NK Zvijezda Gradačac

crvenobijeli
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la crvenobijeli » 24 jan 2019, 11:11

combe je napisao/la:Ova ekipa bi max.osvojila 6 bodova i pravac druga sjever.
Ako osvoje i bod bit ce dobro, ljudi nemogu sranja u pm.
Pa svi govore nek igraju nasa djeca.koja djeca.ajd nabroj mi i jedno dijete iz zvijezde da je nije ostavilo na cjedilu..evo zadnji prljaca, radit ce u vagneru za 750 km i branit u bosni za 300km..vise je imo u zvijezdi. Problem nase djece je sto misle da su igracine, nece da sjede na klupi, ev pr.himzo i saric,himzo je nas a saric sa strane, ko se bolje pokazo..a saric je sjedio na klupi u svom klubu stekao znanje iskustvo i sa 20 godina je odlican fudbaler.dok himzo sjedi na klupi 2 tekme odmah glumi nekog mangupa...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 24 jan 2019, 11:50

Pa sta bi ti na Prletovom mjestu??? Lik dobro postupio od fudbala i amaterski ugovora nema nista jer neide ti penziono ni nista a pitanje i dali ces pare dobit... ovako se kolko tolko osigurao za buducnost...

Ispravna odluka po meni... lako je nama nesto pametovat ljudi mora se zivit a od ovog naseg fudbala tanka vajda za zivota

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 24 jan 2019, 12:12

Kurcis se, radis sta hoce, izigravas balerinu, bojkotujes klub i onda kad ti ljudi pokazu da to ne moze, klepe te po dzepu, e onda si ti ugrozen i zrtveno janje, a ovi u klubu su smece :crazy: Ko nije naucio proslu sezonu nece nikad ni naucit kad je druzina na celu sa Sabicem prodala klub i navijace. A onda je navijacima bacena kost kako je uprava trgovala, nisu ni oni zlatni, al boljih nemamo trenutno. A da ove suzpenzije radi bilo koji drugi klub onda bi ovo bio pohvalan potez i sto se nasi ne ugledaju na to, al posto to rade nasi e onda je to tragedija :salut: s igracima samo treba drzat distancu :thumbup:

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 24 jan 2019, 12:55

Combe držiš predavanje kako se klub treba vodit idi dole druže uzmi klub i ti ga vodi sa 15000 mjesečno od toga imaš dva gostovanja svakog mjesec za bus po 1000 km znaci ostane ti 13000 od tih 13.000 moraš platiti spavanje po 1000 ostane ti 12000 radna zajednica 2000 ostane ti 10 000 u to moraš uklopit trenera 2000 ostane ti 8000 pa madjionicar ne može za to para Napravit ekipu da bude prva plus uz to tekući troškovi organizacija utakmice ti dvije utakmice u mjesecu kući koštaju 3000 km valja to ljudi moji obezbjedit nisi bio u klubu i ne znaš kako funkcionise ako ti možeš vodit klub evo rastjerati ćemo sve i bujrum. Pusti pametovanja ni oni prije sto su vodili klub za vrijeme Fadila uvjeravam te da nisu znali imali su budžet blizu 2 miliona i opet ništa, šta smo bili 4 mjesto klub je nekad koristio za pranje love i uzimanje a danas svi ti koji su imali korist ne vide taj klub. Prema tome puna podrška upravi jer mi bolje nemamo! Pustite i trenera vise igrače NEK rade imat ćemo kad pljuvat!
Pratite malo druge klubove koji imaju veću tradiciju od nas kako rade Bihać patnja do gašenja Itd. Nije jednostavno mi nismo zanimljivi jininvestitorima jer imalo dug od Milion poreskoj tako da treba održati klub do nekih boljih vremena. Svi sve znamo ovdje hajmo se organizirati i pomoći klubu na neki način volonterski umjesto pametovanja nešto konkretno

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 24 jan 2019, 13:10

E tu sam te ceko Spiskicu. Kako 15 000 mjesecno.
Kad je javno objavljeno da je opstina Zvijezdi odobrila budzet za ovu godinu u iznosu od 200 000 KM.
Pa neznam od kada je 200 000 podijeljeno sa 12 mjeseci(znaci da placas igrace cijelu godinu a neplacas ih sve svih 12 mjeseci) jednako 15 000. Ako ti je matematika strana kalkulator ljudino pa podijeli.
Drugo gostovanja ne ides uvijek na nocenje ides jednom u Krajinu i 3 puta u Hercegovinu znaci i tu odvadi.
Trece imas dvije utakmice mjesecno kuci valjda prodas nesto ulaznica(da je 2×200 x 5 KM =2000) ili se i tu slepaju ko ti da neplate.
Cetvrto zar nisi ti govorio da tvoja firma (i jos neke)daje odreden iznos godisnje. Sta je sa tim parama?

I peto i mozda ono najvaznije sta je sa predsjednikom i ostalim clanovima vesele druzine? Namaknul oni koji dinar ili se samo igraju menagera sa nasim/opstinskim parama. A po tvojoj racunici izgleda da je ovo drugo u pitanju.

I jos nesto da ti napomenem sta si ti meni pisao vezano za trenutnu upravu pred pocetak sezone. Kada su te sutnuli odozdo i pricali po carsiji da nece pustit da klub vode klosari poput tebe i tebi sl. Bas tim rijecima. Brzo si to zaboravio.

SMR187
Kontakt:

Post Postao/la SMR187 » 24 jan 2019, 13:53

Dok god ti je zivotni vrhunac pametovanje po forumu, nikad te niko nece shvatit ozbiljno. Zauvijek ces ostat onaj debil combe i to je to.
A ti glumi Teslu, izmisljaj toplu vodu i seri po forumu i nemoj slucajno da bi sta poduzeo s tim svojim idejama
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 24 jan 2019, 13:57

Combe je premator da bi svoje ideje mogao realizovati.... on samo hoce da fudbal u gradu bude opet ono sto je nekad bio i da necrkne sve... previse pljuje po drugim osobama to mu nevalja....ostalo ima dosta dobri stvari sto kaze...

Nemoze jednostavno da gleda propast a nemocan je ko i mi svi

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 24 jan 2019, 14:17

combe je napisao/la:E tu sam te ceko Spiskicu. Kako 15 000 mjesecno.
Kad je javno objavljeno da je opstina Zvijezdi odobrila budzet za ovu godinu u iznosu od 200 000 KM.
Pa neznam od kada je 200 000 podijeljeno sa 12 mjeseci(znaci da placas igrace cijelu godinu a neplacas ih sve svih 12 mjeseci) jednako 15 000. Ako ti je matematika strana kalkulator ljudino pa podijeli.
Drugo gostovanja ne ides uvijek na nocenje ides jednom u Krajinu i 3 puta u Hercegovinu znaci i tu odvadi.
Trece imas dvije utakmice mjesecno kuci valjda prodas nesto ulaznica(da je 2×200 x 5 KM =2000) ili se i tu slepaju ko ti da neplate.
Cetvrto zar nisi ti govorio da tvoja firma (i jos neke)daje odreden iznos godisnje. Sta je sa tim parama?

I peto i mozda ono najvaznije sta je sa predsjednikom i ostalim clanovima vesele druzine? Namaknul oni koji dinar ili se samo igraju menagera sa nasim/opstinskim parama. A po tvojoj racunici izgleda da je ovo drugo u pitanju.

I jos nesto da ti napomenem sta si ti meni pisao vezano za trenutnu upravu pred pocetak sezone. Kada su te sutnuli odozdo i pricali po carsiji da nece pustit da klub vode klosari poput tebe i tebi sl. Bas tim rijecima. Brzo si to zaboravio.
Eto neka je 200 000. Sta mislis jel ti Pisko nabrojao sve troskove kluba?

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 24 jan 2019, 14:31

Kapetan je napisao/la:

Nije. Ali nije ni sve prihode koji bi trebali biti. Svugdje u svijetu uprava sluzi da namakne odredeni iznos. Samo kod nas se igraju menadzera sa tih 200 hiljada. To i jest sustina svega. Sto od njih nema nikakvog hajra.

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 24 jan 2019, 14:31

Kapetan je napisao/la:

Pozdrav, pratim sta pišete, pa bi da kazem jednu stvar, mi u tesnju, tosk od opstine ima izmedju 50 i 60 hiljada na nivou godine, dok vidim vi pisete o nekih 200, možeš misliti koliko ljudi u tosku moraju raditi da skupe tih 200 pa tek dalje, troskova jeste puno, plate, kartoni, kotizacije al tih 200k plus ulaznice plus sponzori. U vas ispade klub nema sponzora po tim racunicama. Pozdrav iz Tesnja za Gradacac

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 24 jan 2019, 15:34

Pa i nema klub sponzora to su donacije i pozajmice

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 24 jan 2019, 15:59

Nakon Bristrica koji je otisao u Osijek Zvijezda je nazalost dozvolila da jos jedan extra perspektivan mladi igrac ode dalje....

Sinanovic u Etno Selu...

Pogledajte samo koje igrace Zvijezda napravi i oni se spakuju i cao...

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 24 jan 2019, 16:20

Kako objavise da Pecelj ostaje Dominantni se ne javlja. Haman je popeglo odnose sa njima i sad radi na dovodenju igraca. :o :o :oops:

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 24 jan 2019, 16:26

Strogo mu je zabranjeno pisat vise po forumu i odavat tajne... on nas vadi

spiska
Kontakt:

Post Postao/la spiska » 24 jan 2019, 16:35

Druze pogresno si ti neke stvari shvatio jer mislis da si najpamtniji ja sam klosar koji je nalazio i imao plan i sponzore iza ledja i velika je obaveza voditi Zvijezdu niko od radne grupe nase nije puco da bude alfa i omega i uvjek smo tu da pomognemo drugo moja firma nije ove godine sponzor Zvijezdi iz više razloga, treće ja se ne sljepam imam po par godisnjih to što ti pričaš okači macku o rep, a evo pozivam te ja sam uvjek spreman uci u klub i pomoci volonterski naci 5- 10 000km za sezonu uvjek mogu vjeruj mi hajde ti da vidim šta mozes. Sto se tiče troskova imas kotizacije oko 20 000 km plus na to dodaj kartona jedno 5000 plus 2000 svake godine akreditacije licence i ostale gluposti. Odrzvanje ili ne odrzavanje terena.. Svima vama ponavljam imali ste skupštinu trebali ste doci pametovat, znam combe da si bio na skupstini i non stop nesto kenjas i pametujes po kafama ali nikako da ustnes i javno ne pljunes na ljude nego samo po forumu se krijes ko pacov.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 24 jan 2019, 17:50

Nisam ti ja rekao da si klosar nego ti sto ih branis. Toliku vjeru imaju u tvoje sposobnosti i tebe kao osobu. Ja te samo napominjem sta si meni pisao protiv ljudi koji su trenutno u upravi. Ti se okreces kako vjetar puse i to ti nevalja a ti sad kako hoces.
A vama svima ako je ovo OK onda i vi niste normalni. Gore od ovog moze samo biti kljuc u bravu a mozda je i to bolje nego gledat ovu sramotu. :thumbdown: :salut:

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 24 jan 2019, 18:09

combe je napisao/la:Nisam ti ja rekao da si klosar nego ti sto ih branis. Toliku vjeru imaju u tvoje sposobnosti i tebe kao osobu. Ja te samo napominjem sta si meni pisao protiv ljudi koji su trenutno u upravi. Ti se okreces kako vjetar puse i to ti nevalja a ti sad kako hoces.
A vama svima ako je ovo OK onda i vi niste normalni. Gore od ovog moze samo biti kljuc u bravu a mozda je i to bolje nego gledat ovu sramotu. :thumbdown: :salut:
Oooo sta ima prosvijetljeni? Da mozda nemamo problema sa egom?

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 24 jan 2019, 19:14

https://gradacackiglas.com/2019/01/24/z ... -gradacac/

Dobili smo generalnog sponzora idu bolji dani....

Dobro je... radi se radi... svaka cast...

fender13
Kontakt:

Post Postao/la fender13 » 24 jan 2019, 19:41

Bravo bravo :clap:

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 24 jan 2019, 19:46

Odsad registracija kod novog jare ako daje na rate :P

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []