FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Druze ko ga ****, Zeljo je kao familija barem meni. On je pokazao svoje. Sto se mene tice volio bi da je sto dalje od Zelje.samoposmatram je napisao/la:Hoces mu zvidati ako bude igrao?MocMahale444 je napisao/la:nikako ovdje ne zelim da pisem ali eto jedan post.
Stanic je pickica. Tolika mrznja prema Zelji se vidila dok je igrao za Zrinjski.
Raja ima pravo da se ljuti na njega.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- KongrateUK
- Kontakt:
Sabanadzovic uspio da ubaci loptu u sesnaesterac
Ne znam iskreno sta su nasli u ovom Mujezinovicu iz Veleža, desant na Velež ko da je Neymar u pitanju, raspast ce se ljudi koliko su ih pritisli

Ne znam iskreno sta su nasli u ovom Mujezinovicu iz Veleža, desant na Velež ko da je Neymar u pitanju, raspast ce se ljudi koliko su ih pritisli
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
cuj Rodrigo Carvalho u Igmanu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Javite mi kad Ajatolah uđe da se uključim u txt prijenos
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ukoliko je A.O procijenio da Stanic moze pomoci onda ce od mene dobiti aplauz na svakoj utakmici!!
U igri su Kjosevski, Zilić, Osmanković, Hajdarević i Žerić umjesto Fejzića, Rodina, Bogićevića, Šabanadžovića i Osmanovića.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Zec, Veselinović, Krpić i Ramović su napustili teren, a u igru su ušli Zajmović, Selemenov, Klepač i Dacić.
@Osim13
@Osim13
LjoZee je napisao/la:Zec, Veselinović, Krpić i Ramović su napustili teren, a u igru su ušli Zajmović, Selemenov, Klepač i Dacić.
@Osim13

yebo ti sebe

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
puko ko lajsna

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
3 gola za 5 minuta jbo te Tito hahahhaah
Dacic, Klepac i Zeric
Dacic, Klepac i Zeric
-
- Kontakt:
Kljucna rijec moj MocMahale444. Ko ce Stanicu oprostiti ako necemo mi?MocMahale444 je napisao/la:Druze ko ga ****, Zeljo je kao familija barem meni. On je pokazao svoje. Sto se mene tice volio bi da je sto dalje od Zelje.samoposmatram je napisao/la:Hoces mu zvidati ako bude igrao?MocMahale444 je napisao/la:nikako ovdje ne zelim da pisem ali eto jedan post.
Stanic je pickica. Tolika mrznja prema Zelji se vidila dok je igrao za Zrinjski.
Raja ima pravo da se ljuti na njega.
Selemenov ostavio loptu za Žerića koji je šutirao pored gola.
@Osim13 igracina
@Osim13 igracina
Sta sam nedavno procitao kad je Klepac dosao. Amar gleda preglede na Areni i tako vreba igraca
Tako je prepoznao Klepaca a ovaj nije ni igrao nikako

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
-
- Kontakt:
Igman nije mjerilo, ali je fino vidjeti, da znamo pospremiti loptu u mrezu.
Bacaj me u trans Ivane 
Jao jedva čekam užasavajuće izraze lica protivnika kad momak zaigra Rusku sambu na terenu

Jao jedva čekam užasavajuće izraze lica protivnika kad momak zaigra Rusku sambu na terenu

U ponedjeljak potpisuje Bibic iz Olimpika. U drugom ga je mandatu konto Amar dovesti vec se nesto zakomplikovalo.
ŽELJEZNIČAR 1921