Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Kvaljarela, druga mladost.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Derbija i govana,e moj Juve ti sa trećom postavom mozes osvojiti tituli kad su ti ovakvi takozvani konkurenti,ipak treba čestitat Juvetu da ima motiva igrati protiv ovakvih protivnika i boriti se sa njima
Milanu se nema sta dobaciti,al Napoli je nešto kao Tota u Engleskoj svi se dive njihovoj igri a oni trofeja ne mogu vidjet ni sa prozora
Milanu se nema sta dobaciti,al Napoli je nešto kao Tota u Engleskoj svi se dive njihovoj igri a oni trofeja ne mogu vidjet ni sa prozora
Odgovorno tvrdim da moja ekipa sa termina koja se sastoji od jednog liječenog narkomana i dvojice 100+ kg igrača bolje istrčava kontre od Milana.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Za sta ovaj daje crveni igracu Napolija,smijesno. Zasto se var ne koristi i u ovim slucajevima nije mi jasno.
Samo za ovaj izmišljeni crveni Ruizu treba ove sudije po par tekmi u seriju C. Imaš var klošaru pa pogledaj prije nego potrčiš pred rudu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
var koriste kako im je kurcu ceif :lol:UrbyEmanuelson je napisao/la:Za sta ovaj daje crveni igracu Napolija,smijesno. Zasto se var ne koristi i u ovim slucajevima nije mi jasno.
znas sta je jos zalosnije od ovogPogba je napisao/la:Samo za ovaj izmišljeni crveni Ruizu treba ove sudije po par tekmi u seriju C. Imaš var klošaru pa pogledaj prije nego potrčiš pred rudu.
to sto mu nece ponistit crveni karton
Smjesno sve,od toga da se ovo zove derbi do toga da ovi mogu biti konkurenti Juventusu,jos dugo dugo godina juve je prvak,da narednih pet godina nikog ne kupe
Sudija kad ga vidis rekao bi toliko siguran u sebe da ne moze pogriješiti a čovjek hladno crveni dao a jos gori ovo sto gore sjede
Elem kad sve uzmeš u obzir sto sam se kažnjavao da gledam ovo,bolje PAROVE IL ZADRUGU da sam hladno odgledao
Sudija kad ga vidis rekao bi toliko siguran u sebe da ne moze pogriješiti a čovjek hladno crveni dao a jos gori ovo sto gore sjede
Elem kad sve uzmeš u obzir sto sam se kažnjavao da gledam ovo,bolje PAROVE IL ZADRUGU da sam hladno odgledao
I nije im teškoOsim13 je napisao/la:Odgovorno tvrdim da moja ekipa sa termina koja se sastoji od jednog liječenog narkomana i dvojice 100+ kg igrača bolje istrčava kontre od Milana.
Il Club più titolato al mondo!
Ali se ne vracaju nazadOsim13 je napisao/la:Odgovorno tvrdim da moja ekipa sa termina koja se sastoji od jednog liječenog narkomana i dvojice 100+ kg igrača bolje istrčava kontre od Milana.
Max Allegri
Izlaz je svakako na toj dole strani, istrče kontru sljedeće što vidiš puši se na parkingu ispredMig_Mig je napisao/la:Ali se ne vracaju nazadOsim13 je napisao/la:Odgovorno tvrdim da moja ekipa sa termina koja se sastoji od jednog liječenog narkomana i dvojice 100+ kg igrača bolje istrčava kontre od Milana.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Stvarno mi nisu jasni sa korištenjem VAR-a. Pa ako je vec glavni sudija pogrijesio, zasto mu ne jave, mislim da su prošle sezone u Bundesligi igraca vratili iz tunela nakon dobijenog crvenog kartona
Il Club più titolato al mondo!
Boli me qurac što je dobio crveni, nedavno je i Bakayoka isključilo sa dva žuta za jedina dva starta na utakmica, koji su bili baj d vej obični fudbalski startovi za koje nije trebao nijedan karton dobiti, a kamo li dva.
S tim što ga je Napoli dobio minut prije kraja, a Milan prije dvadesetak što je itekako uticalo na igru. A uticalo je i na iduću utakmicu jer nije bilo dostupnih veznjaka za igrati tako da ti je jedan glupi i bespitrebni crveni karton ukrao 4 boda, koji se nije trebao ni desiti.
Mada treba promjeniti pravilo da se i u ovim slučajevima pregleda VAR, a ne samo u slučaju direktnog crvenog.
S tim što ga je Napoli dobio minut prije kraja, a Milan prije dvadesetak što je itekako uticalo na igru. A uticalo je i na iduću utakmicu jer nije bilo dostupnih veznjaka za igrati tako da ti je jedan glupi i bespitrebni crveni karton ukrao 4 boda, koji se nije trebao ni desiti.
Mada treba promjeniti pravilo da se i u ovim slučajevima pregleda VAR, a ne samo u slučaju direktnog crvenog.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
niko osim sudaca ne zna sta sve var obuhvaca, koje situacije se mogu gledat
al opet isti ****, var se koristi po licnom nahodjenju, **** to
al opet isti ****, var se koristi po licnom nahodjenju, **** to
jel neko zna zasto je ponisten gol chievu... tv mi je na mute, pa nisam slusao komentatora
Da nisi zakasnio godinu dana minimalno?tajger je napisao/la:al Napoli je nešto kao Tota u Engleskoj svi se dive njihovoj igri a oni trofeja ne mogu vidjet ni sa prozora
joj lude tekme na bentegodiju :tokralju:
Ovo penal????????
Ovo penalllll ruku sklanja od lopte okrece ledja
Ovo penalllll ruku sklanja od lopte okrece ledja
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.