Leeds United Football Club
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- mexy_whites
- Kontakt:
Re: Leeds United Football Club
LEEDS 1 (Becchio 83) LEICESTER 2 (Naughton 64, Howard 80)
United: Brown, Connolly, Naylor, Collins, McCartney, Snodgrass (Gradel 70), Faye (Kilkenny 70), Howson, Watt (Johnson 30), Somma, Becchio. Subs: Alnwick, Bruce, Hughes, Nunez.
Leicester: Weale, Berner, Davies, Hobbs, Naughton, King, Oakley, Wellens, Gallagher (Abe 60), Moussa (Howard 77), Waghorn. Subs: Kennedy, Logan, Teixera, Neilson, Morrison.
Referee: D Whitestone
Booked: Gradel (United)
Att: 22,775
Sramotna predstava Leedsa na Ellandu i zasluzen poraz. Leicester nam je ocitao fudbalsku lekciju. Jos jednom smo pokazali svoju retardiranost u odbrani i zasluzeno izgubili. Imamo nevjerovatno velike oscilacije u igri sto nije dobro. Sljedecu tekmu igramo kod kuce protiv vrlo jakog Cardiffa i ne mogu ni zamisliti sta ce Bellamy radit Nayloru ako ga je Waghorn ovako prosipao veceras.
United: Brown, Connolly, Naylor, Collins, McCartney, Snodgrass (Gradel 70), Faye (Kilkenny 70), Howson, Watt (Johnson 30), Somma, Becchio. Subs: Alnwick, Bruce, Hughes, Nunez.
Leicester: Weale, Berner, Davies, Hobbs, Naughton, King, Oakley, Wellens, Gallagher (Abe 60), Moussa (Howard 77), Waghorn. Subs: Kennedy, Logan, Teixera, Neilson, Morrison.
Referee: D Whitestone
Booked: Gradel (United)
Att: 22,775
Sramotna predstava Leedsa na Ellandu i zasluzen poraz. Leicester nam je ocitao fudbalsku lekciju. Jos jednom smo pokazali svoju retardiranost u odbrani i zasluzeno izgubili. Imamo nevjerovatno velike oscilacije u igri sto nije dobro. Sljedecu tekmu igramo kod kuce protiv vrlo jakog Cardiffa i ne mogu ni zamisliti sta ce Bellamy radit Nayloru ako ga je Waghorn ovako prosipao veceras.
Side before self
- L'Avvocato
- Kontakt:
bas kao sto sam i rekao nakon prosle tekmeL'Avvocato je napisao/la:I s ovim Leedsom se nikad ne zna na cemu si. Ne mozes prognozirati i pogoditi da ga *ebes ... previse oscilacija u igri.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Na temi kladionica sam postavio sliku mog' listića i naravno Leeds me oborio, nešto sam bio siguran u njegovu pobjedu, al et... Neda im se... Možda im treba još vremena da se prilagode Championship 

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- mexy_whites
- Kontakt:
Realno nemamo ekipu ni za top six ove lige. Odbrana skripi na svim pozicijama tako da se nadam da cemo barem biti među 12 u ovoj sezoni, a vec sljedece imati ozbiljnu ulogu sa ambicijama borbe za Premiership.GunnerS je napisao/la:Na temi kladionica sam postavio sliku mog' listića i naravno Leeds me oborio, nešto sam bio siguran u njegovu pobjedu, al et... Neda im se... Možda im treba još vremena da se prilagode Championship
Side before self
Bitno je samo da se ima ambicije i da klub radi na tim ambicijama.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
samo da se kisnorbo vrati jos malo to ce biti ekipa koja ce bit za klasu bolja samo ako odma uđe u formu ipak on je daleko nas najbolji stoper
- mexy_whites
- Kontakt:
Tacno. On i Parker su bili odlicni u odbrani samo sto nisu imali srece s povredama. Ali Kisnorba valja cekati do nove godine tako da cemo skripati jos neko vrijeme. Grayson je najavio neke dolaske u januaru nakon velike nestabilnosti u formi tima.mineee je napisao/la:samo da se kisnorbo vrati jos malo to ce biti ekipa koja ce bit za klasu bolja samo ako odma uđe u formu ipak on je daleko nas najbolji stoper
Side before self
Leedsovci, pripemate li se za derbi? Vaša prognoza!?
The pride of Wales is still alive, Cardiff City Football Club!
leeds ove sezone pravi mnoge nelogicne rezultate dobija u gostima i gubi kuci sad mislite nakon ovog poraza da je cardif favorit a ja mislim bas suprotno da bi se mogla ponovit utakmica kao protiv boroa i da ce leeds dobit jer kad se najmanje nadas oni iznenade
- mexy_whites
- Kontakt:
Leeds - Cardiff 25.10.2010. 20:45 Elland Road
Sutra igramo derbi utakmicu na Ellandu protiv Cardiffa koji dolazi u Leeds sa sjajnom formom i cetiri uzastopne ligaske pobjede. Ekipa koja ima najjaci napad lige sa Belamyem, Choprom i Boothroydom je blagi favorit u ovoj utakmici, a sa pobjedom protiv Leedsa bi se izjednacili na vrhu tabele sa QPR-om. Kod nas je i dalje odsutan Kasper Schmeichel koji je po meni najbitnija karika tima dok su ostali igraci manje vise spremni. I pored toga se ocekuju neke promjene u timu, a nadam se da ce Grayson izostaviti Naylora koji je zaista katastrofalan cijelu sezonu. Bellamy ce poceti vjerovatno na lijevom krilu kod gostiju dok ce u vrhu napada biti Chopra i Boothroyd. Tu su takođe spremni i Whitingham i Burke tako da ce gosti biti izuzetno opasni. Njihova najslabija karika je odbrana pa se nadam da cemo pronaci neke rupe u odbrani i doci do pozitivnog rezultata.
Prenos utakmice je direktno na Sportklub Srbija.
Sutra igramo derbi utakmicu na Ellandu protiv Cardiffa koji dolazi u Leeds sa sjajnom formom i cetiri uzastopne ligaske pobjede. Ekipa koja ima najjaci napad lige sa Belamyem, Choprom i Boothroydom je blagi favorit u ovoj utakmici, a sa pobjedom protiv Leedsa bi se izjednacili na vrhu tabele sa QPR-om. Kod nas je i dalje odsutan Kasper Schmeichel koji je po meni najbitnija karika tima dok su ostali igraci manje vise spremni. I pored toga se ocekuju neke promjene u timu, a nadam se da ce Grayson izostaviti Naylora koji je zaista katastrofalan cijelu sezonu. Bellamy ce poceti vjerovatno na lijevom krilu kod gostiju dok ce u vrhu napada biti Chopra i Boothroyd. Tu su takođe spremni i Whitingham i Burke tako da ce gosti biti izuzetno opasni. Njihova najslabija karika je odbrana pa se nadam da cemo pronaci neke rupe u odbrani i doci do pozitivnog rezultata.
Prenos utakmice je direktno na Sportklub Srbija.
Side before self
Pa Leeds u zadnje vrijeme ima neke blentave rezultate, vazda iznenadite, tako da me nebi cudilo da nas dobijete u derbiju. Cardiff dolazi u finom sastavu, naravno u euforiji sa mini serijom pobjeda. Navijači Cardiffa su maltene već mislima u derbiju protiv QPR-a, koji se igra u Novembru, daje se znacaja ovoj utakmici protiv vas, al sam stvarno iznenadjen koliko samo jedva cekaju QPR away tekmu. To za odbranu si upravu, napad imamo sjajan, odbrana je malo slabija. Moja prognoza je neriješeno, prvo Leeds je dosta slabiji u ovom trenutku, Cardiff jak, ali domaci teren daje prednost, a i Leeds se vadi kod navijaca zbog predhodnih rezultata i stanja na tabeli.
The pride of Wales is still alive, Cardiff City Football Club!
joj slagirane odbrane boze sacuvaj samo se iznerviram
Veoma dobra utakmica na polupraznom Elland Roadu,ne znam zbog cega.Utakmica prava engleska,sa dosta trke, duela i muske igre.Cardiff dosta konkretni,mozda je Leeds imao posed lopte ali Cardiff svakako nekoliko zaista lepih prilika i mogli su postici bar jos jedan pogodak.
Leeds primio izuzetno imbecilan pogodak,nakon pocetnicke greske Smeichela.
Takodje prepao sam se onoga starta Bothryoada nad Becchiom,onde je moglo doci do loma noge i stvarno mi nije jasno kako nije ostao ni da lezi na travi.
Imam na kladionici Leeds da gol nadam se da ce do toga i doci.
Leeds primio izuzetno imbecilan pogodak,nakon pocetnicke greske Smeichela.
Takodje prepao sam se onoga starta Bothryoada nad Becchiom,onde je moglo doci do loma noge i stvarno mi nije jasno kako nije ostao ni da lezi na travi.
Imam na kladionici Leeds da gol nadam se da ce do toga i doci.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Jede Cardiff 0:3 55.minut istina drugi gol iz ofsajda.
Veoma losa igra Leedsa,neprepoznatljiva,nadam se da ce bar dati jedan gol.
Veoma losa igra Leedsa,neprepoznatljiva,nadam se da ce bar dati jedan gol.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- mexy_whites
- Kontakt:
Sta reci, osim sramotna predstava Leedsa jos jednom na domacem terenu. Zaista tuzna igra, primamo golove veoma lako i neznam do kad ce ovo trajati. Svaka cast Cardiffu, pokazali su da ce se sigurno plasirati u Premiership.
Side before self
Unistise vas ljudi, vracate se u League one ako nastavite ovako, a sve teze vam je iscupati se. Iskreno, nisam neki simpatizer ovog Leedsa sto ga dosta raje gotivi, ja vise simpatisem Hull City koji je njihov veliki rival, a pravi navijači Leedsa sigurno znaju ko su City Psychos.
- mexy_whites
- Kontakt:
Ma ne vjerujem da cemo se vratit u 3. ligu, ima ovdje dosta losijih od Leedsa. No svakako da smo katastrofalni u pojedinim mecevima sto je karakteristicno za mnoge Championship ekipe.Joppex je napisao/la:Unistise vas ljudi, vracate se u League one ako nastavite ovako, a sve teze vam je iscupati se. Iskreno, nisam neki simpatizer ovog Leedsa sto ga dosta raje gotivi, ja vise simpatisem Hull City koji je njihov veliki rival, a pravi navijači Leedsa sigurno znaju ko su City Psychos.
Vjerovatno za te Psychose znaju navijaci Leedsa u Yorkshireu no kakvi god bili, nisu dorasli bijeloj vojsci!

Side before self
Moguće
Sto da ne, evo i West Ham je katastrofalan u Premiershipu, ko bi reko jedan West Ham, za kojeg i Grant izjavljuje da ce tesko opstati u ligi, samo mi vokri kako se izvukose prosle sezone da opstanu, a Hull ispade, ono sto se kaže jedva. Dobro, malo je to furajuće za League one, al dobro nezamjeraš Mexy valjda 

Hull je pojam ismijavanja navijača Leeds-a, tako da svi znaju za Psychose. Čak i sad, kad je vrijeme Service Crew-a prošlo, Hull se pamti kao najgluplji grad u Engleskoj, čak je par puta i dobio tu nepoželjnu nagradu. Ipak, super je vidjeti da i takvi klubovi imaju navijače u BiH.Joppex je napisao/la:Unistise vas ljudi, vracate se u League one ako nastavite ovako, a sve teze vam je iscupati se. Iskreno, nisam neki simpatizer ovog Leedsa sto ga dosta raje gotivi, ja vise simpatisem Hull City koji je njihov veliki rival, a pravi navijači Leedsa sigurno znaju ko su City Psychos.

We Are Leeds
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], LiverpoolREDS, StevieG8, Venom i 11 gostiju.