Edin Višća
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Višća
dobise trabzon u gostima 4-2.
visca zabi odbijenac za ovjeru pobjede pred kraj.
igra lik, trci, asistira, sutira, centrira, zabija....ali ne zna brat nekog otresti 1 na 1, no way.
nocas je imao 5-6 prilika a nijednom nije uspio preci igraca, tesko mi povjerovati da bas nista ne moze nauciti i ubaciti u svoju igru...a bas je igrac kojeg postuju u klubu,zvijezda reklo bi se i mogao bi pokusavati koliko hoce,niko mu nista ne bi rekao. ne zna pa da ga yebes..
kakvog bi mi krilnog igraca imali da je spojiti njega i hajru u jednog:-)
bajic nema sta traziti vise u prvih 11 ove ekipe.
mislio sam da ce i ove godine prokockati titulu ali sad vec vjerujem da im ove godine nece izmaci.
ukoliko jos robinho i arda dignu svoj nivo malo, drugi nemaju sansu da ih stignu.
visca zabi odbijenac za ovjeru pobjede pred kraj.
igra lik, trci, asistira, sutira, centrira, zabija....ali ne zna brat nekog otresti 1 na 1, no way.
nocas je imao 5-6 prilika a nijednom nije uspio preci igraca, tesko mi povjerovati da bas nista ne moze nauciti i ubaciti u svoju igru...a bas je igrac kojeg postuju u klubu,zvijezda reklo bi se i mogao bi pokusavati koliko hoce,niko mu nista ne bi rekao. ne zna pa da ga yebes..
kakvog bi mi krilnog igraca imali da je spojiti njega i hajru u jednog:-)
bajic nema sta traziti vise u prvih 11 ove ekipe.
mislio sam da ce i ove godine prokockati titulu ali sad vec vjerujem da im ove godine nece izmaci.
ukoliko jos robinho i arda dignu svoj nivo malo, drugi nemaju sansu da ih stignu.
-
belosevic28
- Kontakt:
Tacno tako. Iz sela Cunista pored Olova. Fudbal je do srednje skole igrao uglavnom s rajom na poligonu. Onda upisuje srednju u Banovicima i pocinje igrati za Buducnost. Najvise je i otisao dole u srednju zbog fudbala tj. zbog Buducnosti. Ostatak price je poznat...ASD je napisao/la:Iz Olova, i to iz sela gdje nema fudbalskog stadiona uopste, niti ga je mislim ikada bilo, 15 kilometara udaljenom od Olova.Yanichar je napisao/la: Dokaz kako se rad isplati. Iz Banovica do zvijezda! Bravo Vili!
U omladinskom fudbalu je igrao samo godinu i pol u kadetima, dokaz mladima koliko se rad isplati, doduse i talenat.
Ne znam da li je neko pisao ovdje jer nisam pratio temu ali Visca je i veliki humanista. Pomaze nekoliko sresnjoskolaca iz svog sela da se skoluju. I to nije mala pomoc nego skoro svi troskovi skolarine. Uz to pomaze malonogometni turnir u rodnim Cunistima koji polako izrasta u jedan od najjacih turnira u BiH. Jako prijatan momak i ni sekunde ufuran. Ozenjen zenom s kojom se zabavljao jos u osnovnoj skoli.
Ako je neko slicn vec pisao halalite
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Lijepo čuti da neko pored miliona ostane isti, rijetkost da nekog para ne promijeni.
Respect dao Bog pa duplo bolje mu u životu bilo.
Velka većina bi iskrenu ljubav našla u nekoj manekenki a ne djevojci sa sela.
Respect dao Bog pa duplo bolje mu u životu bilo.
Velka većina bi iskrenu ljubav našla u nekoj manekenki a ne djevojci sa sela.
dolaskom robinha i dembe ba ipak nema potrebe da napusta istanbul jer je titula njihova 80%, nek onda odigra ligu prvaka do zime pa dizi sidro ako ga sa 31god neko bude htio iz spanije, posti citam da bi volio tamo, za englesku tesko
Zarathustra
Cisto sumnjam da ce on igdje iz Istanbula zbog porodice.Moggi je napisao/la:dolaskom robinha i dembe ba ipak nema potrebe da napusta istanbul jer je titula njihova 80%, nek onda odigra ligu prvaka do zime pa dizi sidro ako ga sa 31god neko bude htio iz spanije, posti citam da bi volio tamo, za englesku tesko
Isplati se ostati, za titulu i igranje grupne faze CL.
Mislim da za njega nece biti problem naci angazman u ligama 5, iduce zime.
Mislim da za njega nece biti problem naci angazman u ligama 5, iduce zime.
- Goalgetter
- Kontakt:
Inler, Arda Turan, Clichy, Adebayor, Robinho, Demba Ba, Elia, kakva ekipa. Prije 5 godina si ovima mogao osvojiti EPL 
+ dvojica najvaznijih igraca zadnjih sezona:
Visca i Emre Belozoglu
Visca i Emre Belozoglu
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Danas Visca vs. Hajradinovic. Obojica u prvih 11. Bajic ni na klubi. 
Ima prenos na SK2.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Danas Visca vs. Hajradinovic. Obojica u prvih 11. Bajic ni na klubi.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Gledam utakmicu i Visca nista nije pokazo. i sada bomba za 1-0 
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Kakva golcina Visce.

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ne vidi se cijela akcija i dupli pas a Robinhom ali evo gola.
Maestro!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Hajradinovic nula u prvom poluvremenu. Vidim sto ga dosad uvjek vadi prvog iz igre. Igra desetku ali ne vidi se na terenu. Dva puta upropastio akciju losim dodavanjem, i jedan jako los slobodni udarac. Nadam se da ce se brzo uigrat ali ako ovako nastavi brze ce na klupi zavrsit.
Visca nista specialno prije gola ali vidi se da je glavni u ovoj ekipi. Saigraci uvjek njega prvog traze u svakom napadu.
Visca nista specialno prije gola ali vidi se da je glavni u ovoj ekipi. Saigraci uvjek njega prvog traze u svakom napadu.
ja ih gledam redovno i ovo danas je bas bila patnja ali vrijedilo je zbog gola.Zukanovic je napisao/la:Gledam utakmicu i Visca nista nije pokazo. i sada bomba za 1-0
viscinho!:-)
a bajanu je bolje da ostane povrijedjen do ljeta jer ce dobro nazuljat gujicu na skemliji.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Evo opet. Hajradinovic nakon 45 minuta zamijenjen
Promasaj decenije na Viscinu asistenciju. 
- Goalgetter
- Kontakt:
Je li moguce ovo promasiti? E moj Mosoro 
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, Skojevska i 23 gosta.