Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Grand Slam
Šamara ih Rafa kao malu djecu. Niko se ne ibreti kao onomad kad je bilo riječ o jednom drugom igraču. Nisam još vidio da je neko napisao kako se čudi da čovjek sa 33 godine i načetim koljenima pravi ovakvu sprdnju na jednom GSu. I to podloga koja njemu kao ne odgovara. I ako je taj mit srušen godinama unazad.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
e moj fedex, oprosti se, molim te...ja ovo ne mogu vise trpiti, yebao li te ciciban, da te yebao..
Bolje sto je ispao nego da ga Nadal samara kao ovog malog.babino je napisao/la:e moj fedex, oprosti se, molim te...ja ovo ne mogu vise trpiti, yebao li te ciciban, da te yebao..
Tsitsipas kao i svi next gen igraci, samaraju ih ovi “vanzemaljci” kako hoce samo sto je Roger odsvirao svoje pa ne samara redovno kao prije.
Ovo je razlog zašto sam rekao da Fedja izbjegava Rafana. Isto bi mu se desilo. Kakav tenis, kakav sampion. 

Brutalno.
Mora ovo osvojit .Servis Nadala i agresivnost udaraca na nekom novom levelu.
Mora ovo osvojit .Servis Nadala i agresivnost udaraca na nekom novom levelu.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Šteta što Roger nije bio sposban proći ovog momčića. Pa da ga Rafa istuče ko očuh ženino dijete iz prvog braka. Već dvije godine bježi od njega kad je sezona šljake, a evo sad je počeo i na drugim podlogama. Svjestan da će ga ovaj stići vjerovatno po GS titulama. Pa makar da međusobni omjer ostane koliko toliko gledljiv.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Strasan Rafa
Grk je igrao odlicno u drugom setu ali ga je Rafa ukrotio kod prve break lopte kad ovaj nije savrseno servirao i to bi bilo to. Da se oslo u TB,ko zna u kakvom pravcu bi se mec odvijao. To je ono što je Federer trebao uraditi i tamo bi treci set bio vjerovatno rutiniranje. Ali njemu trebalo 20 break lopti.

Grk je igrao odlicno u drugom setu ali ga je Rafa ukrotio kod prve break lopte kad ovaj nije savrseno servirao i to bi bilo to. Da se oslo u TB,ko zna u kakvom pravcu bi se mec odvijao. To je ono što je Federer trebao uraditi i tamo bi treci set bio vjerovatno rutiniranje. Ali njemu trebalo 20 break lopti.
Bez izgubljenog seta Rafan.
E sad pitanje je ako Nole prođe na kojem ce nivou biti.
Kako god Nadal igrao,Nole uvijek tu pruzi max maxa tako da,Nadal nije favorit samo zbog toga skora,a i ovo je Noletov GS budemo vidli.
E sad pitanje je ako Nole prođe na kojem ce nivou biti.
Kako god Nadal igrao,Nole uvijek tu pruzi max maxa tako da,Nadal nije favorit samo zbog toga skora,a i ovo je Noletov GS budemo vidli.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- anonymousHD
- Kontakt:
Spektakl nas očekuje ako i Nole prođe u finale. Rafa igra brutalan tenis.
Pa ja ne znam sta ste vi ocekivali od Cicija.Frajer je haman protiv Federera spasio svih 12 brejk lopti sto haman vidjas jednom u pet godinaVGS je napisao/la:Bolje sto je ispao nego da ga Nadal samara kao ovog malog.babino je napisao/la:e moj fedex, oprosti se, molim te...ja ovo ne mogu vise trpiti, yebao li te ciciban, da te yebao..
Tsitsipas kao i svi next gen igraci, samaraju ih ovi “vanzemaljci” kako hoce samo sto je Roger odsvirao svoje pa ne samara redovno kao prije.

darker10 je napisao/la:Pa ja ne znam sta ste vi ocekivali od Cicija.Frajer je haman protiv Federera spasio svih 12 brejk lopti sto haman vidjas jednom u pet godinaVGS je napisao/la:Bolje sto je ispao nego da ga Nadal samara kao ovog malog.babino je napisao/la:e moj fedex, oprosti se, molim te...ja ovo ne mogu vise trpiti, yebao li te ciciban, da te yebao..
Tsitsipas kao i svi next gen igraci, samaraju ih ovi “vanzemaljci” kako hoce samo sto je Roger odsvirao svoje pa ne samara redovno kao prije.![]()
Jedino uz neku slicnu nafaku je mogao danas da bar pomuci Nadala.Malo me podsjeti na par godina unazad kad je Chung pobijedio Djokovica pa glatko izgubi od Federera.Steta opet sto Federer ne prodje.Gledali bi zasigurno interesantniji mec,nije Nadal bas toliko nadmocan na ovom turniru koliko se na ovom podforumu hoce pretpostavit.No za Federera je mislim svejedno ili ispao od Cicibana,Nadala ili izgubio u finalu.Poenta je u tome sto mislim da je Federer mogao preko Nadala u eventualnom duelu ovdje samo bi onda nemoguce bilo dobit i Djokovica u finalu.
Bi mogao Federer protiv Nadala ovdje nesto napravit. Uzet par gemova takoreci.
Pa dobro,to je tvoje misljenje.Krivo naravno,ali tvoje 

Nisam siguran da li je ovo dovoljno za Nola, ali je veoma dobro. Servirao nikad bolje nije, mnogo Rogerovskih gemova. Uvjeren sam da Nolo ima u sebi ogromne rezerve koje čuva za Rafu, i da će u finalu se povampiriti. A na ovom turniru u njegovom dvorištu Rafa nije favorit, koliko god forme dotičnih suprotno govorile.
Cicipas će biti veliki igrač.
Cicipas će biti veliki igrač.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
dobro tvoje je tacno sigurno.darker10 je napisao/la:Pa dobro,to je tvoje misljenje.Krivo naravno,ali tvoje

Pa zasigurno jeste tacno.Mislim da ce se dosta ljudi ovdje slozit da bi Federer imao sansu protiv Nadala ovdje.I ja sam mislim da bi vjerovatno izgubio,ali isto tako mislim da ce se vecina ljudi slozit da bi mu bar uzeo set il 2,a ne samo par gameova o kojima ti pricas ovdje.NadalRafa je napisao/la:dobro tvoje je tacno sigurno.darker10 je napisao/la:Pa dobro,to je tvoje misljenje.Krivo naravno,ali tvojeizgleda da ne gledamo isti turnir. Federer nema vise igru za vodeci dvojac. Tuzno al istinito, vrijeme prolazi.
Jos da napisem,Nadalu svaka cast.Veliki borac

Prijatelju napisao si da bi imao sanse u duelu i spominjes eventualno finale s Djokovicem sto znaci da si mislio da bi ga i dobio. A sad pises da bi uzeo set hh. Al svejedno Fed je ispao iako sam i ja vise bio za klasik naravno u polufinalu.darker10 je napisao/la:Pa zasigurno jeste tacno.Mislim da ce se dosta ljudi ovdje slozit da bi Federer imao sansu protiv Nadala ovdje.I ja sam mislim da bi vjerovatno izgubio,ali isto tako mislim da ce se vecina ljudi slozit da bi mu bar uzeo set il 2,a ne samo par gameova o kojima ti pricas ovdje.NadalRafa je napisao/la:dobro tvoje je tacno sigurno.darker10 je napisao/la:Pa dobro,to je tvoje misljenje.Krivo naravno,ali tvojeizgleda da ne gledamo isti turnir. Federer nema vise igru za vodeci dvojac. Tuzno al istinito, vrijeme prolazi.
Jos da napisem,Nadalu svaka cast.Veliki borac![]()
KAda Nadal igra na ovom nivou tenisa ni Federer u najboljim godinama i najboljoj formi mu ne moze nista to je vec vidjeno i dokazano nije sbb kbb. A pogotovo mu ne bi mogao ovaj Federer koji je ocigledno ostao u tenisu da trazi neki GS da se potrefi ala prosle godine AO pa da preko levata se docepa jos koje titule.darker10 je napisao/la:Pa ja ne znam sta ste vi ocekivali od Cicija.Frajer je haman protiv Federera spasio svih 12 brejk lopti sto haman vidjas jednom u pet godinaVGS je napisao/la:Bolje sto je ispao nego da ga Nadal samara kao ovog malog.babino je napisao/la:e moj fedex, oprosti se, molim te...ja ovo ne mogu vise trpiti, yebao li te ciciban, da te yebao..
Tsitsipas kao i svi next gen igraci, samaraju ih ovi “vanzemaljci” kako hoce samo sto je Roger odsvirao svoje pa ne samara redovno kao prije.![]()
Jedino uz neku slicnu nafaku je mogao danas da bar pomuci Nadala.Malo me podsjeti na par godina unazad kad je Chung pobijedio Djokovica pa glatko izgubi od Federera.Steta opet sto Federer ne prodje.Gledali bi zasigurno interesantniji mec,nije Nadal bas toliko nadmocan na ovom turniru koliko se na ovom podforumu hoce pretpostavit.No za Federera je mislim svejedno ili ispao od Cicibana,Nadala ili izgubio u finalu.Poenta je u tome sto mislim da je Federer mogao preko Nadala u eventualnom duelu ovdje samo bi onda nemoguce bilo dobit i Djokovica u finalu.
Sto se tice evidentnog finala protiv Nole, treba biti realan na AO pogotovo u finalu nijedan teniser u historiji ne bi bio favorit protiv Novaka, ovo je njegov turnir. Nije kao Nadal na sljaci i RG ali jeste haman blizu toga.. Dakle u najboljiu ruku sanse Nadala protiv Djokovica su 50-50, uostalom kao i uvijek u njihovim duelima kad su oba na nivou nijanse odlucuju.
Zadnja izmjena: japa, dana/u 24 jan 2019, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.
naravno. vidjećemo akobogda protiv noleta u finalu čija mačka crnu vunu prede kad mu preko puta stane čovjek koji ga se ne boji i kada te nadalove serve počnu stizati nazad još brže nego ih je ovaj opaučio. osim toga ne treba zaboraviti psihičku komponentu, nadal nije dobio AO već 10 godina!darker10 je napisao/la:Pa ja ne znam sta ste vi ocekivali od Cicija.Frajer je haman protiv Federera spasio svih 12 brejk lopti sto haman vidjas jednom u pet godinaVGS je napisao/la:Bolje sto je ispao nego da ga Nadal samara kao ovog malog.babino je napisao/la:e moj fedex, oprosti se, molim te...ja ovo ne mogu vise trpiti, yebao li te ciciban, da te yebao..
elem akobogda sa malo sreće mogli bi gledati vrhunski meč u nedjelju!
vjerovatno i obzirom na godine i za očekivati, ali to možemo sa sigurnošću reći tek kad se sastanu! nije roger vesla siso sve ove godine ..NadalRafa je napisao/la:dobro tvoje je tacno sigurno.darker10 je napisao/la:Pa dobro,to je tvoje misljenje.Krivo naravno,ali tvojeizgleda da ne gledamo isti turnir. Federer nema vise igru za vodeci dvojac. Tuzno al istinito, vrijeme prolazi.
Roger je itekako vesla sisao, lik je smecar koji pokusava da ulovi GS kad Djokovic i Nadal se ozlijede ili kad se oporavljaju pa nisu na 100%. Tu nastupa Fedja, siguran sam da je ovaj AO takav da bi mlatnuo i ovog Cicibana, ovi next gen igraci su smijesni otreso bi on njih da Nadal i Djokovic nisu igri siguran sam.
Koji generalni disrespekt prema jednom od najvecih sportista svih vremena.Znaci zbog vas ovakvih i ne vrijedi ulazit u neke konstruktivne rasprave ovdje.japa je napisao/la:Roger je itekako vesla sisao, lik je smecar koji pokusava da ulovi GS kad Djokovic i Nadal se ozlijede ili kad se oporavljaju pa nisu na 100%. Tu nastupa Fedja, siguran sam da je ovaj AO takav da bi mlatnuo i ovog Cicibana, ovi next gen igraci su smijesni otreso bi on njih da Nadal i Djokovic nisu igri siguran sam.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 2 gosta.