GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo i BBB
Buran dan u Maksimiru.
Vlak više nije trener Dinama, novi trener je Lončarević, a pomoćnik Kruno Jurčić.
Izvršni odbor na čelu s predsjednikom Barišićem ostaje vrhovno tijelo kluba, a ukinuta je profesionalna funkcija izvršnog dopredsjednika. Damir Vrbanović ostaje direktor kluba, a sportsku brigu o Dinamu kompletno preuzima Ilija Lončarević koji postaje nadređen i Zoranu Mamiću.
Ukinuta je funkcija izvršnog dopredsjednika (koju je obnašao Zdravko Mamić). Međutim, Mamić kao član IO-a ostaje 'boss'.
Iako se nagađa da bi čak i Mamić mogao odstupiti i izaći iz kluba.
Vlak više nije trener Dinama, novi trener je Lončarević, a pomoćnik Kruno Jurčić.
Izvršni odbor na čelu s predsjednikom Barišićem ostaje vrhovno tijelo kluba, a ukinuta je profesionalna funkcija izvršnog dopredsjednika. Damir Vrbanović ostaje direktor kluba, a sportsku brigu o Dinamu kompletno preuzima Ilija Lončarević koji postaje nadređen i Zoranu Mamiću.
Ukinuta je funkcija izvršnog dopredsjednika (koju je obnašao Zdravko Mamić). Međutim, Mamić kao član IO-a ostaje 'boss'.
Iako se nagađa da bi čak i Mamić mogao odstupiti i izaći iz kluba.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Eno polupana udruga Kluba navijaca Dinama ( Tome Glusica )....polupana stakla i ispisani grafiti....
oni sumnjaju na ove sto drze Udrugu BBB-a .....
uglavnom totalno sranje i kod BBB-a kao grupe....
oni sumnjaju na ove sto drze Udrugu BBB-a .....
uglavnom totalno sranje i kod BBB-a kao grupe....
Volimo Čelik i oči nam se cakle !
Ipak nije Lončarević trener, trener je Jurčić.
izvršni odbor odbio ostavku Zdravka Mamića. Napadači Šokota i Balaban dobili su raskid ugovora.
izvršni odbor odbio ostavku Zdravka Mamića. Napadači Šokota i Balaban dobili su raskid ugovora.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
raspada se dinamo nakon sto je otkaz dobio drpic sad i sokota i balabanescape je napisao/la:Ipak nije Lončarević�rener, trener je Jurčić.
�vršni �bor odbio ostavku Zdravka Mamića. N�adači Šok�a �Balaban dobili su raskid ugovora.i/quote]
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 28 avg 2013, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
dinamo nema sanse da ove sezone uzme titulu i bude bolji od hajduka, bili imaju sjajnu ekipu i jos bolju atmosferu u svlačionici, tko hoce da uzme pare neka igra veceras na hajduka
- bistrikboy
- Kontakt:
Kad dođu teški dani...
Dinamo-Osijek

Dinamo-Osijek

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kakva utakmica
cibalia-dinamo trenuto 2:3 bilo 2:0 za cibaliju, i usao odbradbeni igrac tomiscak, i zabio dva gola pa asisitirao, fenomenalna utakmica, nisam odavno gledao bolju utakmicu u HNl u 8 min 3 gola i usput kako osijek ubi hajduka, ko ce ono biti prvak
EDIT: Tek sto sam rekao 2:3 , 3:3 JOSIP LUKACEVICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC, vidi se od koga je dosao, nas bivsi lijevi bek, ma odican gol.
cibalia-dinamo trenuto 2:3 bilo 2:0 za cibaliju, i usao odbradbeni igrac tomiscak, i zabio dva gola pa asisitirao, fenomenalna utakmica, nisam odavno gledao bolju utakmicu u HNl u 8 min 3 gola i usput kako osijek ubi hajduka, ko ce ono biti prvak

EDIT: Tek sto sam rekao 2:3 , 3:3 JOSIP LUKACEVICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC, vidi se od koga je dosao, nas bivsi lijevi bek, ma odican gol.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
grijesis brate 3:3 haha ja jake utakmice jbtRz88 je napisao/la:Kakva utakmica
EDIT: Tek sto sam rekao 2:3 , 3:3 JOSIP LUKACEVICCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC, vidi se od koga je dosao, nas bivsi lijevi bek, ma odicna gol.
A C A B !
Ja imam dva jarana u razredu ludi za dinamom...ko da im je buducnost, doduse jedan trnira ovdje u F.K.Sarajevu a drugi roden u zagrebu, po citav dan pametuju o dinamu 

mB!
edit sam gore post ali cuj ovo 4:3 sivonjic jao utakmice jaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
imal ovdje kraja.
imal ovdje kraja.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
haha ja jake utakmice jbt ...sad ce 4:4 hahaRz88 je napisao/la:edit sam gore post ali cuj ovo 4:3 sivonjic jao utakmice jaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
imal ovdje kraja.
A C A B !
Cibalia-Dinamo 3:4
Ne znam nikako kako da opisem ovu fenomenalnu utakmicu, mozda je jedini razlog bio sto je gledam taj da vidim josipa opet i edina husica, publika izvanredna, ali odavno nisam gledao slabiju predstavu BBB, utakmica je bila na visokom nivou, cibali je nakon 70 min vodila, 2 gol je posebno dobra kakav slo bodnjak pavlicica, tomecak usao , odbradbeni igrac dao 2 gola pa asistirao za sivonjica i dinamo vodi 2:3, tek sto je pao 34 gol josp daje za poravnjanje, ali tek sto se nasdtavila tekma sivonjic zabija za 3:4, moram reci da kod 1:0 za cibali nakon penala nije sviran cisti penal za dinama, prekrsaj je bio unutar 16 metara medutim sudija je odmako koji cenat, sve u svemu strasna utakmica iz vinkovaca hehe, Dinamo je tu gdje mu je mjesto na 1 mjestu ko sto je bayern u njemackoj .
Ne znam nikako kako da opisem ovu fenomenalnu utakmicu, mozda je jedini razlog bio sto je gledam taj da vidim josipa opet i edina husica, publika izvanredna, ali odavno nisam gledao slabiju predstavu BBB, utakmica je bila na visokom nivou, cibali je nakon 70 min vodila, 2 gol je posebno dobra kakav slo bodnjak pavlicica, tomecak usao , odbradbeni igrac dao 2 gola pa asistirao za sivonjica i dinamo vodi 2:3, tek sto je pao 34 gol josp daje za poravnjanje, ali tek sto se nasdtavila tekma sivonjic zabija za 3:4, moram reci da kod 1:0 za cibali nakon penala nije sviran cisti penal za dinama, prekrsaj je bio unutar 16 metara medutim sudija je odmako koji cenat, sve u svemu strasna utakmica iz vinkovaca hehe, Dinamo je tu gdje mu je mjesto na 1 mjestu ko sto je bayern u njemackoj .

- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Slazem se..BBB su me pravo iznenadili ....al sve u svemu odlicna utakmica...i naravno odlican gol Lukacevica ....PS Bayern nije prvi heheRz88 je napisao/la:Cibalia-Dinamo 3:4
A C A B !
AJMO DINAMO !
BBB je bilo puna ona tribina za goste. Tribina je od terena udaljena dosta daleko .
Utakmica PRE PRE !
ajmo po 4 titulu zaredom!
BBB je bilo puna ona tribina za goste. Tribina je od terena udaljena dosta daleko .
Utakmica PRE PRE !
ajmo po 4 titulu zaredom!
drpic je dinamov igrac na posdubi u BundesligiFK Sarajevo je napisao/la:raspada se dinamo nakon sto je otkaz dobio drpic sad i sokota i balabanescape je napisao/la:Ipak nije Lončarević�rener, trener je Jurčić.
�vršni �bor odbio ostavku Zdravka Mamića. N�adači Šok�a �Balaban dobili su raskid ugovora.i/quote]
neki balo iz orašja potpisao za dinamo i odmah mu dali devetku da nosi. kada se sjetim prijasnjih vremena kako je se tesko stizalo do te devetke
Da care došo Suljo kod Maminja auuu ,goolijada mali je zakon iz Orašja bolje on već ovi rumunji,i klasa 'brazilska'...Idemo Suljo naprijed!
Rasturi zagreb!
Rasturi zagreb!
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Šta znaš , možda zna mali igrati. Ne znaš ga ko ni ja, nadam se da ćemo ga vidjeti na djelu, kakav god bolje će biti od Andersona. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.