FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Lecler
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Lecler » 24 jan 2019, 00:31

skoroalen je napisao/la:
Lecler je napisao/la:Samo vi pišite @bordopoeta ja sam iskreno uživao u svakom postu koji ste objavili a koji se tiče starih igrača i historije Fudbalskog kluba Sarajevo.
De života ti promijeni taj avatar, svaki put mlatim po ekranu kad nešta napišeš. Još samo da poleti u sobu k'o u onom "The Ring", pa da se živ use.rem. :lol:
Ne mogu da nađem brate drugi koji mi se sviđa, ustvari našao sam ih par ali svaki put mi traži manju rezoluciju tako da mi trenutno jedino ovaj može.
ISTINA ZA VEDRANA!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 24 jan 2019, 00:54

Rahmanovic je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:Strasnih mangupa prebit Campu il Rusa,mislim ipak su oni od pocetka tu kad su drugi u pelenama bili,pa i Dado mis(nadimak) nema gostovanja da nije bio i da nije batine dobio,poslije marku trazio na tekmama dvije kile sa krevetom pa ga niko udaro nije,al eto druga vremena
Brate,ja i ti se onda znamo :thumbup: mangupi su ovo koji ga mogu dudlati nama starcima...kaze prebili Rusa,oj majku ti ****
Ove novopecene koje si spomenuo u postu iznad kad drot lupi pendrekom od stit lafo vodje bjeze ko zecevi vise puta tu bio,kad bi primili batine ko Dado u Visokom nebi nikad na tekmu dosli,sad je poenta neki talovi i slicne gluposti zato od zapada i kad smo se vratili na sjever i kad su ovi poceli da prodaju svoje havere,povaljuju i slicno bjezim od sjevera ko od kuge ne volim te likove sto spominjes da ni u prolazu sretnem jer znam sta rade,prodjes pored njih mozes mozes se ureknut pa zaobilazim

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 24 jan 2019, 01:31

Hajd ne izmisljajte price i ne jedite ****, pustite se komentarisanja tribine o kojoj pojma nemate
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 24 jan 2019, 01:40

Denchi je napisao/la:
FK Sarajevo privodi kraju pripreme u Ljubuškom
slika

Ipak su uradili sve ono što su planirali, a prema riječima članova stručnog štaba kakav je njima teren bio, bio je i ostalima u našoj ligi.

Uslovi što se tiče smještaja i uslužnost domaćina u hotelu Bigeste bili su na najvećem mogućem nivou. U Bigesti očekuju da će i u budućnosti imati dobre goste i da će i druge ekipe dolaziti u Ljubuški.
"Teren na Babovcu ima odličnu drenažu ali ovoliku količinu kiše ne može neutralizirati. Što se tiče smještaja gosti su bili zadovoljni", govori nam jedan od domaćina koji je sve vrijeme bio na usluzi lideru Premijer lige, dok Emir Hadžić dodaje: "Zahvalili bismo se domaćinu. Doista su se potrudili kako bismo se osjećali kao kod kuće i u Sarajevo idemo zadovoljni".

Igrači su svaki dan trenirali dva puta, ujutro u teretani, popodne na stadionu, pa iako je fokus na što boljoj fizičkoj pripremljenosti Husref Musemić uigravao je i određene kombinacije.

"Bitno je tempirati formu. Prošle godine smo rano ušli u formu, već u Antaliji, ali kako zamjeriti igračima. Dobri tereni pa ih ponese. Onda se vratiš i dočeka te kaljuža...", priča Musemić.

Kada su u pitanju novi igrači, osim Lazića koji je potpisao na godinu i po trenirali su i Jahić i Crepaldi o čijim kvalitetama je rano govoriti dok se ne počnu odigravati pripremne utakmice. Prva takva će biti upriličena sutra protiv Veleža u Vrapčićima, na povratku u Sarajevo.

Stručni štab je zadovoljan jer nije bilo povrijeđenih igrača i što su momci pokazali maksimalno ozbiljan pristup. Nakon nekoliko dana u Sarajevu završni dio priprema Sarajevo će obaviti u Turskoj. Put u Belek planiran je za prvi februar, a tamo je planirano da ekipa odigra četiri utakmice.
sto ovaj Crepulja liči na Messija na prvi pogled :wtf:

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 24 jan 2019, 02:32

Inijesta je napisao/la:Hajd ne izmisljajte price i ne jedite ****, pustite se komentarisanja tribine o kojoj pojma nemate
Eto ti znas ,reci konkretno sta je izmisljeno?

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 24 jan 2019, 02:41

Inijesta je napisao/la:Hajd ne izmisljajte price i ne jedite ****, pustite se komentarisanja tribine o kojoj pojma nemate
Ajd ne pametuj vidi se sve iz prilozenog daj reci sta nije istina da ti iznesem ja fakte sve,nemoj mislit da ti sve znas a drugi ne znaju a od pocetka su tu,sta bi sa zadnjim "vodjom" sto se sa ljubavi skida? Uglavnom ljudske nule su tu al da ne pametujemo javno na forumu,nego ti napisah posto vidim mi se remo a ti znas

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 24 jan 2019, 03:29

Ja koliko znam ovdje je zabranjeno o tribini, navijacima a posebno pominjati imena. A i ovaj kako se registrovao nema smislen post, samo spletke, prozivanja...
@mortem na tebe je red haha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 24 jan 2019, 03:31

slika
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 24 jan 2019, 03:35

belosevic28 je napisao/la:Ja koliko znam ovdje je zabranjeno o tribini, navijacima a posebno pominjati imena. A i ovaj kako se registrovao nema smislen post, samo spletke, prozivanja...
@mortem na tebe je red haha
Pa vi ste poceli o tome kako ste tukli satro nekoga po tribini i jel to kontas da ce ti to neko presutiti?
Eto neka banuje,najlakse tako sa neistomisljenicima.....lobotomija se nazire.

Izvini majke ti,nismo odavno od tebe procitali smislen post o Belmi i o Roku :D ja koliko znam da je spominjanje moderacije isto kaznjivo,a ti nastavi kmecati.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 24 jan 2019, 04:08

alenpitar je napisao/la:slika
Slika govori vise od 1000 rijeci . Vozdra ahbabu , @bihuzur . Bihuzuri li te ko ili ti bihuzuris druge ? :urnebes:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 24 jan 2019, 04:14

Dado Mis uzor generacijama.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 24 jan 2019, 04:16

Dado je 95 kod kina Radnik pokreno ponovo HZ ,imali smo svoju prostoriju tad.To sto ti ne znas oprastamo.ti.

To sto vi Dadu gledate sad kakav je to je dokaz da nemate pojma o zivotu.

Evo,haj da vidim koliko vas je islo u Jablanicu preko srpske Ilidze tad,koliko vas je bilo u Mostaru '98 kad ga je Gogalic zabio listici?

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 24 jan 2019, 04:47

Jesi dosadan.
ISTINA ZA VEDRANA!

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 24 jan 2019, 04:50

Lecler je napisao/la:Jesi dosadan.
Ah sta sad,ne mozes da svaris da nas ima ovdje stare skole ,da nismo since 2015 :o moras to prihvatiti svijetla obraza.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 24 jan 2019, 04:54

Hahaha gdje si stara školo nisam te prepozn'o.
ISTINA ZA VEDRANA!

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 24 jan 2019, 05:18

Samozdravlje je napisao/la:
alenpitar je napisao/la:slika
Slika govori vise od 1000 rijeci . Vozdra ahbabu , @bihuzur . Bihuzuri li te ko ili ti bihuzuris druge ? :urnebes:
Ova slika je ko jedan lijep roman, samo je treba znati procitati. Ali izgleda da ove mladje generacije izgleda radje citaju nesto drugo, pa da mogu pobili bi se na temi. :D A ja sam ti brate rodjen da bihuzurim sve oko sebe :mrgreen: Maksuz selam i pozdrav tebi i ostaloj staroj gardi. :bih:
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 24 jan 2019, 05:52

zagor1987 je napisao/la:
Ajd ne pametuj vidi se sve iz prilozenog daj reci sta nije istina da ti iznesem ja fakte sve,nemoj mislit da ti sve znas a drugi ne znaju a od pocetka su tu,sta bi sa zadnjim "vodjom" sto se sa ljubavi skida? Uglavnom ljudske nule su tu al da ne pametujemo javno na forumu,nego ti napisah posto vidim mi se remo a ti znas
Znam da Rusa i Campu niko nije udaro, a puno puta sam svjedok da su o trosku raje i jeli i pili i isli na gostovanja( to sto je Rus “spucan” 0-24 pa naleti na istog takvog negdje ili se usput do stadiona skoluta par puta niz stepenice pa dodje sav krvav to je dr par cipela)

Takodje znam da kad Muco baci 2 glave ta stara garda se pokolje oko toga ko kerovi i vas dvojica nekog za nekakav tal prpzivate, kad to vec radite nemojte da generalizujete, Hz su ispravne uvijek bile 100% , pojedinci u njima nisu
Mada i ti pojedinci su obrisali asfalt sa vama starom gardom ako cemo iskreno ;)
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 24 jan 2019, 06:37

Covjek koji krije svoj identitet proziva druge po imenu. Top.

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 24 jan 2019, 06:43

Pa reci imenom ko je uzimo pare od Muce?
Ja ti mogu pričati o Granovu recimo,kad je on davo lovu.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 24 jan 2019, 06:47

Ma ko zna da li je uopšte navijač sarajeva vidite da cijelo vrijeme zakuhava i služi se sa since 2015. Čime željovci prozivaju one njihove što navijaju otkad je hadzija miske tu.
ISTINA ZA VEDRANA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Laganini1986 i 7 gostiju.