rope11 je napisao/la:SiamoNoi je napisao/la:Pročitaj šta sam zadnje napisao na Interovoj temi.
Pročitao. I opet se ne slažem s tobom.
Radja prošle godine nije bio najbolji vezni ni u Romi, a kamo li u ligi.
Ne piše da je bio najbolji vezni u ligi.
Plus sam valjda bio jedan od rijetkih koji je pisao da nije za dovođenje Radje jer to moze ispast loše na 100 načina,a i Interu bi bolje pasao malo drugačiji tip igrača.
Što i dalje ne znači da ono nije bio potpuno logičan posao za Inter u tom trenutku.Nitko normalan ne bi Zaniolu dao vezni red u ruke u ključnoj sezoni za SA.A koliko znam ni u Romi nije dobio priliku dok im nisu krenule ozljede.Dakle veliki utjecaj sreće u svemu.
Gdje je sad Bonazzoli,prije par sezona bio veliki talent pa ga se isto ovako ko Zaniola dalo i uzela kešovina za druge stvari.Imas koliko hoces takvih primjera.Zaniolo je prvi nesto vise pokazao u smislu da moze upast u Interov sastav.Jedan od ne znam koliko.Opet se isplati i u budućnosti ponovno slične dealove radit.Samo što za njih uskoro više neće biti potrebe jer SA,zbog kojeg je Inter bio prisiljen pristati na tako nesto ako zeli Radju,je uskoro stvar prošlosti.
Mago je napisao/la:Zamisli kolko su jadne ostale ekipe koje se bore za LP kad kasne 5+ bodova za ovako smjesnom ekipom.

SonVolt je napisao/la:Pa nikad nije ni gorio. Juventini sami pokusavaju da zapale pa da onda mogu da se brane.