FK Mladost DK
- L' Imperator
- Kontakt:
Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
Vjerovatno će Vehab biti njegova zamjena. Znači, zadovoljili svi ovi koji su na probi?
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
O ovom Ayyildizu se ne može gotovo ništa naći. Možda je bolje da se prilika dala Dragutinoviću, Biberu i Hrustanoviću, al' eto, vjerovat ćemo Zildžoviću i Mušiji.
#samoRudar #zauvijek
Da li neko ima informacije o Nemanji Nikoliću?Dečko je pozvan na probu u Šahtar,provjerena informacija,pa me interesuje da li je došlo do realizacije transvera?pozdrav
- ASD
- Kontakt:
Gdje ide Gianni Mladina?
Edit: Australija.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Koji je razlog dolaska ovog golmana?ASD je napisao/la:Gdje ide Gianni Mladina?
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- ASD
- Kontakt:
Dolaska ili odlaska?FKMLADOSTDK je napisao/la:Koji je razlog dolaska ovog golmana?ASD je napisao/la:Gdje ide Gianni Mladina?
Uz duzno postovanje i respect prema vama al ovaj Muslimovic je sve samo nije pojacanje
Ma ovaj će biti treća opcija za napad ako se desi da Guzina ili Atajic budu povrijeđeni ili kartonirani. Tako da je doveden samo radi širine jer su Pandža i Mujagic napustili klub.DV1989 je napisao/la:Uz duzno postovanje i respect prema vama al ovaj Muslimovic je sve samo nije pojacanje
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ma nisam znao da je Mladina bio igrač Mladosti, uz dužno poštovanje prvi put čujem za njega.ASD je napisao/la:Dolaska ili odlaska?FKMLADOSTDK je napisao/la:Koji je razlog dolaska ovog golmana?ASD je napisao/la:Gdje ide Gianni Mladina?
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- ASD
- Kontakt:
On je junior, 2000-to godiste. Golman.FKMLADOSTDK je napisao/la:
Ma nisam znao da je Mladina bio igrač Mladosti, uz dužno poštovanje prvi put čujem za njega.
Prosle godine se spominjao kao veliki talenat dok je bio u Olimpiku pa je presao ove sezone u Mladost.
Ne znam zasto, ali igrao je samo jednu utakmicu za juniore Mladost.
Clan je Begoviceve golmanske akademije i posredstvom njega odlazi u 3.ligu u Australiji.
Reklo bi se korak nazad.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
To čemo vidjeti, ali mislim da Muslimović nije bio loš ni 2016, a kamo li sada.Wolffire je napisao/la:Ma ovaj će biti treća opcija za napad ako se desi da Guzina ili Atajic budu povrijeđeni ili kartonirani. Tako da je doveden samo radi širine jer su Pandža i Mujagic napustili klub.DV1989 je napisao/la:Uz duzno postovanje i respect prema vama al ovaj Muslimovic je sve samo nije pojacanje
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Sjecam ga se jos iz juniora vasih kada ste igrali kod nas nije me ocarao al eto vama nek je sretno komsije da abd izborite Europu
Ovaj bio u Mladosti???ASD je napisao/la:Gdje ide Gianni Mladina?
- ASD
- Kontakt:
Da, u juniorima. Na pocetku sezone stigao iz Olimpika.Addict je napisao/la: Ovaj bio u Mladosti???
Sad ne znam koliko dugo se zadrzao, da li neko kratko vrijeme ili citavu polusezonu uglavnom samo 1 mec branio.
A ja mislio da znam sve o Mladosti...ASD je napisao/la:Da, u juniorima. Na pocetku sezone stigao iz Olimpika.Addict je napisao/la: Ovaj bio u Mladosti???
Sad ne znam koliko dugo se zadrzao, da li neko kratko vrijeme ili citavu polusezonu uglavnom samo 1 mec branio.
Fakat niti sam kad čuo za ovog niti sam znao da je u našim juniorima. A šta je on, Italijan?
- L' Imperator
- Kontakt:
U Antaliju su otputovala 24 igrača Mladosti: Emil Velić, Semir Bukvić i Tarik Abdulahović (golmani), Anes Vehab, Asani Xhelil, Arnel Delić, Bojan Marković, Aladin Isaković, Kenan Hreljić, Burak Yamac, Nemanja Nikolić, Nana Welbeck, Petar Bojo, Bahrudin Atajić, Edin Biber, Anes Hrustanović, Nemanja Dragutinović, Nemanja Anđušić, Gedeon Guzina, Matthias Fanimo, Kenan Muslimović, Filip Arežina, Tarik Mehić i Amar Begić.
Ko je ovaj Burak Yamac? Na spisku nema onog Ayyildiza što je neki dan potpisao.
Ko je ovaj Burak Yamac? Na spisku nema onog Ayyildiza što je neki dan potpisao.
#samoRudar #zauvijek
-
belosevic28
- Kontakt:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Što se tiče transfera mislim da je to to, barem ulaznih, ako ne bude odlazaka. Koliko znam rečeno je da se do priprema u Antaliji to mora riješiti i da će na pripreme samo oni na koje se računa.
Ja sam lično prezadovoljan, imamo odličnu ekipu vrijednu svakog respekta i nema ekipe u ligi protiv koje ne možemo igrati. Sad je na Zildži da to utegne i ispolira I da napadnemo I pokušamo ostvariti najbolji rezultat ikada.
Ja sam lično prezadovoljan, imamo odličnu ekipu vrijednu svakog respekta i nema ekipe u ligi protiv koje ne možemo igrati. Sad je na Zildži da to utegne i ispolira I da napadnemo I pokušamo ostvariti najbolji rezultat ikada.
- L' Imperator
- Kontakt:
Nakon Sadikovića, ostali ste i bez Hiroša. Loš potez.
#samoRudar #zauvijek
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Hiroš, jel posudba ili je definitivno ugovor raskinut? Vidim da je u Olimpiku do 10.06.2019.L' Imperator je napisao/la:Nakon Sadikovića, ostali ste i bez Hiroša. Loš potez.
Zna li se gdje ide Sadiković?
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.