Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

LlullSergio
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la LlullSergio » 26 jan 2019, 12:17

bodi123 je napisao/la:
LlullSergio je napisao/la: Nego ko je prije Serene zadnji vezao dva GS kod žena ?
Kim je vezala USO 2010. sa AO 2011.

Osaka je pravo moćna, raznosi.
:thumbup:

Eto sam taj podatak govori da bi mala fakat mogla biti velika šampionka.8 godina to niko nije uradio,a prije nje isto jedna velika teniserka.

Mada još jednom respekt Petri,i na turniru i na finalu pogotovo kad uzmeš u obzir šta je prozivila.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 26 jan 2019, 12:22

Skromno radovanje, prizemna je, ocekivano za Azijate. Steta sto joj je Serena pokvarila slavlje za prvi GS. Ali bit ce ih jos.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 26 jan 2019, 12:22

Jak mentalitet za 21 godinu. Svaka joj čast, ima kvalitete, zrela je, velike stvari je čekaju u tenisu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 26 jan 2019, 12:23

Nek je vala ispusila ova odvratna cehinja. Koliko je srece imala s onim od mrezicu, svaka cast maloj Naomi, cura je sampionka. :clap:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 jan 2019, 12:39

Elpipita je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
Elpipita je napisao/la:Jel se moze ustanoviti konačno da je Federer lazni GOAT ? nesto kao Jordan u kosarci ?

Cim se Nadal pojavio na velikoj sceni osvajanje Grand Slamova se smanjilo za 10 puta, da ne pricam o Novaku.

Za mene je Djokovic apsolutni broj 1 ikada, a vjerujem da do kraja karijere ide do 22-23 GS..
Ma 30 najmanje. Kakvih 22-23!? To je malo. ;)
nema sanse za 30, ali vjerujem da osvaja 22 sigurno, to je jos 8 grand slamova, a sad kad nema konkurencije osim rovitog nadala ide to lagano

dedica bi se trebao penzionisati prije nego sto ode ispod dzumhura na atp listi
Ma kako nema šanse za 30!? I 50 Mastersa. A Nadal je baš rovit odnosno nespreman, loš je baš.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 26 jan 2019, 12:44

Naomi Osaka defeats Petra Kvitova 7-6 5-7 6-4 to win the Australian and become the No 1 player in the world!

She becomes the first ever, male or female, Asian No.1 ans the youngest No.1 since Caroline Wozniacki.

RafaGarros9
Kontakt:

Post Postao/la RafaGarros9 » 26 jan 2019, 13:40

Na trenutak zaboravimo na titule i zapitajmo se zasto neko kaze da je Roger najveci svih vremena...Od pojave Rafe pa sve do danas mozemo reci da ga je isti igrac sramotio punih 15 godina kako na zemljenoj podlozi,betonu a bgm i travi...To nije sve postoji i drugi igrac a to je Novak koji ga melje gdje god stigne sto je tak. jedan dokaz da Roger nije i nikad nece biti najveci...Najsmijesnije mi je bilo kad je kruzila prica da mu je Novak pustio jedan mec u grupi na mastersu u londonu a zatim ga sasio u finalu...A kazu on najveci... :D
E sad se vratimo na titule,istina je da Roger ima najvise GS ali isto tako on je stariji 5 god. od Rafe a isto tako i od Novaka.Vec sam govorio a to je sada vjerujem svima jasno da ce ga Rafa stici samo sa RG titulama a prestici sa nekim od drugih GS turnira.Evo vec sutra ima sansu da digne GS sto je dodatni "problem" za Rogera,jos kad znamo da je RG zagarantovan sve bi bilo jasnije da se smjena na broju 1 po GS titulama blizi.Pored Rafe velika prijetnja je Novak koji vec sada ulazi u top 3 najveca ikada.Mozda nece osvojiti 30G ali 20 ce dogurati sigurno,sad je pitanje tu GS jedan ili nijedan da li ce ga prestici u to sam siguran jer Novak je igrac koji se nece zadovoljiti trecom pozicijom izmedju ove trojke.Svi znamo da ima kvalitet a ima i volju,mlade nade tenisa niau u stanju u ovom trenutku da ozbiljnije ugroze ni Rogera (osim Tsitsipasa :D ) a kako ce ugroziti Novaka ili cak Rafu...Bilo kako bilo vecina vec sada smatra Rafu najvecim ikada sto on i jeste a sta ce se desiti kad stigne tj. prestigne Rogera sa GS titulama.A nista sve ce biti jasno Roger ce biti u borbi sa Novakom za drugu poziciju... :urnebes:

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 26 jan 2019, 14:51

Joj daj ugasite sutra struju ovom Manciniju, već sad čirevi pucaju kod njega a nije meč ni počeo.

Šta kaže neki dan ne želim da slušam velikosrpsku propagandu po regionalnim medijima. Razlog, jer novinari SK navijaju za Noleta :urnebes:

I to govori lik koji je očito na platnoj listi onog Ublehasa Selimovica.Bjezi sine tamo.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 jan 2019, 15:11

LlullSergio je napisao/la:Joj daj ugasite sutra struju ovom Manciniju, već sad čirevi pucaju kod njega a nije meč ni počeo.

Šta kaže neki dan ne želim da slušam velikosrpsku propagandu po regionalnim medijima. Razlog, jer novinari SK navijaju za Noleta :urnebes:

I to govori lik koji je očito na platnoj listi onog Ublehasa Selimovica.Bjezi sine tamo.
Bas je ono nelogicno sto navijaju za Noleta... :mrgreen:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 jan 2019, 16:30

LlullSergio je napisao/la:Joj daj ugasite sutra struju ovom Manciniju, već sad čirevi pucaju kod njega a nije meč ni počeo.

Šta kaže neki dan ne želim da slušam velikosrpsku propagandu po regionalnim medijima. Razlog, jer novinari SK navijaju za Noleta

Smiješan si! O kakvim čirevima pišeš!? Jedno je navijati a drugo širiti propagandu o onome što diže tri prsta i pjeva Marš na Drini. I da imaš stida ne bi onako blatio čovjeka koji je toliko uložio toliko u košarku i mlade. Ali izgledaš nisi stid u putu sreo.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 27 nov 2019, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 jan 2019, 16:32

marconato je napisao/la:

Neka onda emituju program samo u Srbiji. Kao da se program emituje samo u Srbiji.
Edit: E čuj na platnoj listi!? :lol: Ne mogu da vjerujem da su ljudi toliko "pokvareni". Čovjeka ne poznajem uopšte. :lol: Izvinjavam se zbog off-topic.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 26 jan 2019, 16:37, ukupno mijenjano 1 put.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 26 jan 2019, 16:33

Serena je kučka
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 jan 2019, 16:49

Mancini je napisao/la:
marconato je napisao/la:

Neka onda emituju program samo u Srbiji. Kao da se program emituje samo u Srbiji.
Ne emituje se ni HRT i BHT samo u Hrvatskoj i BiH, pa opet nikom ne smeta sto se navija za sportiste iz pomenutih zemalja...
Mnogo je veci problem u tebi sto ti to smeta, nego u komentatorima SK-a! Zapravo, u njima i ne postoji nikakav problem. Sunarodnik im je ponajbolji sportista svih vremena i normalno je da ce navijati za njega, nego za Španca, Švajcarca, Francuza... :kafa:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 26 jan 2019, 17:06

Effenberg je napisao/la:
NadalRafa je napisao/la:Ne kontam sto bi se branilo da se na tako neko bockanje izmedju navijaca neki igrac nazovem smecar gacevaditelj i tako to. Meni je to sve smjesno i gotiva, sto ne znaci da to neko stvarno misli.
E svaka cast majstore ovo sto si reko. Iako kad sam ti cito post sam vec bio pod predrasudom zbog avatara omiljenog ti gacevaditelja al sto jes jes posteno si reko.

Samo jos ostane da ga Nole preslusa i za nekih 36h tek ce da krene prava zayebancija. :lol:
Ha ja, nije zanimljivo kad nema zajebancije. :D i ne trci pred rudu, nece se Rafan predat tako lako, a i uz Murraya je najvise zasluzio AO proteklih godina, uvijek je tu negdje. Nadat se samo da bude 5 setova.

NadalRafa
Kontakt:

Post Postao/la NadalRafa » 26 jan 2019, 17:09

Elpipita je napisao/la:Jel se moze ustanoviti konačno da je Federer lazni GOAT ? nesto kao Jordan u kosarci ?

Cim se Nadal pojavio na velikoj sceni osvajanje Grand Slamova se smanjilo za 10 puta, da ne pricam o Novaku.

Za mene je Djokovic apsolutni broj 1 ikada, a vjerujem da do kraja karijere ide do 22-23 GS..
Ko je ko ce se tek ustanovit kad svi zavrse karijere i kad se sve zbroji. Istina je da je Fedja najuspjesniji igrac, ali nije najbolji. I sumnjam da ce Djokovic imati toliko GS, puno kaska a i sjecam se da je izjavio kakobse zasitio tenisa i GS poslije RG. Tad mi je vec bilo jasno da nece postat GOAT.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 jan 2019, 17:12

marconato je napisao/la: Ne emituje se ni HRT i BHT samo u Hrvatskoj i BiH, pa opet nikom ne smeta sto se navija za sportiste iz pomenutih zemalja...
Mnogo je veci problem u tebi sto ti to smeta, nego u komentatorima SK-a! Zapravo, u njima i ne postoji nikakav problem. Sunarodnik im je ponajbolji sportista svih vremena i normalno je da ce navijati za njega, nego za Španca, Švajcarca, Francuza... :kafa:
Ja živim u Bosni i Hercegovini i znam kakvo zlo je dolazio iz Srbije. Završena rasprava.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 jan 2019, 17:20

Mancini je napisao/la: Ja živim u Bosni i Hercegovini i znam kakvo zlo je dolazio iz Srbije. Završena rasprava.
Prijatelju, zatucan si, to je tvoj problem... ;)

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 jan 2019, 17:26

marconato je napisao/la:
Mancini je napisao/la: Ja živim u Bosni i Hercegovini i znam kakvo zlo je dolazio iz Srbije. Završena rasprava.
Prijatelju, zatucan si, to je tvoj problem... ;)
Nije moj problem. To je tako. ;)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 26 jan 2019, 17:41

Pričajmo o tenisu, sutra je prednama veliki meč i nema potrebe da o ovome pričamo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 26 jan 2019, 17:49

NadalRafa je napisao/la:

Ko je ko ce se tek ustanovit kad svi zavrse karijere i kad se sve zbroji. Istina je da je Fedja najuspjesniji igrac, ali nije najbolji. I sumnjam da ce Djokovic imati toliko GS, puno kaska a i sjecam se da je izjavio kakobse zasitio tenisa i GS poslije RG. Tad mi je vec bilo jasno da nece postat GOAT.
Pa covek (Djokovic) pre pola godine dao izjavu da mu je fokus do kraja karijere samo na Gren slem turnirima, ne znaci da nece igrati maksimalno na mastersima ali na Gren slem turnirima ce igrati 100% sto znaci da mu je glavni cilj stizanje ove dvojice po broju titula, tako da ta prica da se zasitio nije tacna.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.