Po ovim komentarima Rafa nema potrebe igrati finale. Haman je tako.NadalRafa je napisao/la:Najjace kad neko napise hejteri ce na aparate vako nako, Nadalovcima nece bit dobro itd. Sto bi bili na aparatima ovo je top rezultat s obzirom kakav je Nadal dosao na turnir, iskreno dosta nas nije mislilo da ce doci do finala. Jos ako ga uzme to je premija jer bi se priblizio Fedji i jedini bi imao dvostruki GS. I nemojte otpisivat sampiona, sve je moguce momci, dat ce babuka sve od sebe.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- alan_kardec
- Kontakt:
¥ %!!! 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Mada trolao ili ne, evo mu dva klipa, cisto da se zavrsi sa tim. A to za britance da su mu nudili pasos i ostalo da igra za njih to mislim da znaju svi. Ima na jutjubu i intervju Srdjana Djokovica o tome i kako su reagovali na to i zbog cega nisu pristali (jer su ponosni na Srbiju).
A frajer najmanje na turniru bio brejknut od svih igraca. Morat ce Nolo krv ispisat da uzme ovo.Mancini je napisao/la:Po ovim komentarima Rafa nema potrebe igrati finale. Haman je tako.NadalRafa je napisao/la:Najjace kad neko napise hejteri ce na aparate vako nako, Nadalovcima nece bit dobro itd. Sto bi bili na aparatima ovo je top rezultat s obzirom kakav je Nadal dosao na turnir, iskreno dosta nas nije mislilo da ce doci do finala. Jos ako ga uzme to je premija jer bi se priblizio Fedji i jedini bi imao dvostruki GS. I nemojte otpisivat sampiona, sve je moguce momci, dat ce babuka sve od sebe.
Ko voli tenis ima privilegiju da gleda sutrasnje finale, jedno od poslednjih velikih u prvoj polovini treceg milenijuma.
Rafa je ubjedljivije izgledao na turniru. Ishod zavisi od Novaka na betonu, na sljaci od Rafe.
Rafa je ubjedljivije izgledao na turniru. Ishod zavisi od Novaka na betonu, na sljaci od Rafe.
Kad bih prognozirao po ovogodišnjem nastupu, Rafa bi bio izraziti favorit, mnogo više je pokazao. Sigurnije je djelovao i niko ga nije ugrozio čak ni nakratko. S druge strane 6/6 ovdje ipak nešto znači. Ovo je "Novakov turnir" i na drugima je da ga skinu. U svakom slučaju ne bih prognozirao ništa osim iscrpnog meča i vrlo vjerovatno 5 setova. Ne vidim način da neko ovo osvoji rutinski, jednostavno je nemoguće.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Nadal ako pobjedi sad definitivno goat ovog sporta al relano nema velke sanse ovo je djoletova teritorija
23
Opet ce oni poceti pricu o tome ko je GOAt ojj majko.
Pustite sve to i nadajmo se jednom epskom finalu i nek pobjedi ko god samo da pogledam kvalutetan mec na AO ove godine.
I da,da bi mi ugodjaj bio potpun prebacio sam na njemacki ES
Pustite sve to i nadajmo se jednom epskom finalu i nek pobjedi ko god samo da pogledam kvalutetan mec na AO ove godine.
I da,da bi mi ugodjaj bio potpun prebacio sam na njemacki ES
Kod Nadala desna ruka definicija, lijeva masa 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Rafa je dizelas, dok dodje na radnu temperaturu bit ce to bolje. Istina da ce Nole tad vec imati set
Svjestan si da ce prva polovina treceg milenijuma trajat jos nekih 400-500 godina?Shadows je napisao/la:Ko voli tenis ima privilegiju da gleda sutrasnje finale, jedno od poslednjih velikih u prvoj polovini treceg milenijuma.
Nadal u Pussy modeu.
Razvalit ce ga Nole prije nego uhvati ritam
Razvalit ce ga Nole prije nego uhvati ritam
Ehh da je Rafa ovako lose otvorio mec, ovo me podsjeca na mec sa Rogerom u finalu prije 2 god kad ga je ovako slicno Roger prealusao.
Et ja se nadam dobrom mecu, a pocetak nesto sasvim suprotno
Et ja se nadam dobrom mecu, a pocetak nesto sasvim suprotno
I onda se ljudi čude kad se ovi mlađi igrači pogube protiv velike trojke. Pogledaj kako utiču jedni na druge. Ne sumnjam da će se Rafa dozvati, ali trenutno djeluje kao amater.
41.21.1.
Novak krenuo monstruozno,Nadal nema odogovor za sada,tesko ce ovdje biti Nadalu vidi se odma....nadajmo se da nece biti jednosmjerna ulica finale.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
9 minuta, Rafa samo 1 poen, nevjerovatno.
Ajde Nadal budi se, daj da bude zanimljivo
Ajde Nadal budi se, daj da bude zanimljivo
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.