Ma 30 najmanje. Kakvih 22-23!? To je malo.Elpipita je napisao/la:Jel se moze ustanoviti konačno da je Federer lazni GOAT ? nesto kao Jordan u kosarci ?
Cim se Nadal pojavio na velikoj sceni osvajanje Grand Slamova se smanjilo za 10 puta, da ne pricam o Novaku.
Za mene je Djokovic apsolutni broj 1 ikada, a vjerujem da do kraja karijere ide do 22-23 GS..
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
nema sanse za 30, ali vjerujem da osvaja 22 sigurno, to je jos 8 grand slamova, a sad kad nema konkurencije osim rovitog nadala ide to laganoMancini je napisao/la:Ma 30 najmanje. Kakvih 22-23!? To je malo.Elpipita je napisao/la:Jel se moze ustanoviti konačno da je Federer lazni GOAT ? nesto kao Jordan u kosarci ?
Cim se Nadal pojavio na velikoj sceni osvajanje Grand Slamova se smanjilo za 10 puta, da ne pricam o Novaku.
Za mene je Djokovic apsolutni broj 1 ikada, a vjerujem da do kraja karijere ide do 22-23 GS..
dedica bi se trebao penzionisati prije nego sto ode ispod dzumhura na atp listi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nećemo se koristiti nazivima smećar, gaćevaditelj i slično, pokrećemo onda nepotrebne teme, rasprave i tako. Nekome smeta, nekome ne.Effenberg je napisao/la:E svaka cast majstore ovo sto si reko. Iako kad sam ti cito post sam vec bio pod predrasudom zbog avatara omiljenog ti gacevaditelja al sto jes jes posteno si reko.NadalRafa je napisao/la:Ne kontam sto bi se branilo da se na tako neko bockanje izmedju navijaca neki igrac nazovem smecar gacevaditelj i tako to. Meni je to sve smjesno i gotiva, sto ne znaci da to neko stvarno misli.
Samo jos ostane da ga Nole preslusa i za nekih 36h tek ce da krene prava zayebancija.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
izvrstan prvi set, odavno nisam gledo bolji ženski meč ... ok, odavno nisam ni gledo ženski meč 
Strasna je Osakajestamaji je napisao/la:izvrstan prvi set, odavno nisam gledo bolji ženski meč ... ok, odavno nisam ni gledo ženski meč
obje igraju strašno
Istina, ali od ovih mladjih mi je Osaka definitivno najdraza pa bi volio da osvojijestamaji je napisao/la:obje igraju strašno
Osaka je pored talenta i vrhunski atleta, najbliže Sereni sto se pojavilo. Kvitova je odlicna, talentovana, ali Osaka je nivo iznad i zasluzeno ide na novi GS. Fizička razlika je znacajna i ona ce omogućiti Osakinu dominaciju u zenskom tenisu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- LlullSergio
- Kontakt:
Ubi Osaka
Još je generalno normalna cura,bas prizemna,ima Elena ta da bude jedna od omiljenijih sportašica.
Nego ko je prije Serene zadnji vezao dva GS kod žena ?
Još je generalno normalna cura,bas prizemna,ima Elena ta da bude jedna od omiljenijih sportašica.
Nego ko je prije Serene zadnji vezao dva GS kod žena ?
- LlullSergio
- Kontakt:
Uuu majku ti kako se vrati ova 
- LlullSergio
- Kontakt:
Auuu kako se cura sjeba.
veliki meč, sad će biti interesantno vidjeti koliko će se japanka sabrati
To je šampionski mentalitet. Svaka čast Petra.
- LlullSergio
- Kontakt:
Igra i Petra sjajno
Opet spasi 3 uzastopne Break lopte koje su imale težinu meč lopti.
Opet spasi 3 uzastopne Break lopte koje su imale težinu meč lopti.
kiša 
to je prednost lavera i podloge, zatvoriš krov začas, teren nije klizav, idemo dalje!
odma se sjetim federer-soderling, igrali su cijeli treći set po kiši
to je prednost lavera i podloge, zatvoriš krov začas, teren nije klizav, idemo dalje!
odma se sjetim federer-soderling, igrali su cijeli treći set po kiši
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 26 jan 2019, 12:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Kim je vezala USO 2010. sa AO 2011.LlullSergio je napisao/la: Nego ko je prije Serene zadnji vezao dva GS kod žena ?
Osaka je pravo moćna, raznosi.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- LlullSergio
- Kontakt:
Bravo mala 
Bravo Naomi 
osaka ima jako visok plafon, ali nema još konstantnost koju je serena imala godinama. kad i to uspije biće je jako teško dobiti!
kvitova je prva klasa, nema priče.genijalno je da se uspjela vratiti!
strašan meč
kvitova je prva klasa, nema priče.genijalno je da se uspjela vratiti!
strašan meč
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.