Ma opcenito niko se nije kako treba sastavio s loptom, sto je u neku ruku i razumljivo, noge su preteske.MortemHz je napisao/la:Ja sam ga dva puta vidio s loptom pa eto..Historicar je napisao/la:Kakav je bio taj mali amerikanac Jahić ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Tanak, i što je imao lopti, prod'o ih je.Historicar je napisao/la:Kakav je bio taj mali amerikanac Jahić ?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma ne treba se gledat prva utakmica nikad. Iz teretane izašli, ja mislim da se njima ne hoda, a ne trči.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Osjetilo se neigranje omalenog Radovca,3-2 bi izgubili da je igrao.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- AlfredNobel
- Kontakt:
Morao bi mu Husref raspuhat šnjuru da dođe sebi.miky_hz je napisao/la:Osjetilo se neigranje omalenog Radovca,3-2 bi izgubili da je igrao.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Katastrofa! Sramota za klub, sve to treba rastjerat.
Povraca mi se fuj fuj fuj
Husrefe odlazi
Povraca mi se fuj fuj fuj
Husrefe odlazi
ZZ
Dobro je ovo sve. Bolje sad nego u ligi. Jedva cekam Velez u premier ligi. Stasali su odavno. Konkurisali bi za Europu 100%.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Bez obzira sto je prijateljska i sto im je ovo nakon 200 dana prva utakmica, nisam zadovoljan i za mene je ovo bezobrazluk.
Ponizavajuce je izgubit od ovakvog veleza. Husrefe uzmi pritku i zajmi ih sad dole u turskoj da pisaju bjela krvna zrnca.
Kako je srbin igro i onaj poluamater iz USA, ili ga je vec husref sutno punim.
Sretan ti rodendan NAJVECA LEGENDO FK SARAJEVA
Ponizavajuce je izgubit od ovakvog veleza. Husrefe uzmi pritku i zajmi ih sad dole u turskoj da pisaju bjela krvna zrnca.
Hahahah Velez nikad jaci a komentar ti je kao visPitar6785 je napisao/la:Bez obzira sto je prijateljska i sto im je ovo nakon 200 dana prva utakmica, nisam zadovoljan i za mene je ovo bezobrazluk.
eto ga još kontra Olimpika 30.01. prije turskeTrener Bordo sastava Husref Musemić je nakon utakmice rekao da ga nije interesovao rezultat u ovom susretu jer su još uvijek u pripremnom periodu. - Izuzetno dobra pripremna utakmica, jedna od šest koje ćemo odigrati tako da je normalno da svaka utakmica nešto pokaže. Mi smo možda malo i umorni što nema opravdanja. Nije nas ni interesovao rezultat u ovoj utakmici tako da još smo uvijek u pripremnom periodu. Ništa mi ne bi značilo da smo pobijedili, idemo dalje, idemo da radimo i da se pripremamo, rekao je Musemić i dodao: - Vraćamo se u Sarajevo, bićemo šest-sedam dana u Sarajevu onda idemo u Antaliju. Odigraćemo 30. januara protiv Olimpika, u Antaliji ćemo odigrati još četiri utakmice i to je to.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja bih volio da prije pocetka sezone odigramo prijateljsku sa Atalantom. Da nas poderu 8:0. Da se forum opet vrati **** majki Husrefu, upravi i igracima. Da u Tuzlu ode 80 hordi a ana Kosevu da nas milja ipo. Tad bih bio siguran da uzimamo tizulu.
ajd Husika na golubarnik ganola...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Imal gdje gol Rahmanovica?
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
https://streamable.com/tppffSkojevska je napisao/la:Imal gdje gol Rahmanovica?
Veze ti nemaš.Pitar6785 je napisao/la:Bez obzira sto je prijateljska i sto im je ovo nakon 200 dana prva utakmica, nisam zadovoljan i za mene je ovo bezobrazluk.
Protiv Veleža u Mostaru je uvijek bilo teško, bila to prijateljska ili liga. Malo više poštovanja prema jednom velikanu kao što je Velež. Da malo bolje pratiš, znao bi da je trenutni Velež bolji od pola lige.
Velež u kupu bio egal s nama, za nijansu i bolji, čuj "od ovakvog Veleža".Memara je napisao/la:Veze ti nemaš.Pitar6785 je napisao/la:Bez obzira sto je prijateljska i sto im je ovo nakon 200 dana prva utakmica, nisam zadovoljan i za mene je ovo bezobrazluk.
Protiv Veleža u Mostaru je uvijek bilo teško, bila to prijateljska ili liga. Malo više poštovanja prema jednom velikanu kao što je Velež. Da malo bolje pratiš, znao bi da je trenutni Velež bolji od pola lige.
Yebo me svak ako ne bi bili u Premijer ligi u top 6.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ljudino tog veleza prije 5 mjeseci iskara sisa iz tuzle gdje taj bratunac city, mi objedljivo prvi u ligi (da nas pasce begicevo nepokrade u mostaru) bili bi na +8 sad, velez prvi u drugoj ligi i sad mi neko govori da je eto realno izgubit. Ovakve se utakmice moraju uzimat, al problem je sto picke nisu se pridrzavale uputa na pauzi vjerovatno je 57 i snjura bila preca.
Velez mi je drag klub voliobi da SARAJEVO 300 godina zaredom bude prvak a VELEZ drugi, al ovo je drugo ligas koji je nakanto ubjedljivo naj jacu ekipu u drzavi.
Tesko mi je prihvatit poraz posebno na ASIMOV rodendan znacil vam to ista
Velez mi je drag klub voliobi da SARAJEVO 300 godina zaredom bude prvak a VELEZ drugi, al ovo je drugo ligas koji je nakanto ubjedljivo naj jacu ekipu u drzavi.
Tesko mi je prihvatit poraz posebno na ASIMOV rodendan znacil vam to ista
- AlfredNobel
- Kontakt: