Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Micic danas s juniorima Sparsa igrao svoj prvi mec u A1 ligi za KK Travnik. Zabio je 13 poena (2/3 za 2 3/5 za 3
) i uhvatio 6 skokova.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
edinjo-bih
- Kontakt:
kakav je ovaj mali elmir dzafic sto je presao u kk buducnost bijeljina?
Nisam nikad gledao kako igra i ne mogu nista o tome reci, ali dok je otisao kod Cojica vjerovatno ima solidan potencijal. S 13 godina je vec visok oko 2 metra, mada je poprilicno robusan i ima 10-ak kilograma viska. Doduse, to i nije toliki belaj ako se forsira na centarskim pozicijama, jer su realne sanse da ce u najgorem slucaju izrasti jos 5-6 cm, a to je sasvim dovoljno za poziciju krilnog centra.edinjo-bih je napisao/la:kakav je ovaj mali elmir dzafic sto je presao u kk buducnost bijeljina?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
ja ne skontah za koga je igrao...juniore Sparsa ili Travnikkobe24 je napisao/la:Micic danas s juniorima Sparsa igrao svoj prvi mec u A1 ligi za KK Travnik. Zabio je 13 poena (2/3 za 2 3/5 za 3) i uhvatio 6 skokova.
Jel to onaj sto je 2002- godiste?
Igrao je za Travnik, a oni su nesto kao filijala Sparsima. Tu i Kamenjas igra povremenoAirRamiz je napisao/la:ja ne skontah za koga je igrao...juniore Sparsa ili Travnikkobe24 je napisao/la:Micic danas s juniorima Sparsa igrao svoj prvi mec u A1 ligi za KK Travnik. Zabio je 13 poena (2/3 za 2 3/5 za 3) i uhvatio 6 skokova.
DA 2002 je godiste
https://****.com - Live Local Dating - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com] Women Near Me [/url]
Kompletna juniorska ekipa Sparsa igra A1 ligu za Travnik. Treniraju i zive u Sarajevu, a u Travnik idu samo kad igraju domace utakmice.AirRamiz je napisao/la:ja ne skontah za koga je igrao...juniore Sparsa ili Travnikkobe24 je napisao/la:Micic danas s juniorima Sparsa igrao svoj prvi mec u A1 ligi za KK Travnik. Zabio je 13 poena (2/3 za 2 3/5 za 3) i uhvatio 6 skokova.
Jeste, to je taj. Bio je povrijedjen neko vrijeme i jedini on dosad nikako nije igrao s njima. Ovo mu je prva utakmica i iznenadjuje me ovaj sut za tri, jer ga pamtim kao izrazito loseg sutera s distance.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Za Srbiju, ako ga budu htjeli ...Tracy3McGrady je napisao/la:À sa koga ce igrati taj Micic?
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Vec je on igrao za nasu kadetsku reprezentaciju 2017. godine, a proslo ljeto je propustio okupljanje zbog povrede. Valjda se u buducnosti nece nista promijeniti po tom pitanju.Tracy3McGrady je napisao/la:À sa koga ce igrati taj Micic?
-
edinjo-bih
- Kontakt:
na turniru kadeta u turskoj, radovanovic najefikasniji kod srbije sa 27 poena protiv francuza, t. ivisic najefikasniji kod hrvatske sa 18 poena isto protiv francuza.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
I Dejan Pavlović je standardan u Srbiji.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
nije se djabe podigla hajka oko radovanovica,mali je ubica,
samo je steta sto nasi organizuju kampove po cikagu a nasa djeca odose igrat za komsije
samo je steta sto nasi organizuju kampove po cikagu a nasa djeca odose igrat za komsije
NEMA NAZAD
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Ali je na ostalim utakmicama bio loš. Vodi loptu pogrbljen, stalno ide u lijevu stranu i na silu, pa ga lako čitaju. Desna ruka ne postoji, razmisljanje tokom prodora-vrlo loše, često se zabije u igrača, na silu. Mehanika i dalje loša. Čojic apsolutno nista kod njega nije popravio
Čoja dovodi igrače koji imaju dobre fizikalije i to eksploatise u pionirima, dok mane prikriva i slabo radi na njima. Kad odu u neki ozbiljniji sistem, sve prikrivene stvari dodju do izrazaja. Dobar marketing i nista više.
Da su razumijemo, dječko ima dobre predispozicije za kosarkasa, tijelo i generalno fizikalije, ali je sve ostalo na vrlo niskom nivou.
Čoja dovodi igrače koji imaju dobre fizikalije i to eksploatise u pionirima, dok mane prikriva i slabo radi na njima. Kad odu u neki ozbiljniji sistem, sve prikrivene stvari dodju do izrazaja. Dobar marketing i nista više.
Da su razumijemo, dječko ima dobre predispozicije za kosarkasa, tijelo i generalno fizikalije, ali je sve ostalo na vrlo niskom nivou.
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Mali je strašan šuter (ima bolji sut od 90% naših A reprezentativaca vec sada) sa odličnim fizikalijama i shvatanjem kosarke. Za svoj uzrast ima i dobru igru na 1 na 1 gdje vrlo rijetko trazi pomoć bloka i rjesava protivnike driblingom. U Partizanu ce izrasti u igracinu.BIHpatriota je napisao/la:Ali je na ostalim utakmicama bio loš. Vodi loptu pogrbljen, stalno ide u lijevu stranu i na silu, pa ga lako čitaju. Desna ruka ne postoji, razmisljanje tokom prodora-vrlo loše, često se zabije u igrača, na silu. Mehanika i dalje loša. Čojic apsolutno nista kod njega nije popravio
MES QUE UN CLUB!
-
BIHpatriota
- Kontakt:
Ja se ne ložim na Čojićev marketing.
Razumjevanje igra mu lose. Kao i stvari koje sam vec nabrojao. On nije paklen suter, procenti su mu izuzetno losi, mehanika mu je izuzetno losa. Nemoja na osnovu highlightsa donositi zaključke.
http://www.eybl.lv/new/ce_u16_player.ph ... _id=103757
U smjesnoj EyBL konkurenciji u četiri utakmice, za tri poena sutira 9/40 što je 22%.
Postizao je 33 poena a index korisnosti mu je 25, što je pardoks. Dakle vrlo los odnos.
. Da li ima potencijal da bude paklen suter, moguce, ali pod hitno mora da poprvi mehaniku.
Pratim ja njegov razvoj veoma dugo i odgovorno tvrdim se sa njim lose radilo.
Razumjevanje igra mu lose. Kao i stvari koje sam vec nabrojao. On nije paklen suter, procenti su mu izuzetno losi, mehanika mu je izuzetno losa. Nemoja na osnovu highlightsa donositi zaključke.
U smjesnoj EyBL konkurenciji u četiri utakmice, za tri poena sutira 9/40 što je 22%.
Postizao je 33 poena a index korisnosti mu je 25, što je pardoks. Dakle vrlo los odnos.
. Da li ima potencijal da bude paklen suter, moguce, ali pod hitno mora da poprvi mehaniku.
a sta je to odlicna mehanika suta sta bolju mehaniku suta ima ball koji igra za lakerse ili onaj stranac sto je igrao u cedeviti,pogrbljen vodi jer je mali dvometras,lahko je kritikovat,BIHpatriota je napisao/la:Ja se ne ložim na Čojićev marketing.
daj dvojicu boljih tog uzrasta na balkanu ili evropi a da nije afrikanac kojem je broj godina upitan
mali ce zivjeti od kosarke a mi seremo na kompjuteru sta treba popravljat,
kazes uzima mlade igrace koji su fizikalijama jaki a sta bi ti radio da drzis klub et ulagao bi u nekog kepeca i dodje u seniore i takav isti amerikanac ti se nudi da igra za hranu i stan. imas sparse igokeu u konkurenciji,pa u regiji cedevitu zvezdu partizan,nemas para da platis vrhunsko dijete moras se prilagodit,imas plan da bude bolji posalji partizanu nek rade po tvom pa mozda te i zaposle
NEMA NAZAD
uprati li iko...jel igrao ista Biber za Fener ove godine??
mogao bi on molit da se vrati kod nas ako trehne o ledinu...turci imaju nekoliko sjajnih prospekata na njegovoj poziciji
mogao bi on molit da se vrati kod nas ako trehne o ledinu...turci imaju nekoliko sjajnih prospekata na njegovoj poziciji
AirRamiz je napisao/la:uprati li iko...jel igrao ista Biber za Fener ove godine??
Nije igrao ove sezone nikako, jedino ono na pocetku sezone na turniru u Zadru.
Izgleda da je dobio tursko drzavljanstvo i da bi u narednom preiodu mogao da igra
https://****.com - Live Local Dating - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com] Women Near Me [/url]
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Ma nema od njega nista, propast ce ko i 99% djece kojim se nepismeni ocevi i majke uplitaju u karijere, samo budala je mogla otici u Fenerbahce bolje da je igrao u ABA 2 za Sparse.AirRamiz je napisao/la:uprati li iko...jel igrao ista Biber za Fener ove godine??
MES QUE UN CLUB!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Tako mu i treba.Samo treba paziti da ga nikad ne pozovemo pa makar nam alibegovic igroWandelanoite je napisao/la:Ma nema od njega nista, propast ce ko i 99% djece kojim se nepismeni ocevi i majke uplitaju u karijere, samo budala je mogla otici u Fenerbahce bolje da je igrao u ABA 2 za Sparse.AirRamiz je napisao/la:uprati li iko...jel igrao ista Biber za Fener ove godine??
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 2 gosta.