Apelujem na sve dobre ljude da ne uzvracaju postovaocima koride sa clipom nazvanim sudar u reziji M. Beslije ili popularnih Zubandanom, jer se kosi sa Zenevskom konvencijom... HVALA!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
Halo tepsijasi,nadate se necemu.Nadajte se nadajte to vam je jedino ostalo.Ponesite i tepsije pa udarajte jer ce te bit na istoku slabo ozvucenje tamo.Nema krova zato ponesite plehove zamolite svoje po carsiji nek vam posude.Ipak vi ste gradska raja.
za vas doslje , smo GRADSKA RAJA !Alipasino je napisao/la:Halo tepsijasi,nadate se necemu.Nadajte se nadajte to vam je jedino ostalo.Ponesite i tepsije pa udarajte jer ce te bit na istoku slabo ozvucenje tamo.Nema krova zato ponesite plehove zamolite svoje po carsiji nek vam posude.Ipak vi ste gradska raja.
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Sam sebi obrisi profil zbog ove gluposti...Colorado je napisao/la:za vas doslje , smo GRADSKA RAJA !Alipasino je napisao/la:Halo tepsijasi,nadate se necemu.Nadajte se nadajte to vam je jedino ostalo.Ponesite i tepsije pa udarajte jer ce te bit na istoku slabo ozvucenje tamo.Nema krova zato ponesite plehove zamolite svoje po carsiji nek vam posude.Ipak vi ste gradska raja.![]()
![]()
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..
BlueIsTheColor je napisao/la:Sam sebi obrisi profil zbog ove gluposti...Colorado je napisao/la:za vas doslje , smo GRADSKA RAJA !Alipasino je napisao/la:Halo tepsijasi,nadate se necemu.Nadajte se nadajte to vam je jedino ostalo.Ponesite i tepsije pa udarajte jer ce te bit na istoku slabo ozvucenje tamo.Nema krova zato ponesite plehove zamolite svoje po carsiji nek vam posude.Ipak vi ste gradska raja.![]()
![]()
-
LiMvOtElJoZe
- Kontakt:
samo ovo:
DA SAM PITAR JA NEBI IMO SNA NEBI SPAVO JA ZBOG TOG ZELJE ! CRKNITE DUSMANI OD LJUBOMORE
DA SAM PITAR JA NEBI IMO SNA NEBI SPAVO JA ZBOG TOG ZELJE ! CRKNITE DUSMANI OD LJUBOMORE
razvalićemo vas ko Bego sepet 
Ma Hairlija ili Megamon ti je poznati gimnazijalac koji je do jucer pisao ne znam zajednoMegamon je napisao/la:nestasannick je napisao/la:Megamon je napisao/la:jbg sta ces nismo svi hiperaktivni kao ti
cuj hiperaktivannadji rijecnik stranih rijeci i potrazi objasnjnje za tu rijec vidjet ces koliko gluposti napises u 2 posta
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
jes gled'o Sarajevo - Helsingborg , Sarajevo - Cluj , Besiktas - Sarajevo , Genk - Sarajevo !!!LIvada je napisao/la:Sva sreća pa gled'o Basel-sarajevo![]()
Zguzili ih' do kraja![]()
I bot' prvi post na forumu ii počinje sa provociranjem (Slika prežvakana 120301204 Puta i čak trener hapoela reka'o da uopšte nema nikakve veze s tim al šta ćeš PITARSKI MOZAK je to
Vi se iz 3x 2x obrukate...Dok mi iz 17351451473x 1 obrukamo...
Besiktas, Basel, Capljina.....HZ_ilidzaa je napisao/la:jes gled'o Sarajevo - Helsingborg , Sarajevo - Cluj , Besiktas - Sarajevo , Genk - Sarajevo !!!LIvada je napisao/la:Sva sreća pa gled'o Basel-sarajevo![]()
I bot' prvi post na forumu ii počinje sa provociranjem (Slika prežvakana 120301204 Puta i čak trener hapoela reka'o da uopšte nema nikakve veze s tim al šta ćeš PITARSKI MOZAK je to
Litex,Hapoel
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
partizan......EdinTM87 je napisao/la:Besiktas, Basel, Capljina.....HZ_ilidzaa je napisao/la:jes gled'o Sarajevo - Helsingborg , Sarajevo - Cluj , Besiktas - Sarajevo , Genk - Sarajevo !!!LIvada je napisao/la:Sva sreća pa gled'o Basel-sarajevo![]()
Vi se iz 3x 2x obrukate...Dok mi iz 17351451473x 1 obrukamo...![]()
Litex,Hapoel
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Megamon
- Kontakt:
johnny i Sarajevo 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Glupa prica pravo...pitari su ponižavani od finskih konobara Kusisi, Sartida, Bešiktaša,Bazela,Ekerena i ostalih.
Mi od Levskog,Litexa, Hapoela i slicno.
Ovdje se ljudi raspravljaju i takmice koji je manje ponižavan
pa presmiješno.
Ovdje se ljudi raspravljaju i takmice koji je manje ponižavan
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Uvijek ste bili "pametni" ...EdinTM87 je napisao/la:Besiktas, Basel, Capljina.....HZ_ilidzaa je napisao/la:jes gled'o Sarajevo - Helsingborg , Sarajevo - Cluj , Besiktas - Sarajevo , Genk - Sarajevo !!!LIvada je napisao/la:Sva sreća pa gled'o Basel-sarajevo![]()
Vi se iz3x 2xobrukate...Dok mi iz 17351451473x 2x obrukamo...![]()
Litex,Hapoel
ovako remi u turskoj sa besiktasem je vas SAN ...izbacivanje GENKA,HELSINBORGA ....TAKODJER VAS san .... IGRATI SA realom,mancesterom itd ..... vas san .......Mandrak je napisao/la:Glupa prica pravo...pitari su ponižavani od finskih konobara Kusisi, Sartida, Bešiktaša,Bazela,Ekerena i ostalih.
Ovdje se ljudi raspravljaju i takmice koji je manje ponižavan![]()
pa presmiješno.
LILESTREM JE VAS NAJVECI POSLJERATNI USPEH lilestrem!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Pa gdje vam je kakav uspjeh iz tih 17351451473xHZ_ilidzaa je napisao/la:Uvijek ste bili "pametni" ...
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Naš san - finale UEFA sa Real Madridom je dijelila jedna minuta ili još bolje nepreciznost i nonšalancija napadaca u utakmicu koju smo treba dobiti 5 razlike.johnnyHZ je napisao/la:ovako remi u turskoj sa besiktasem je vas SAN ...izbacivanje GENKA,HELSINBORGA ....TAKODJER VAS san .... IGRATI SA realom,mancesterom itd ..... vas san .......Mandrak je napisao/la:Glupa prica pravo...pitari su ponižavani od finskih konobara Kusisi, Sartida, Bešiktaša,Bazela,Ekerena i ostalih.
pa presmiješno.
![]()
![]()
A to je za vas, ne san vec NAUCNA FANTASTIKA...nikad ni primirisati necete tamo gdje gdje je Željo igrao.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 21 okt 2010, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
- Blagoje Bratić
jest ti lijep avatar megamon,eto te ko na stočnoj pijaci,pa pipaš goveda u toj jakni
majke si pravi avatar odabrao,stvarno si mi lipi hahahaa
majke si pravi avatar odabrao,stvarno si mi lipi hahahaa
hahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahhahahahahah OPLAKAH!!!johnnyHZ je napisao/la:ovako remi u turskoj sa besiktasem je vas SAN ...izbacivanje GENKA,HELSINBORGA ....TAKODJER VAS san .... IGRATI SA realom,mancesterom itd ..... vas san .......Mandrak je napisao/la:Glupa prica pravo...pitari su ponižavani od finskih konobara Kusisi, Sartida, Bešiktaša,Bazela,Ekerena i ostalih.
pa presmiješno.
![]()
![]()
Zadnja izmjena: nermin_TM, dana/u 21 okt 2010, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
- BlueIsTheColor
- Kontakt:
Pa doduse i niste se obrukali sa Besiktasem...HZ_ilidzaa je napisao/la:jes gled'o Sarajevo - Helsingborg , Sarajevo - Cluj , Besiktas - Sarajevo , Genk - Sarajevo !!!LIvada je napisao/la:Sva sreća pa gled'o Basel-sarajevo![]()
Trenutno korisnika/ca: GrbavicaHrammm, Hrasno15 i 48 gostiju.