Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Da li je Wilander ikad ovoliko Novaka hvalio 
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Strasno,nema sanse Rafa na njegov servis....
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Mah ovo ide lagano u 3 seta, Rafa nmz meda ovdje, pa cak ni finale nece biti zanimljivo.
Medvedev je pruzio bolji otpor Novaku od Rafe
da, boris beckerronaldo99 je napisao/la:Opet ce oni poceti pricu o tome ko je GOAt ojj majko.
Pustite sve to i nadajmo se jednom epskom finalu i nek pobjedi ko god samo da pogledam kvalutetan mec na AO ove godine.
I da,da bi mi ugodjaj bio potpun prebacio sam na njemacki ES
Djokovic izgleda prestrasno. Rafa cak i da ozbiljno digne nivo, tesko moze do preokreta. Treba mu i dosta Novakovih kriza da se ima cemu nadati.
Pasti ce Novak vremenom,samo pitsnje je moze li Nadal svoje servis gemove uzimati.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Nadal nema ideje kako poen da osvoji a kamoli sta vise
17-4 UE 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne da se pogledati neki dobar meč, gdje god se očekivalo neki strašan meč to bude šetnja za jednu ekipu/igrača.ronaldo99 je napisao/la:Mah ovo ide lagano u 3 seta, Rafa nmz meda ovdje, pa cak ni finale nece biti zanimljivo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kako Novak returnira, strašno.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma 3:0 ovo picka se boji
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ode mu i ovaj set u helać.
Ako se sad ne probudi gotov je. Jest on Nadal, al i ovamo je Đokara.
Ako se sad ne probudi gotov je. Jest on Nadal, al i ovamo je Đokara.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Nestvarna statistika do sada, poeni 45:25 
Lol
Koliko nadal pogresnih odluka donosi , ima apsolutni strah.Nije na 50% nivoa
Koliko nadal pogresnih odluka donosi , ima apsolutni strah.Nije na 50% nivoa
Bas to, ev jedno finale dns jednosmjerna ulica, vjerovatno ce i drugo finale dns isto tako bitiUnofficialpage je napisao/la:Ne da se pogledati neki dobar meč, gdje god se očekivalo neki strašan meč to bude šetnja za jednu ekipu/igrača.ronaldo99 je napisao/la:Mah ovo ide lagano u 3 seta, Rafa nmz meda ovdje, pa cak ni finale nece biti zanimljivo.
mene ovo dosad podsjeća na zadnja 4 meča federer nadal
Jak Djole, los Rafa. Cudi me kako se nije pripremio za njeg u ova dva dana odmora. Lose finale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.