek se tamo pise sta ko hoce u svom domenu. Nemam ja nista protiv evociranjanuspomena ali npr evo ja na poslu otvorim forum vidim novi postovi kontam nesta se desilo a ono Belma i Vahidin Musemic... Mogao bih ja sad zatrpavati ovu temu anegdotama s gostovanja, vjerovatno bi se javio jos poneki sudionik istih pa mi kao se prisjecamo i pricamo a ostali to trebaju da citaju i da nam se "dive".
Nije lose s vremena na vrijeme, ali ovi neki non atop sta pisu je o tim starim vremenima isl... Malo pocinje da gusi... Pomalo, sladje je...
-
bordopoeta
- Kontakt:
E moj lažnjak, svaka ti - vama čast.Laznjak je napisao/la:Sta si jos cuo?Rahmanovic je napisao/la:Koji je to debilizam jbt.Pitaristok je napisao/la:aaauuu kako ste vi onda mladi ako ne znate campu, al nijebas uvjek on na istoku, nekad zna otic na sjever popit batine pa sledecu tekmu opet istok, mislim da od njega i rusa nikad niko vise batina nije dobio na utakmicama Sarajeva. Skoro svaku utakmicu su bili krvavi
Cuo sam za to i ne mogu da shvatim da ima debila koji ce se na njih dvojicu zalijetati i udaratijadovi,a znam i sto su to radili jer je Rus prozivao dilere koji ordiniraju na tribini.
Jesi cuo koliko su pita, pljeski, cevapa djaba pojeli?
Koliko su puta piva i cigara dobili, o kafama necu da pricam. Sumnjam da su i jednu platili.
Koliko su samo para dobili onako u djep da imaju za troska?
Koliko su samo puta na gostovanje besplatno isli. O Kosevu i ne pricam i tu smunjam da su ikad karte kupili.
NE govorim samo za Campu i Rusa... ima tu dosta raje kojoj se uvijek izlazi u susret. Covjeku prije par godina kucu opremismo koliko smo mogli, djeci u domove idemo, krv dajemo.... ne mogu da nabrajam. I koga ce Rus prozvat, lik ne zna sa kim Sarajevo igra, a ne ko radi robu...
Samo vi pišite @bordopoeta ja sam iskreno uživao u svakom postu koji ste objavili a koji se tiče starih igrača i historije Fudbalskog kluba Sarajevo.
ISTINA ZA VEDRANA!
Da samo hoce poceti makar i ove pripremne tekme...
Napeto postaje ovdje...Hadžija dovodi nekoga da se tema malo rasplamsa...
Napeto postaje ovdje...Hadžija dovodi nekoga da se tema malo rasplamsa...
-
bordopoeta
- Kontakt:
Isti sam ti, moj Benkara, silno se obradujem kad dođem na forum, a ono bude dosta nepročitanih postova, koje čitam, takoreći, bez daha.Benkara21 je napisao/la:U pm koliko ja volim ovo Sarajevo, ja radim, ostavim posao, čitam ovaj forum da vidim šta mi braća pišu. Nisam dobar sekunde..
Gdje ima kupit HAAD dresalenpitar je napisao/la:Obuces HAADalj i izadjes na kisu, kad se vratis kuci i skines dres, izgledas ovako![]()
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Jel i ove trbusne dobijes ako ga obuces,da narucim odmah 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Jel i ove trbusne dobijes ako ga obuces,da narucim odmah
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Strasnih mangupa prebit Campu il Rusa,mislim ipak su oni od pocetka tu kad su drugi u pelenama bili,pa i Dado mis(nadimak) nema gostovanja da nije bio i da nije batine dobio,poslije marku trazio na tekmama dvije kile sa krevetom pa ga niko udaro nije,al eto druga vremena
Ne nasjedaj na gluposti. Dadu Misa smo mi napali jer je oteo megafon ili palice za bubanj i nesto je divljo. Pa par vaspitnih dobismo od vodja tad. Nisu napadani nikad. Ustavari jest ih Pape maltio po sjeveru u ono doba. Maji red uvodiozagor1987 je napisao/la:Strasnih mangupa prebit Campu il Rusa,mislim ipak su oni od pocetka tu kad su drugi u pelenama bili,pa i Dado mis(nadimak) nema gostovanja da nije bio i da nije batine dobio,poslije marku trazio na tekmama dvije kile sa krevetom pa ga niko udaro nije,al eto druga vremena
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Nemas mi potrebu to pricat kad znam sve to tj bio sam tu od Parme,pa tekme sa Unproforom itdLaznjak je napisao/la:Ne nasjedaj na gluposti. Dadu Misa smo mi napali jer je oteo megafon ili palice za bubanj i nesto je divljo. Pa par vaspitnih dobismo od vodja tad. Nisu napadani nikad. Ustavari jest ih Pape maltio po sjeveru u ono doba. Maji red uvodiozagor1987 je napisao/la:Strasnih mangupa prebit Campu il Rusa,mislim ipak su oni od pocetka tu kad su drugi u pelenama bili,pa i Dado mis(nadimak) nema gostovanja da nije bio i da nije batine dobio,poslije marku trazio na tekmama dvije kile sa krevetom pa ga niko udaro nije,al eto druga vremena
De života ti promijeni taj avatar, svaki put mlatim po ekranu kad nešta napišeš. Još samo da poleti u sobu k'o u onom "The Ring", pa da se živ use.rem.Lecler je napisao/la:Samo vi pišite @bordopoeta ja sam iskreno uživao u svakom postu koji ste objavili a koji se tiče starih igrača i historije Fudbalskog kluba Sarajevo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
dobijes ovo ispod trbusnihmiky_hz je napisao/la:Jel i ove trbusne dobijes ako ga obuces,da narucim odmah
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
Hahahahahahahaahskoroalen je napisao/la:De života ti promijeni taj avatar, svaki put mlatim po ekranu kad nešta napišeš. Još samo da poleti u sobu k'o u onom "The Ring", pa da se živ use.rem.Lecler je napisao/la:Samo vi pišite @bordopoeta ja sam iskreno uživao u svakom postu koji ste objavili a koji se tiče starih igrača i historije Fudbalskog kluba Sarajevo.
-
Rahmanovic
- Kontakt:
Kad si ti napao Dadu Boga ti,ako te sramota pisati moze i pp.Taj dečko poceo ponovo ici na tekme zadnjih par tekmi.**** me otac ako ti znas ko si ti,a ne ovi koje spominjes.Laznjak je napisao/la:Ne nasjedaj na gluposti. Dadu Misa smo mi napali jer je oteo megafon ili palice za bubanj i nesto je divljo. Pa par vaspitnih dobismo od vodja tad. Nisu napadani nikad. Ustavari jest ih Pape maltio po sjeveru u ono doba. Maji red uvodiozagor1987 je napisao/la:Strasnih mangupa prebit Campu il Rusa,mislim ipak su oni od pocetka tu kad su drugi u pelenama bili,pa i Dado mis(nadimak) nema gostovanja da nije bio i da nije batine dobio,poslije marku trazio na tekmama dvije kile sa krevetom pa ga niko udaro nije,al eto druga vremena
-
Rahmanovic
- Kontakt:
A ne mogu ovo fulitiPitaristok je napisao/la:lose si cuo
rus je dobijao batine jer je budala pa se zalijeto na jace od sebe a vecu batina je dobio od murije jer se takoder zalijeto na njih
nisu to muda on je jednostavno glup
i dobro je da je takvima tribina daleko
Zbog takvih bilmeza je i dobijao batine,koji su picici u stvarnom zivotu,doduše u taj vakat nije bilo foruma,bio fiksni telefon i narednu heftu dogovoris jednim pozivom.Hvala Bogu pa sam zivio to vrijeme a ne ko vi sad ,sta radi uprava,šta je reko husref,tada je bilo samo FKS dok je sada ovim kvaziultrasima u glavi dje je Potura,pije li Sabrina i tako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.