FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Inijesta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Inijesta » 27 jan 2019, 11:03

Denchi je napisao/la:pisao je neko već, Rok se dogovorio sa Mandarićem da odradi ugovor do kraja tj. do ljeta....igrat će za njih na čemu je i novi trener insistirao...

na ljeto bi morali ići na Gorana Brkića ili na njega ponovo....i to što prije početi pregovore....obojica slobodni...a strašni igrači...

nama na ljeto ističe Pavloviću,Bekiću i Adukoru... to su tri jača ugovora
Brkic je isto strasan igrac i puno realnije bi bilo da njega zaganjamo
Bekica treba ostavit, kakav skart igra sad u nasoj ligi on je extra za rezerve, mi smo se Ivetica rijesili a covjek extra igra jos uvijek :D
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 jan 2019, 11:07

Inijesta je napisao/la:
Denchi je napisao/la:pisao je neko već, Rok se dogovorio sa Mandarićem da odradi ugovor do kraja tj. do ljeta....igrat će za njih na čemu je i novi trener insistirao...

na ljeto bi morali ići na Gorana Brkića ili na njega ponovo....i to što prije početi pregovore....obojica slobodni...a strašni igrači...

Bekica treba ostavit, kakav skart igra sad u nasoj ligi on je extra za rezerve, mi smo se Ivetica rijesili a covjek extra igra jos uvijek :D
đe ćeš Bekića ostavit čovječe dragi znači ni u kom segmentu nije dobar...naprijed , nazad ništa ne zna a 30 kuka
Ivetić je duplo bolji i korisniji igrač iako je i stariji i spor, ali on je otišao zbog Husa....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 jan 2019, 11:08

Denchi je napisao/la:Halid mjesto Halida :D :thumbup: :kafa:

https://www.linkedin.com/in/henry-nguyen-56a786/
Sve se nekako predevera, kad imaš viziju, imaš san, gutu para... :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 jan 2019, 11:15

skoroalen je napisao/la:
Denchi je napisao/la:Halid mjesto Halida :D :thumbup: :kafa:

https://www.linkedin.com/in/henry-nguyen-56a786/
Sve se nekako predevera, kad imaš viziju, imaš san, gutu para... :lol:
Batko kad uleti s Yenima i adi dasslerom pod miškom :rol: :urnebes:
slika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 27 jan 2019, 11:31

slika

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 jan 2019, 11:35

Lakoste je napisao/la:slika

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

:cool: :bow: :njanjanja: :njanjanja: :opaopa:
i ja sam čuo za Gojka Kačara, mada sumnjam ne bi to Hus tako predstavio :D
ne vjerujem u te bombe :rol:

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 27 jan 2019, 11:37

Denchi je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:

đe ćeš Bekića ostavit čovječe dragi znači ni u kom segmentu nije dobar...naprijed , nazad ništa ne zna a 30 kuka
Ivetić je duplo bolji i korisniji igrač iako je i stariji i spor, ali on je otišao zbog Husa....
Ma brate kad vidim kakvi dolaze u ligu kojekakvi Mehremici i slicni moderni bekovi, Bekic mi je za njih Jordi alba, a svakako ne mislim kao prvu opciju nego ko rezerva
A u svakom slucaju smatram da i njeg i hodzica nogom tteba nabiti , ali ako cemo dovesti kvalitetnije od njih :D
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 27 jan 2019, 11:41

Kacar sinoc bio u basci kod Ene sa Husrefo, Hadzijom i Emirom Spahicem...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 jan 2019, 11:46

Inijesta je napisao/la:
Ma brate kad vidim kakvi dolaze u ligu kojekakvi Mehremici i slicni moderni bekovi, Bekic mi je za njih Jordi alba, a svakako ne mislim kao prvu opciju nego ko rezerva
A u svakom slucaju smatram da i njeg i hodzica nogom tteba nabiti , ali ako cemo dovesti kvalitetnije od njih :D
Mehremić ispade rega igrač samo momak stopera igra :D :D :rol:
skupi su i Bekić i Dule za 3-4te opcije pre.pre.pre skupi

a možeš uvijek nekog od 20-25 iz lige dovesti da sjedi ili vratit nekog ala Subića ili pokušat Vegu

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 jan 2019, 12:10

Lakoste je napisao/la:slika
skinemo ovo plavo za čas da ne smeta :rol: :rol: :rol:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 jan 2019, 12:18

Kkakve su ovo sifre haha Prosvijetlite i nas smrtnike...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 27 jan 2019, 12:52

Zavrsili sa Rokom, sada pocinjemo sa Kacarom. :rol: :bow:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 jan 2019, 12:58

fks74 je napisao/la:Zavrsili sa Rokom, sada pocinjemo sa Kacarom. :rol: :bow:
ma jok ba, ne vjerujem, pročitao si šta je rekao, već se pokriva eto da ne uvrijedi nekog što će ovaj doć...

a evo kaže kolega kostarikanac :urnebes: znači ako nije Bryan Ruiz jaču repku i igrače iz federalne možeš sastaviti :rol: :rol: :rol:
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 27 jan 2019, 13:34, ukupno mijenjano 1 put.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 27 jan 2019, 13:13

Nije on nikakav kolega, on je saidoljubac :mrgreen:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 27 jan 2019, 13:24

Lakoste je napisao/la:Kacar sinoc bio u basci kod Ene sa Husrefo, Hadzijom i Emirom Spahicem...
A said huseinovic zabio zelji :D
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 jan 2019, 13:29

belosevic28 je napisao/la:Nije on nikakav kolega, on je saidoljubac :mrgreen:
nećemo čoeku branit religijska opredeljenja :stop:
nek vjeruje u šta hoće :kafa: i kiti prečke :thumbup:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 27 jan 2019, 15:10

Celso Borges?
1946~

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 27 jan 2019, 15:31

Kamuflazn je napisao/la:Cuj Tan ubleha. Hahahha.
-Mozda sam staromodan i ne razmisljam racionalno ,ali bih ja volio da nas FKS ostane ovako organizovano .Ni privatni ni drustveni.
-Kad se radi cestito i posteno,a ne "gdje sam ja tu" klub moze i ovako funkcionisati.Vjerujem da smo jedinstveni u svijetu.
-Mozda ne razumjem,vlasnicke strukture ? Samo zelim reci veliko HVALA ljudima koji su privolili Amidzu Tana da nam poklanja pare 5-6 godina , to sto ga ne vodi ona biznis prica,izvuci profit.Nismo mi Cardif i od TV prava da imamo 100 mil.Funti. Tri hiljade ljudi na Kosevu.Prihod kad odbijes troskove organizacije utakmice mozda 10 hljada KM, 170 hiljada godisnje , a Akademija kosta bar 5x vise.
-Ako se ne varam to je u vrijeme afere "virsle",da su bili tada dosljedni u FS zavrsili bi kao Borac.To je ono sto su u Zelji jedva cekali , ostali bi jedini klub u kantonu u PL i tek bi onda uzimali od politicara i ismijavali nas.Zato hvala momcima sto "izmislise" Amidzu Tana.
-Kao odmah je uspostavljena Akademija,a po meni ona ce tek od ove generacije U15 poceti pravi rad.Sve sto se radilo u Akademiji je "s brda s dola" , opravdano , ali ipak dalo rezultate Mujakic,Kovacevic,Pidro ...no pravi rezultati se mogu ocekivati za 4-5 god. od ove U15 generacije Samo nam treba sto vise edukacije za strucan rad u OP. Ime ,boje kluba,grb nikad nisu dosli u pitanje.Tako da HVALA Amidza. , dok si ovakav.Vjecno Sarajevo.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 27 jan 2019, 15:32

ThrillerHz je napisao/la:Celso Borges?
Vidjen u Sarajevu sinoc.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 27 jan 2019, 15:36

ElCartel11 je napisao/la:
ThrillerHz je napisao/la:Celso Borges?
Vidjen u Sarajevu sinoc.
kod Stojnića na instagramu :kafa: :wave: :njanjanja:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ghost67 i 9 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []