jel ovo igra izbacite uljeza? ako jeste, onda nije tesko.Frutek je napisao/la:Inter, Barca, Bayern, Chelsea-Paja je napisao/la:Naravno da nece, jer postoje tu dominantnije ekipe sa kojim se slabasni Real ne moze nositi!AjlaCR7 je napisao/la:I šta mislite o tome da li će Real osvojiti LP ove godine?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Sta ste ovo vi orgijali sinoc,15 strana ste ispisali jbt.
Sta jedno zensko uradi(a nije Lana
). 
Sta jedno zensko uradi(a nije Lana
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ja mislim da sam ja na vrijeme sinoc izletio odavde
vidim pisalo se sve i svasta, neka neka, samo da nije dosadno i monotono
vidim pisalo se sve i svasta, neka neka, samo da nije dosadno i monotono
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Sinoć je utakmica i film poslije nje me zeznuli da budem u to vrijeme ovdje, al izgleda da je bolje... 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Sexmachineboy
- Kontakt:
pa djeste raja imal koga od sinocnje ekipe(naravno sa ovim muskarcima-zenama ne pricam
)...
vidim ajlu ste otjerali svaka cast..
ovom muskarcu sa zenskog profila asli dosadilo pisati..

vidim ajlu ste otjerali svaka cast..
ovom muskarcu sa zenskog profila asli dosadilo pisati..
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- Megamon
- Kontakt:
Joj sada sam se napio one Torabijeve vode po prvi put,vjerujte odmah sam osjetio da mi trni stomak 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
I meni tako ujutro podočnjaic do zemlje, usta suha, glava boli a kad se napijem vodeMegamon je napisao/la:Joj sada sam se napio one Torabijeve vode po prvi put,vjerujte odmah sam osjetio da mi trni stomak
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Gdje nam je Ajla,usutila se 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ne razumjem kako neko u 21. vijeku moze vjerovat likovima poput tog Torabija. Ako vas nesto boli, eno vam doktori i rijesite probleme.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma mi kasnimo za svijetom 50 godinaCartman je napisao/la:Ne razumjem kako neko u 21. vijeku moze vjerovat likovima poput tog Torabija. Ako vas nesto boli, eno vam doktori i rijesite probleme.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Vjerovo bi i ti buraz da si bio prisutan kad dofati zenu kad zena pade,poce da se valja,vristi,kosa joj pocela otpadat stahota..hebo sve horore da vidis sceneCartman je napisao/la:Ne razumjem kako neko u 21. vijeku moze vjerovat likovima poput tog Torabija. Ako vas nesto boli, eno vam doktori i rijesite probleme.
U mojoj mahali ima djete rodilo se ko slijepo i bio kod ovoga i vratio se i dodje u granap i pokaza koju ce cokoladu
Znaci nije ubleha tek takva,normalno da nemoze pomoci dnevno 20 milja dusa ali nekome ce pomoci
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa nije sakatmiky_hz je napisao/la:Vjerovo bi i ti buraz da si bio prisutan kad dofati zenu kad zena pade,poce da se valja,vristi,kosa joj pocela otpadat stahota..hebo sve horore da vidis sceneCartman je napisao/la:Ne razumjem kako neko u 21. vijeku moze vjerovat likovima poput tog Torabija. Ako vas nesto boli, eno vam doktori i rijesite probleme.![]()
U mojoj mahali ima djete rodilo se ko slijepo i bio kod ovoga i vratio se i dodje u granap i pokaza koju ce cokoladu![]()
Znaci nije ubleha tek takva,normalno da nemoze pomoci dnevno 20 milja dusa ali nekome ce pomoci
Frutek je napisao/la:Pa nije sakatmiky_hz je napisao/la:Vjerovo bi i ti buraz da si bio prisutan kad dofati zenu kad zena pade,poce da se valja,vristi,kosa joj pocela otpadat stahota..hebo sve horore da vidis sceneCartman je napisao/la:Ne razumjem kako neko u 21. vijeku moze vjerovat likovima poput tog Torabija. Ako vas nesto boli, eno vam doktori i rijesite probleme.![]()
U mojoj mahali ima djete rodilo se ko slijepo i bio kod ovoga i vratio se i dodje u granap i pokaza koju ce cokoladu![]()
Znaci nije ubleha tek takva,normalno da nemoze pomoci dnevno 20 milja dusa ali nekome ce pomoci![]()
![]()
Nisi me razumio,kako ce on ko slijep pokazati sta hoce i kako ce vidjeti gdje je cokolada
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma sve je to uredu i takve stvari su moguce..al sa vjerskog aspekta se postavlja pitanje na koji nacin to radi,ili je stvarno od Allaha odabran i ima taj dar..ili je u dosluhu sa dzinima i sejtanima sto je takodjer moguce,pa otuda mu i sve te moci ...ako je ovo drugo..e onda nevalja
Al da ne pricam..svako svoje ima...jbg
Al da ne pricam..svako svoje ima...jbg
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ee pozz svima ma tu sam ja neg tko je zaptavo ta neka druga ajla taj lazni profil..harry_90 je napisao/la:Gdje nam je Ajla,usutila se
al et nije ni bitno..
Cristiano Ronaldo "7" <3-forever
<3Cesc Fabregas,Real Madrid,Arsenal<3
I love MUSIC!!!
I love MUSIC!!!
Ja se samo zajebavammiky_hz je napisao/la:Frutek je napisao/la:Pa nije sakatmiky_hz je napisao/la:
Vjerovo bi i ti buraz da si bio prisutan kad dofati zenu kad zena pade,poce da se valja,vristi,kosa joj pocela otpadat stahota..hebo sve horore da vidis scene![]()
Znaci nije ubleha tek takva,normalno da nemoze pomoci dnevno 20 milja dusa ali nekome ce pomoci![]()
![]()
Nisi me razumio,kako ce on ko slijep pokazati sta hoce i kako ce vidjeti gdje je cokolada
Evo malo crnog humora padoh sa stolice
Link 1 koji treba pauzirati na 28 sekundi:
Link 2
- Megamon
- Kontakt:
Lijep ti nik Ajlice a i ime mi se tvoje svidjaAjla-CR7 je napisao/la:ee pozz svima ma tu sam ja neg tko je zaptavo ta neka druga ajla taj lazni profil..harry_90 je napisao/la:Gdje nam je Ajla,usutila se![]()
![]()
al et nije ni bitno..![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Nek si ti nama dosla,sad ce raje na CHATAjla-CR7 je napisao/la:ee pozz svima ma tu sam ja neg tko je zaptavo ta neka druga ajla taj lazni profil..harry_90 je napisao/la:Gdje nam je Ajla,usutila se![]()
![]()
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
hahha znaci ja privlacim raju....harry_90 je napisao/la:Nek si ti nama dosla,sad ce raje na CHATAjla-CR7 je napisao/la:ee pozz svima ma tu sam ja neg tko je zaptavo ta neka druga ajla taj lazni profil..harry_90 je napisao/la:Gdje nam je Ajla,usutila se![]()
![]()
Cristiano Ronaldo "7" <3-forever
I love MUSIC!!!
I love MUSIC!!!
- Megamon
- Kontakt:
Ajla daj mi msn,samo nemoj reci da ti ide [email protected] 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.