aha...Megamon je napisao/la:Ajla hoces samnom u setnju da provodam svoju pudlicu?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Cristiano Ronaldo "7" <3-forever
<3Cesc Fabregas,Real Madrid,Arsenal<3
I love MUSIC!!!
I love MUSIC!!!
hhah pa neznam mozda a mozda i ne...Samo F.K.S !! je napisao/la:Ne vjerujem da si starija od mene![]()
imas li vise od 13 ?
I love MUSIC!!!
I love MUSIC!!!
Kao sto rekoh....Devil je napisao/la:Nemoj keve ti ako je ti budes uvodio ja cu samo slati pp.Samo F.K.S !! je napisao/la:Reci meni moze i na pm uvescu te u svijet spamanja![]()
Mrzi me da ti odgovaram.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Hahahahahahahahhahahhahahahahahhahahaha giganteT-MAC je napisao/la:aha..sad vjerujem..al ima jedna izreka..![]()
ljubav ne poznaje granice...ali zato poznaje policija.......ciao....
Ajla ovo su ti sve starohani ovde jedino sam ja mlado meso mozda cemo se slagat ali prvo reci imas li vise od 13 ?
Devile tebe stalno nesto mrzi covjece
- Megamon
- Kontakt:
@Samo FKS
prepustam ti Ajlicu jer je ona premlada za mene,taman sada mozete zajedno skupljati cetinare za herbar
prepustam ti Ajlicu jer je ona premlada za mene,taman sada mozete zajedno skupljati cetinare za herbar
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
hahahha pa mozda nezz a koji ti je msn i facenook....Samo F.K.S !! je napisao/la:Hahahahahahahahhahahhahahahahahhahahaha giganteT-MAC je napisao/la:aha..sad vjerujem..al ima jedna izreka..![]()
ljubav ne poznaje granice...ali zato poznaje policija.......ciao....
![]()
Ajla ovo su ti sve starohani ovde jedino sam ja mlado meso mozda cemo se slagat ali prvo reci imas li vise od 13 ?
Devile tebe stalno nesto mrzi covjece
I love MUSIC!!!
I love MUSIC!!!
Eto sad ste se uvjerili da je zensko,a ne ko sinoc mislili da vas neki forumas zahebava,jos su neki mene poceli napadat da sam ja taj
sramota
sad ste se uvjerili da nisam ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Devile haveru moj evo jedna za tebe
Prava ciganska...
[youtube][/youtube]
Prava ciganska...
[youtube][/youtube]
et nek je se i ta misterija rijesila hahah...eee bas mi te zao...hahahahaharry_90 je napisao/la:Eto sad ste se uvjerili da je zensko,a ne ko sinoc mislili da vas neki forumas zahebava,jos su neki mene poceli napadat da sam ja tajsramota
I love MUSIC!!!
I love MUSIC!!!
- legenda reala
- Kontakt:
a ko je ,sumnjiv si mi ,ma sigurno je onaj sexmašinaharry_90 je napisao/la:Eto sad ste se uvjerili da je zensko,a ne ko sinoc mislili da vas neki forumas zahebava,jos su neki mene poceli napadat da sam ja tajsramota
e danas ja propusta ,a bilo svašta zanimljivo na forumu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
To oko moje.Samo F.K.S !! je napisao/la:Devile haveru moj evo jedna za tebe
Prava ciganska...
[youtube][/youtube]
Evo i za tebe jedna.
[youtube][/youtube]
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Prelistat ce on koju stranicu,pa ce je napadat jos kad vidi fb profil,ima da joj posalje zahtjev za frendalegenda reala je napisao/la:a ko je ,sumnjiv si mi ,ma sigurno je onaj sexmašinaharry_90 je napisao/la:Eto sad ste se uvjerili da je zensko,a ne ko sinoc mislili da vas neki forumas zahebava,jos su neki mene poceli napadat da sam ja tajsramota
e danas ja propusta ,a bilo svašta zanimljivo na forumu
Dobro je da si im pokazala ko siAjla-CR7 je napisao/la:et nek je se i ta misterija rijesila hahah...eee bas mi te zao...hahahahaharry_90 je napisao/la:Eto sad ste se uvjerili da je zensko,a ne ko sinoc mislili da vas neki forumas zahebava,jos su neki mene poceli napadat da sam ja tajsramota
![]()
et drago mi je da sam ti pomogla hahah...harry_90 je napisao/la:Prelistat ce on koju stranicu,pa ce je napadat jos kad vidi fb profil,ima da joj posalje zahtjev za frendalegenda reala je napisao/la:a ko je ,sumnjiv si mi ,ma sigurno je onaj sexmašinaharry_90 je napisao/la:Eto sad ste se uvjerili da je zensko,a ne ko sinoc mislili da vas neki forumas zahebava,jos su neki mene poceli napadat da sam ja tajsramota
e danas ja propusta ,a bilo svašta zanimljivo na forumu![]()
Dobro je da si im pokazala ko siAjla-CR7 je napisao/la:et nek je se i ta misterija rijesila hahah...eee bas mi te zao...hahahahaharry_90 je napisao/la:Eto sad ste se uvjerili da je zensko,a ne ko sinoc mislili da vas neki forumas zahebava,jos su neki mene poceli napadat da sam ja tajsramota
![]()
sad ce prestat mislit da sam ja
![]()
I love MUSIC!!!
I love MUSIC!!!
onaj..mogao si ovako bar nekom reci...il sapnuti..harry_90 je napisao/la:Eto sad ste se uvjerili da je zensko,a ne ko sinoc mislili da vas neki forumas zahebava,jos su neki mene poceli napadat da sam ja tajsramota
meni se neide u celiju..a ovako mlad...odo brisat svoje postove od sinoc...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Povrijedili ste me sinoc,nisam oka sklopioT-MAC je napisao/la:onaj..mogao si ovako bar nekom reci...il sapnuti..harry_90 je napisao/la:Eto sad ste se uvjerili da je zensko,a ne ko sinoc mislili da vas neki forumas zahebava,jos su neki mene poceli napadat da sam ja tajsramota
![]()
meni se neide u celiju..a ovako mlad...odo brisat svoje postove od sinoc...
Ajla, ne daj se
Zadnjih 10 strana je o tebi, ne mogu sve citati al' izgleda bilo je veselo.
Nemoj ti trositi vrijeme na ovaj chat, za Real navijas (ok zbog onog pe.dera, al' pokusacu postovati to
)
imas njihovu temu, nadam se da ces pisati kvalitetne postove..
Welcome i nemoj brzo pobjeci iz ove ludare.
Nemoj ti trositi vrijeme na ovaj chat, za Real navijas (ok zbog onog pe.dera, al' pokusacu postovati to
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
- legenda reala
- Kontakt:
a šta će u zatvoru kad mu ispadne sapun kad se bude kupaoharry_90 je napisao/la:Povrijedili ste me sinoc,nisam oka sklopioT-MAC je napisao/la:onaj..mogao si ovako bar nekom reci...il sapnuti..harry_90 je napisao/la:Eto sad ste se uvjerili da je zensko,a ne ko sinoc mislili da vas neki forumas zahebava,jos su neki mene poceli napadat da sam ja tajsramota
![]()
meni se neide u celiju..a ovako mlad...odo brisat svoje postove od sinoc...neces ni na fax kako si krenuo
sta fali u zatvoru,ne radis,imas jesti,piti ko hadzija
i zatvor je za ljude ..
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
hmmm **** to nije lijepo od tebe...Lily je napisao/la:Ajla, ne daj se![]()
Nemoj ti trositi vrijeme na ovaj chat, za Real navijas (ok zbog onog pe.dera, al' pokusacu postovati to)
a komentarisat cu ja svasta ali samo malo da se uhodam i tak posto sam se tek sinoc prijavila...
I love MUSIC!!!
I love MUSIC!!!
Taman za koji mjesec ce ovo biti i ilegalnoMegamon je napisao/la:@Samo FKS
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
...Frutek je napisao/la:Taman za koji mjesec ce ovo biti i ilegalnoMegamon je napisao/la:@Samo FKS
prepustam ti Ajlicu jer je ona premlada za mene,taman sada mozete zajedno skupljati cetinare za herbar![]()
![]()
I love MUSIC!!!
I love MUSIC!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.