Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Serie A
utakmice Atalante nikad ne razocaraju
tako je bilo i sa utakmicama Genoe dok je tamo bio Gasperini
tako je bilo i sa utakmicama Genoe dok je tamo bio Gasperini
Don't believe the hype.
- muha milanez
- Kontakt:
Ma strasna utakmica jos jedna 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
olsen 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Grande Atalanta, koja dominacija protiv najjaci protivnika! Idemo jos jedan gol do zasluzena 3 boda. Trenutno ekipa koja najvise zasluzuje top 4 bez ikakve dileme.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
jel tekma na olimpicu zavrsila 3-3
100%Nedved11 je napisao/la:Grande Atalanta, koja dominacija protiv najjaci protivnika! Idemo jos jedan gol do zasluzena 3 boda. Trenutno ekipa koja najvise zasluzuje top 4 bez ikakve dileme.
Il Club più titolato al mondo!
Hajde Atalanta jos jedan 
remi je ustvari odličan ishod utakmice 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Idealan. Jos veceras Juve nabije Laziale.. Beton.rope11 je napisao/la:remi je ustvari odličan ishod utakmice
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Koliko je konkurencija loša, haman će se sa 50 bodova biti u top 4 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovako mentalno labilna Roma neće u top 4, kao ni dobri, stari poznati luzer zvani Nazio. 
Mislim da neće ni Atalanta, i oni se uvijek okliznu u presudnom momentu.
Ali ne ide mi u glavu kako očajna postavka Rome u drugom poluvremenu, kako je moguće odigrati onako loše i prosuti tri gola vodstva?
Još bespotrebno vadi Šaravija koji je radio nenormalan posao u defanzivi i pokrivao sve one silne rupe koje je pravio Kolarov, nije ni čudo da nakon ulaska Klajverta pada gol i pravi se penal baš sa te strane.
Mislim da neće ni Atalanta, i oni se uvijek okliznu u presudnom momentu.
Ali ne ide mi u glavu kako očajna postavka Rome u drugom poluvremenu, kako je moguće odigrati onako loše i prosuti tri gola vodstva?
Još bespotrebno vadi Šaravija koji je radio nenormalan posao u defanzivi i pokrivao sve one silne rupe koje je pravio Kolarov, nije ni čudo da nakon ulaska Klajverta pada gol i pravi se penal baš sa te strane.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Briga ih,imaju Zaniola.
Nemojmo žmiriti na činjenicu da su vam uvalili propalog alkoholičara, a vi njima dali Zaniola i još im doplatili dvadesetak miliona, da stvar bude još gora.SiamoNoi je napisao/la:Briga ih,imaju Zaniola.
Mali igra odlično za svoje godine i sa ove dvije asistencije pokazuje da posjeduje izrazitu fudbalsku inteligenciju.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pročitaj šta sam zadnje napisao na Interovoj temi.rope11 je napisao/la:Nemojmo žmiriti na činjenicu da su vam uvalili propalog alkoholičara, a vi njima dali Zaniola i još im doplatili dvadesetak miliona, da stvar bude još gora.SiamoNoi je napisao/la:Briga ih,imaju Zaniola.![]()
Mali igra odlično za svoje godine i sa ove dvije asistencije pokazuje da posjeduje izrazitu fudbalsku inteligenciju.
zato je raspali milan sigurica u top4 
Pročitao. I opet se ne slažem s tobom.SiamoNoi je napisao/la:Pročitaj šta sam zadnje napisao na Interovoj temi.rope11 je napisao/la:Nemojmo žmiriti na činjenicu da su vam uvalili propalog alkoholičara, a vi njima dali Zaniola i još im doplatili dvadesetak miliona, da stvar bude još gora.SiamoNoi je napisao/la:Briga ih,imaju Zaniola.![]()
Radja prošle godine nije bio najbolji vezni ni u Romi, a kamo li u ligi. I već tada se moglo naslutiti da radi godina i lošeg načina života njegova forma nepopravljivo tone prema dnu i niko normalan se ne bi odrekao ovakvog talenta poput Zaniola radi njega.
Znam da je Radja imao određenu reputaciju dobrog igrača i da je Interu falio sličan tip veznjaka, ali s obzirom na sve okolnosti, trebao se mozak ipak malo više uključiti.
I meni se ljetos činilo da je Inter uradio dobar posao, ali zato što nisam znao da je Zaniolo ovakav talenat.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.