Ko im svira...?Denchi je napisao/la:on i Boki se zajedno igrajuVanja8 je napisao/la:Igra li Aduka...?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ko im svira...?Denchi je napisao/la:on i Boki se zajedno igrajuVanja8 je napisao/la:Igra li Aduka...?
Ma nek je malo i sitan, ako zna lopte. Ja ne pamtim sitnijeg momka od Suljića u Sarajevu, pa je razbijao. Nadoći će, i Dulja se ono zadnje ljeto kod nas napuc'o k'o Terminator, a bio sav feminiziran do tad.Pitaristok je napisao/la:bas mi sad mai prica o ovom brazilcu, prico sa hadzijom, kazu da je zvijer u driblingu al je bas sitan
Naucit cemo mi portugalski, nece se on lako izvuci.ThrillerHz je napisao/la:Brazilac ako ostane nek ne uci bosanski, nije ni svjestan koliko je to bitno za njegov razvoj. Ako ga istok uzme na zub, a prezime mu je bas mastovito, mogao bi ga pritisak pojest
Hahahahaha tako je, istok nikad izdat neceBeton je napisao/la:Naucit cemo mi portugalski, nece se on lako izvuci.ThrillerHz je napisao/la:Brazilac ako ostane nek ne uci bosanski, nije ni svjestan koliko je to bitno za njegov razvoj. Ako ga istok uzme na zub, a prezime mu je bas mastovito, mogao bi ga pritisak pojest
Istok izdati ne zna!ledesma je napisao/la:Hahahahaha tako je, istok nikad izdat neceBeton je napisao/la:Naucit cemo mi portugalski, nece se on lako izvuci.ThrillerHz je napisao/la:Brazilac ako ostane nek ne uci bosanski, nije ni svjestan koliko je to bitno za njegov razvoj. Ako ga istok uzme na zub, a prezime mu je bas mastovito, mogao bi ga pritisak pojest
Musemić o statusu “Amerikanca” porijeklom iz BiH i Brazilca koji su na probi u Sarajevu
Fudbaleri Sarajeva danas će odigrati utakmicu sa Veležom te kompletirati hercegovačke pripreme pred povratak u Sarajevo, a nakon toga slijedi odlazak u Antaliju gdje će “Bordo” momci imati dosta bolje uslove za treniranje kako bi što spremniji dočekali proljetni dio prvenstva u Premijer ligi.
Sa Sarajevom u Čitluku treniraju Ado Jahić (21), bivši kadetski i juniorski reprezentativac BiH koji je u redove jesenskog prvaka na probu stigao nakon što se istaknuo na 4. Balkan Soccer Campu na Floridi i brazilski napadač Nathan Crepaldi da Cruz. Obojici je 21 godina. Njihova sudbina u Sarajevu još uvijek nije poznata.
“Oni su tu kratko, besmisleno je u ovom trenutku pričati o njima. Sada više radimo na tjelesnoj pripremljenosti, potrebno je da odigraju nekoliko utakmica pa da onda možemo donijeti objektivni sud. Međutim, neću jedino ja odlučivati o njihovom ostanku, već čitav stručni stožer sa koordinatorom sportskog segmenta Emirom Hadžićem”, izjavio je za “Dnevni list” Husref Musemić.
Medicinski tim Sarajeva zadovoljan je dosadašnjim dijelom priprema i što je sve prošlo bez ikakvih povreda. - Moram istaći da nismo imali težih povreda i nadam se da će tako biti i poslije današnje utakmice. Nadamo se da se niko neće povrijediti ni na utakmici. Nas u medicinskom timu bio je strah jer su bili loši vremenski uslovi, loši tereni, ali uspjeli smo se izvući do sada bez nekih velikih problema, rekao je Ismar Hadžibajrić, fizioterapeut Sarajeva, te dodao: - Moram pohvaliti ekipu. Atmosfera je vrhunska, momci stvarno rade odlično ovaj dio priprema. Pred Sarajevom je još utakmica sa Veležom danas, a nakon toga slijedi povratak u Sarajevo. - Mi ćemo sve raditi kao da je zvanična utakmica, a ne prijateljska. Vraćamo se zatim u Sarajevo, sljedeći dan je oporavak, zavisno koliko je ko igrao, tako da hvatamo normalan ritam.
http://citytvmostar.radiostream321.comFrancescoTotti je napisao/la:link za velez
link za velez
link za velez
link za velez
link za velez
link za velez
?????
posjeti link imaš dole lijevo video stream možeš na fullscreen razvućFrancescoTotti je napisao/la:sta ce mi radio bogati nisam u 1970. imal tv prijenos![]()
![]()
ma to care033ns je napisao/la:Kome treba link :
http://webtvonlive.com/europe/ba/city-televizija/
A evo i network stream za VLC :
http://78.129.184.15:33626/streaming/st ... 70425.m3u8
Pola najjače postave.BordoSarajevo je napisao/la:Rodjeni danas protiv Sarajeva (14h) igraju u sljedecem sastavu: Bobic - Bisevac, Zvonic, Marques, Mesanovic - Cosic - Vehabovic, Behram - Cvijanovic, Brandao, Fajic.
Za Sarajevo igraju: Kovacevic, Dupovac, Lazic, Hebibovic, Bekic, Crepulja, Jahic, Rahmanovic, Handzic, Tatar, Resic.