FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Prijateljska je legendo.. drugi igrači igrali
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bravo budi ponosan na poraz u oba poluvremena od drugoligasa.AlfredNobel je napisao/la:Ma ti si glupan.
Ne vrijedaj, ako nemozes citat imas ignor
Ja se izvinjavam na upadici, ali moram odgovoriti na komentar iznad da nas je sisoje 'iskarao' prosle sezone..
To nije uopste tacno, cak sta vise, u obje utakmice protiv nas su izgubili, nego su sve zivo kupili, a mi nismo bili spremni infrastrukturno, financijski za iskorak u PL. Oducavali smo preplaćene veterane od nogometa..
Toliko.. uzivajte momci, sve najbolje..
To nije uopste tacno, cak sta vise, u obje utakmice protiv nas su izgubili, nego su sve zivo kupili, a mi nismo bili spremni infrastrukturno, financijski za iskorak u PL. Oducavali smo preplaćene veterane od nogometa..
Toliko.. uzivajte momci, sve najbolje..
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Morta brate ti poznajes fudbal ovo SARAJEVO mora uzet da rahmetli kelly i hase igraju iz groba, mora jer ako zelimo bit barcelona BOSNE ovo se mora uzet sa Juniorima, a igralismo sa 60% prvo timcima i u prvom i drugom poluvremenu pa su nas u oba poluvremena uzeli.
Al ovo je dokaz da nisu radili sto su in treneri naredi dok su bili na pauzi, pa sad kad ih je his stegonovi 10 dana nemogu da hodaju i pobjede drugoligasa
Al ovo je dokaz da nisu radili sto su in treneri naredi dok su bili na pauzi, pa sad kad ih je his stegonovi 10 dana nemogu da hodaju i pobjede drugoligasa
Morta brate ti poznajes fudbal ovo SARAJEVO mora uzet da rahmetli kelly i hase igraju iz groba, mora jer ako zelimo bit barcelona BOSNE ovo se mora uzet sa Juniorima, a igralismo sa 60% prvo timcima i u prvom i drugom poluvremenu pa su nas u oba poluvremena uzeli.
Ne vjerujem da je nesto lose mislio. Malo Pitar to drugacije iznese
Povuce ga, jbga jace od njega, znam kako je. Iskreno jest upravu, da smo lose odigrali tekmu, treba kritikovat, a i hvalit. Ovaj put kritikovat jer smo primili 3 komada, a dali 1. Ja kolko vidim da nisu jos ni 70% glavom na pripremama, to ne valja. Neki su trenirali i znaju kako su teske noge na pripremama kad se radi samo na fizickoj bazi, pa onda tekma, al ne smije to njima biti izgovor sto su lose odigrali. Po meni su trebali jos dvije odigrati u Sarajevu pa onda one u Turskoj. Ne volim kad gubimo ni u prijateljskim pripremnim, djaba ba
Pitar6785 je napisao/la:Bravo budi ponosan na poraz u oba poluvremena od drugoligasa.AlfredNobel je napisao/la:Ma ti si glupan.
Ne vrijedaj, ako nemozes citat imas ignor
ne zna on bez vrijeđanja, s kravama rasto momak
šta bi da smo ko:
https://sportsport.ba/fudbal/nk-siroki- ... vci/304122
trećeligaš
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ljudino, mi nismo Barselona Bosne. Možda nekad i postanemo al sad nismo. U zadnjih deset godina smo treći klub u BiH po domaćim uspjesima, po evropskim dostignućima smo najbolji, al ova bahatost i piš.anje po drugim radi jedne odlične polusezone će nam doći glave.
Samo zamislite scenarij u kojem ne osvajamo titulu, a već su mnogi poletjeli i kaparisali mjesto ispred Vječne. Pet bodova nije 50, imamo i mi slabosti, sad su tereni loši, ne daj Bože povrede nekog bitnog, Merso po tradiciji neće meda moći... Polahko, ne treba srljat.
Samo zamislite scenarij u kojem ne osvajamo titulu, a već su mnogi poletjeli i kaparisali mjesto ispred Vječne. Pet bodova nije 50, imamo i mi slabosti, sad su tereni loši, ne daj Bože povrede nekog bitnog, Merso po tradiciji neće meda moći... Polahko, ne treba srljat.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja još veći glupan što komentarišem ovo..
@Denchi
Joj ebem li ti miša provokatorskog..
@Denchi
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Raspadamo se, Husrefe odlazi!
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Sramota je izgubiti 3-1, a biti prvak, ali eto pogledat ćemo im kroz prste.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Samo se sjetimo proslih sezona budemo dobri u pripremnim utakmica i kada podje liga zakažemo.
Zato sad bih volio da svaku pripremnu utakmicu izgubimo a da drugu polusezonu nastavimo kako smo završili prvu, pobjedama..

Zato sad bih volio da svaku pripremnu utakmicu izgubimo a da drugu polusezonu nastavimo kako smo završili prvu, pobjedama..
Bordo bijeli za život cijeli!!
Nismo još prvaci. :/KrajisnikBosnjak je napisao/la:Sramota je izgubiti 3-1, a biti prvak, ali eto pogledat ćemo im kroz prste.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ok ali pod jedan Velež je trenutno jači od pola naše lige, oni ponižavaju protivnike dole. Drugo, ovo je njima treća utakmica zaredom a našima je bila prva iz teretane još smo i gostovali a oni su kući igrali, tad si uvijek slabiji jer nisi uigran pa smo mixali igrače.Pitar6785 je napisao/la:Morta brate ti poznajes fudbal ovo SARAJEVO mora uzet da rahmetli kelly i hase igraju iz groba, mora jer ako zelimo bit barcelona BOSNE ovo se mora uzet sa Juniorima, a igralismo sa 60% prvo timcima i u prvom i drugom poluvremenu pa su nas u oba poluvremena uzeli.
Mi smo dobili 2:0 učesnika grupne faze lige prvaka pa nema od koga nismo izgubili te godine u bosanskoj ligi, jednostavno rezultat nije važan plus se niko i ne trudi.
Mozda je problem u tome sto on nika nista nije igrao!?Denchi je napisao/la:kao da nikad dosad nije igrao zadnjeg veznog ili uradio defanzivni rad/trk...Historicar je napisao/la:Kakav je bio taj mali amerikanac Jahić ?
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
nisam slago ništa brzo ti izleti uvreda...AlfredNobel je napisao/la: @Denchi
eh taman tako je i igro, ali dres taze za njeg urađen, tačno se vidi da će ostat....jbt Crepulja igro sa preljepljenim kad je doš'o al ovaj zizu glajnc dobi nije po sata u Sarajevu bio...alenpitar je napisao/la: Mozda je problem u tome sto on nika nista nije igrao!?
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 24 jan 2019, 17:13, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da se bavi fudbalom možda bi i uradio, a?alenpitar je napisao/la:Mozda je problem u tome sto on nika nista nije igrao!?Denchi je napisao/la:kao da nikad dosad nije igrao zadnjeg veznog ili uradio defanzivni rad/trk...Historicar je napisao/la:Kakav je bio taj mali amerikanac Jahić ?
Zapo husrefu za oko u USA

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Jedva čekam ove utakmice Sarajeva na Areni... Valjda se popravi igra. 
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
možda bukvalnoalenpitar je napisao/la:Zapo husrefu za oko u USA![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.